خب در خواست دادم لطفا بگید تایید کنننقل قول:
Printable View
خب در خواست دادم لطفا بگید تایید کنننقل قول:
یکی لطف بکنه بگه لینک دانلود از کدوم سایتها میشه مجانی بگیرم
و چطوری فیلمهایی که داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که بالای 2 گیگه چطوری کوچیکش کنم که بشه
در شاتلند آپ کرد لینکهایی که حودم در داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود نکردم و از طریق سرچ پیدا کردم؟؟؟
سلامنقل قول:
الان شما از اول تاپیک بخون بیا تا اینجا اگه مشکلی داشتی من در خدمتتم
:n16:
سلام
به شاتل میگم چرا مازندران نیستش ببین چه جواب قانع کننده ای میده بعدشم هر چی آنلاین می خوام باهاش صحبت کنم میپیچه به بازی :n02:
دلیل داشتی چون اون دوماه داشتیم دیگه چی چی چی نداریم این ماهکد:
با سلام و عرض احترامجشنواره شاتل لن! د را در مازندران در ماههای آذر و دی داشتیم بنا به سیاست شاتل مازندران جزو جشنواره این دوره شاتل لند نمیگردد.همچنین به اطلاع می رسانیم در حال حاضر گروه شرکت های شاتل اقدام به راه اندازی سیستمی جدید،جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است.با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس با پشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی! سرویس خود یافته و سپس با توجه به ر� ������ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.لذا خواهشمندیم وارد آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده و لینک «سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل» را دانلود بفرمایید. در صورت وجود مشکل با یکی از 4 روش زیر با ما در ارتباط باشید :· به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخگوی شما باشند.· در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعد از log! in کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید،در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.· در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.· با شماره 40890 تماس حاصل کرده و مشکلات خود را با کارشناسان ما مطرح نمایید.
شما می توانید با مراجعه به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید. همچنین با عضویت در کانال تلگرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از آخرین اطلاعات و اخبار مطلع شده و از نکات آموزشی ارائه شده بهرهمند شوید.
یعنی من عاشق دلیلاشم
خوب شرکت معزز مگه فقط ما داشتیم اون دوره که داری مارو فاکتور میگیری؟!!!:n04:
سلام اگه کسی فیلم های روز رو آپلود میکنه لینکش رو بزاره اینجا تا ما هم استفاده کنیم. :n16:
سلامنقل قول:
دوستان زحمت کشیدن شما اینجا هم سر بزنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=711626&page=29&p=8791534&viewfull=1#post8791534
من در خواست دادم ولی از صبح کسی نیست جواب بده؟؟؟؟نقل قول:
سلام من روش پیدا کردم که بشه فایل بالای دو گیگ اپلود کرد شما به نرم افزار hide all ip احتیاج دارید و یکی دیگه که دی ان اس رو هم تغییر بده من امتحان کردم بگیر نگیر داره ولی جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black sails s03e05
carol 2015 1080p
اینم لینک نرم افزاری که گفتم
درخواست شما تایید شد.نقل قول:
سلام بر شاتلی ها
هرکسی لینک مستقیم از تاینی مویز میخواد فیلمشو بگه بهش لینک تاینی بدم
:n16::n16: