تنها چیزی که میشه گفت اینه که هر حرف شما رو جواب منطقی بدیم باز همون حرف قبلی رو به نحوی دیگر تکرار می کنین. از 6-7 سال پیش که از تیم مدیریت انجمن جدا شدم تا الان کلا فکر نکنم 10-20 تا بیشتر پست گذاشته بودم در کل انجمن. البته به طور متوسط اینجا سر میزنم. در این مدت بحث های فراوانی دیدم و همینطور تعصب ها و ... ولی فقط می خوام بگم که طرز فکر و گفتار و همچنین پست های شما به شکلی بود که مجبور به جواب دادن شدم. عقیده هایی که شکل گرفته قابل تغییر به این راحتی نیست. ترجیح میدم دیگه جواب حرفای بسیار متناقض شما رو ندم چون وقت نیاز هست و اگر بخوام همه رو جواب بدم باید خط به خط حرفاتون رو مقایسه کنم تا تناقض هایی که نمی بینید رو به خودتون نشون بدم.
در صقحه 28 همین تاپیک شما 5 خط نوشتید و یک شوخی با مدیر کردین راجع به تاپیک پرسپولیس . یک طرفدار (محمد) دقیقا 2 خط در جواب نوشتن که یعنی بحث اصلی تاپیک رو به حاشیه نبرین ولی شما در جواب 54 خط در هر زمینه بی ربطی نوشتید. دوست عزیز شما هم می تونستید برای جلوگیری از هر حاشیه ای یک جواب سربسته بدین. اینجا تاپیک آلمان هست و دلیلی نداشت این همه وارد جزییات و حاشیه بشین.
یک مورد کلی دیگه هم بگم که در کل حرفاتون خیلی میبینم شاکی هستین در مورد دستمزد های فوتبالیست ها و کلا به نظر از نظام مالی و درآمد های زیاد بعضی ها شاکی هستین. در کل بگم انقدر شاکی نباشین. در کل دنیا همین هست ولی ای کاش اینطوری نبود ولی متاسفانه نمیشه درستش کرد. شما مثال آتش نشان و ... میزنین و من که الان 6 سال هست در جهان اول زندگی میکنم می تونم کلی مثال های دیگه در مورد اینجا بزنم. واقعا همه این مشکلات و فساد و پارتی بازی و سطح درآمد های کاملا متفاوت و ... اینجا ها هم زیاده. در آمریکا شما می تونی درآمد یک ورزشکار رو با استاد دانشگاه که 200-300 تا مقاله علمی داره مقایسه کنی؟ درآمد پلیس و آتشنشان اینجا می دونی چقدره؟ فکر می کنی یک پلیس ساده با درآمدش چه سطح زندگی در آمریکا داره؟! می دونین اینجا هزینه دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن سرسام آور هست؟ می دونستی خیلی از دکتر ها و دندانپژشک ها تا آخر عمرشون اینجا باید قسط دانشگاه بدن ( داندانپزشک شدن متوسط 400-500 هزار دلار - نزدیک 2 میلیارد تومان هزینه داره!). متاسفانه اکثرا جا های دنیا همینطور هست.
و اما آخرین حرف : من ترجیح میدم ریز نشوم روی پست های آخر شما چون واقعا وقت پر اززشم رو نمی خوام برای حرف های سطحی و کاملا بی ربط تلف کنم. مثلا به من چه مربوطه فردوسی پور چی میگن که به من میگین میتونین دهن بینی کنین (فردا حرفتون عوض میشه باز میگین منظورم همه بود نه شما)
امیدوارم مدیر تمام بحث های بی ربط ماها در این 2-3 صفحه تاپیک رو حذف کنن چون کاملا به بیراهه رفته تاپیک !