دیگه به قرعه های بارسا عادت داریم ، ولی بهتر بگیم قربانی اول، آرسنال هست ! این درست که آرسنال الان تیم خیلی آماده ای هست ولی اونقدر آماده که از صعود بارسا جلوگیری کنه؟ بعید می دونم ! :n09:نقل قول:
Printable View
دیگه به قرعه های بارسا عادت داریم ، ولی بهتر بگیم قربانی اول، آرسنال هست ! این درست که آرسنال الان تیم خیلی آماده ای هست ولی اونقدر آماده که از صعود بارسا جلوگیری کنه؟ بعید می دونم ! :n09:نقل قول:
مسی: فصل 2015 را فراموش نشدنی به پایان می رسانیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا در دیدار های جام باشگاه های جهان باید در ژاپن به مصاف نماینده آسیا، گوانگجو اورگراند برود، از همین رو لیونل مسی ستاره بارسلونا اظهار داشت:
((ما نیاز به انگیزه بیشتر نداریم، از اهمیت این تورنمنت بزرگ اطلاع داریم، این جام یک میراث برای باشگاه قهرمان است که می تواند برای سالها به آن افتخار کند، این یک جام بسیار ارزشمند برای ماست.
ما در سال 2015 بسیار عالی بودیم، پس از آنکه با پپ گواردیولا به موفقیت های بزرگ رسیدیم تصور می شد تکرار آن بسیار سخت باشد، اما حالا این امر امکان پذیر شده است، ما می خواهیم با قهرمانی در جام باشگاه های جهان این سال فوق العاده را فوق العاده تر کنیم.))
بارسلونا در صورت پیروزی برابر گوانگجو اورگراند درفینال به احتمال فراوان برابر ریورپلاته از آرژانتین قرار خواهد گرفت، دیداری که می تواند برای لیونل مسی دارای یک اهمیت ویژه باشد، او در این باره گفت:
((احساس بسیار عجیبی داریم، از اینکه قرار باشد در برابر نماینده کشورم قرار بگیریم مرا هیجان زده می کند، من تنها یک بار برابر نماینده کشورم بازی کرده ام آن هم در سال 2009 برابر استودیانس در فینال جام باشگاه های جهان بود.
این دیدار برای من دنیایی از انگیزه است، ریورپلاته باشگاه بسیار بزرگی است، اگر برابر آنها قرار بگیریم قطعا بازی بسیار خوبی خواهد شد، من در نوجوانی در یک قدمی پیوستن به ریور پلاته بودم، اما این اتفاق هرگز رخ نداد، این مربوط به زمانی است که من در سن بسیار پایینی قرار داشتم.))
لیونل مسی از اتهام فرار مالیاتی در 6 دیدار خیریه تبرئه شد
در ژوئن 2012 تا جولای 2013 6 دیدار خیریه با شعار مسی و دوستان برابر بقیه دنیا و نبرد ستارگان برگزار شد که این دیدارها باعث حساسیت ماموران مالیات اسپانیا قرار گرفت.
در این دیدار های خیریه لیونل مسی و بنیاد خیریه اش که بانی برگزاری این دیدار ها بودند متهم به دریافت هزینه هنگفت برای این دیدار ها شدند که ماموران مالیاتی با انجام تحقیقات ویژه از این پرونده و گیرمو خاویر مارتین برگزار کننده این مسابقات نتواستند به مدرک علیه آنان دست بیابند تا دادگاه اسپانیا مسی را از این اتهام مبرا کند.
خاویر مارتین در جریان ایم پرونده تاکید کرد که هیچ هزینه ای به مسی پرداخت نکرده است و تنها هزینه رفت و برگشت و اقامت او پرداخت شده است، دادگاه اسپانیا و قاضی این دادگاه با تایید این مسئله اذعان داشت هیچگونه مدرکی دال بر گناهکاری متهمان وجود ندارد.
این پرونده مالیاتی هیچگونه ارتباطی با اتهام مالیاتی سال 2007 لیونل مسی و پدرش که در آن به پرداخت نکردن 4/1 میلیون یورو فرار مالیاتی داشته اند ندارد.
مسی: شاید اوضاع طوری پیش میرفت که الان برای ریورپلاته بازی می کردم!
در آستانه دیدار قهرمانان اروپا و آسیا در ژاپن، لیونل مسی در مصاحبه با سایت فیفا اعلام کرد در دورانی که سن و سال کمی داشت، تا پای امضای قرارداد با باشگاه ریورپلاته پیش رفته است.
وی این صحبت ها را از آن جهت بر زبان آورده است که در صورت پیروزی بارسلونا بر تیم چینی در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه، احتمال رویارویی آبی و اناری ها با ریورپلاته (قهرمان لیبرتادورس) بسیار زیاد است.
لیونل مسی در این مصاحبه از سال 2000 و زمانی که بازیکن خیلی جوانی بود گفته است؛ از دورانی که به ورزشگاه مونومنتال (استادیوم خانگی تیم آرژانتینی) رفته بود:
((بله، چنین مذاکراتی صورت گرفت، البته برمی گردد به زمانی که من خیلی جوان بودم، در نهایت هم انتقال صورت نگرفت؛ شاید اگر در آن هنگام این انتقال پیش می رفت، اوضاع طور دیگری می شد و من پیراهن ریورپلاته را به تن داشتم!))
مسی تنها یک بار با تیم های آرژانتینی بازی کرده است، آن هم فینال جام جهانی باشگاه ها در سال 2009 مقابل استودیانتس، وی در مورد این تجربه خود می گوید:
((بازی خیلی دشواری بود، یادم می آید در آن زمان تیم خوب نتیجه نمی گرفت، البته یک افت مقطعی بود، اما در آن بازی توانستیم دوباره متحد شویم، با اینکه عقب بودیم، بازی را به تساوی کشاندیم و در وقت های اضافی کار را تمام کردیم چیزی که به من در بازی احتمالی با ریورپلاته انگیزه فراوانی می دهد، این است که آنها باشگاهی در کلاس جهانی هستند و واقعا فوتبال را به زیبایی بازی می کنند. امیدوارم با آنها روبرو شویم و همه از دیدن یک بازی زیبا لذت ببریم.))
ماسکرانو: هیچ حسادتی بین MSN وجود ندارد
خاویر ماسکرانو، هافبک دفاعی بارسلونا، اعتقاد دارد، لیونل مسی، لوئیز سوارز و نیمار، زهردارترین مثلث خط حمله ایست که در تمام عمرش دیده است.
این سه بازیکن در کسب موفقیت های سال گذشته باشگاه کاتالانی سهم بسزایی داشتند و دو نفر از آنها (مسی و نیمار) از نامزدهای دریافت توپ طلا محسوب می شوند. در حالی که MSN در این فصل در تمام مسابقات توانسته 46 گل به ثمر برساند، بارسا روی کمک آنها برای کسب جام جهانی باشگاه ها حساب باز می کند.
ماسکرانو اعلام کرده علاوه بر رقابتی که بین سه بازیکن فوق العاده این تیم وجود دارد، رفاقت و دوستی نزدیکی هم بین آنها برقرار است:
((مسی، نیمار و سوارز مثلث تکرار نشدنی تاریخ هستند؛ رقابتی که بین آنها وجود دارد مانع رفاقت صمیمی شان نمی شود، هیچ حسادتی بین آنها وجود ندارد.
موفقیت یکی، توفیق دو نفر دیگر است و برای سربلندی یک دیگر فداکاری و از خود گذشتگی نشان می دهند. شک دارم نمونه این سه نفر باز هم در تاریخ فوتبال تکرار شود.))
آلبا: آرسنال حریف سختی است
آرسنال و بارسلونا برای چهارمین بار در یک دهه اخیر در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا، حریف یکدیگر شده اند.
یوردی آلبا، مدافع چپ آبی و اناری ها اعتقاد دارد، توپچی ها حریف خیلی سختی برای آنها به حساب می آیند.
وی در این باره گفت:
((آرسنال خط میانی و هجومی خیلی قدرتمندی دارد که توپ را عالی به گردش در می آورند. آنها می توانند شرایط را برای ما سخت کنند؛
هر سال شرایط متفاوت تری نسبت به سال گذشته بوجود می آید، آنها هم می توانند امسال عملکرد پیچیده تری نسبت به فصل گذشته نشان دهند، به هیچ وجه حریف ساده ای نیستند و مورد احترام ما هستند.))
تیاگو آلکانتارا: مانند ژاوی دیگر پیدا نخواهد شد.
بارسلونا می تواند اولین باشگاهی شود که سه جام جهانی برده است
تیم رویایی پنج نفره نیمار با حضور خودش
سسک فابرگاس: به طور مشخص ژاوی و اینیستا، مسی وقتی به عقب می آمد، پاتریک ویرا، روی کین و پل اسکولز سخت ترین هافبک هایی بودند که مقابلشان بازی کردم.
مصاحبه کامل
مسی به خاطر درد کلیه (Renal Colic) نیمه نهایی جام جهانی باشگاهی بازی نمیکنه
خفه بشه کادر پزشکی که هیچوقت درست و حسابی خبر نمیده :44:
بارسلونا 3-0 گوانگژو چین (هتریک سوارز)
No Messi and no Neymar - but Suarez is world's best striker
الان هفته ۱۶ لالیگا طبق جدولی که تو سایت ورزش سه هست، بارسا باید با خیخون بازی کنه اونم یکشنبه. خوب یکشنبه که میگیم فیناله و بازی لالیگا کنسله ولی بازی هفته ۱۶ چی میشه؟
چون بعد فینال تو برنامه بازی ها نوشته شده ۹ دی بازی با بتیس. تا نیم فصل تاریخ دیگه ای برای بازی با خیخون تعیین نشده. کسی اطلاعی نداره؟
بازیمون با خیخون 17 فوریه (2 ماه دیگه) انجام میشه و تا اون موقع یک بازی کمتر داریم
برنامه بازی ها رو نگاه کردم ماه مارس و آوریل چه بازی های خوبی داریم
آرسنال
ویارئال
رئال مادرید
والنسیا
خلاصه بازی بارسلونا 3-0 ریورپلاته
گل های HD بازی بارسلونا 3-0 ریورپلاته (3 زبانه - فارسی، انگلیسی، لهستانی)
دانلود گل اول - لیونل مسی
دانلود گل دوم - لوئیز سوارز
دانلود گل سوم - لوئیز سوارز
مراسم اهدای جام و جشن قهرمانی بارسلونا در جام باشگاه های جهان
دانلود جشن قهرمانی به مدت 24 دقیقه (194 مگ)
محتوای مخفی: ادامه