معمولا نرم افزار کارتریج شارژ شده را پر نشون نمیده. وقتی این اخطار را میده، دیگه نمیشه باهاش پرینت کرد؟نقل قول:
البته بعضی از کارتریجها ممکنه با شارژ راه نیفتن و خراب بشن که البته احتمالش کمه.
Printable View
معمولا نرم افزار کارتریج شارژ شده را پر نشون نمیده. وقتی این اخطار را میده، دیگه نمیشه باهاش پرینت کرد؟نقل قول:
البته بعضی از کارتریجها ممکنه با شارژ راه نیفتن و خراب بشن که البته احتمالش کمه.
روي همه مارك هاي سي دي همينجوره. روي بهترين سي دي هاي خام Printable كه قيمتشون 200 تا 300 تومن هست پرينت مي كنه، اما كافيه انگشت خيس بهش بكشيم تا همه رنگها قاطي بشه. آيا كس ديگري چاپگر با امكان چاپ روي سي دي داره؟ آيا چاپگرهاي ديگر هم همينطوره؟نقل قول:
مطمئن نیستم ولی احتمالا ایراد از cd است. روی همه ی مارکهای cd اینطوریه یا فقط رویه یه مارک بخصوص؟
با تشكر
بعد از اون موضوع تنها چند صفحه پرینت کردن که شده . البته اون تعداد پرینت تنها در حدی بوده که یه کاتریج نسبتا خالی هم می تونه انجام بده.
دوستان لطفا من را براي خريد پک شارژ کارتريج hp 5150 راهنمايي کنيد و اونو از کجا تهيه کنم و با چه قيمتي ؟
ممنون
سلام ممکنه یه پرینتر رنگی خوب برای چاپ عکس معرفی کنید(،من برای خونه میخوامش یعنی زیاد کار نمی کشم ازش)
یه سه کاره بگیرم بهتره یا یه پرینتر رنگی تنها؟
سلام به همهء دوستان ببخشيد من 1 پرينتر epson cx 4700 دارم نمي دونم اسمشو چند كاره بزارم 1 مشكل با
هاش دارم اون اين كه nozzle هاي اين پرينتر توي رنگ قرمز خط هاي اون بالا و پايين مي شه هر كار كردم
درست نشد حتي از print head alignment هم كاري بر نيومد و اين كه خيلي سريع رنگ تموم مي كنه و چون
كه خط هاي رنگ قرمز بعضي از اونها چاپ نمي شه head clean مي كنه چند بار نمايندگي بردم درست كرد هد
عوض كرد... باز هم همين جوري اگه كسي مي دونه لطفآ كمك كنه وگرنه بگه كه از پنجره بندازمش بيرون توي
خيابون راستي به اندازهء قيمتش تا حالا كاتريج خريدم
كسي نيست جواب بدهـــــــــــــــــــه
سلام دوستان
پرينتر hp 1018 و سامسونگ 1610 و كانن 2900 همه در يك محدوده قيمتي هستند.(105 هزار)..كسي ميتونه بگه كدوم در مجموع بهتره؟خدمات،كارتريج و كيفيت چاپ؟
من يدونه اپسون جوهر افشان خريدم كه به لعنت خدا نمي ارزيد.فكر ميكنم خريد رنگي جوهر افشان براي خونه اشتباه محض باشه.بايد از پنجره پرتش كرد بيرون تا ديگه ديده نشه!
چند كاره هم تا حالا نداشته ام.مثلا كانن 5730 رنگي ليزري است با اسكن و كپي؟(حدود 300 تومن)كسي باهاشون كار كرده تا حالا؟
سلامنقل قول:
سلام دوستان
پرينتر hp 1018 و سامسونگ 1610 و كانن 2900 همه در يك محدوده قيمتي هستند.(105 هزار)..كسي ميتونه بگه كدوم در مجموع بهتره؟خدمات،كارتريج و كيفيت چاپ؟
من يدونه اپسون جوهر افشان خريدم كه به لعنت خدا نمي ارزيد.فكر ميكنم خريد رنگي جوهر افشان براي خونه اشتباه محض باشه.بايد از پنجره پرتش كرد بيرون تا ديگه ديده نشه!
چند كاره هم تا حالا نداشته ام.مثلا كانن 5730 رنگي ليزري است با اسكن و كپي؟(حدود 300 تومن)كسي باهاشون كار كرده تا حالا؟
من اول hp بعد هم سامسونگ رو توصيه مي كنم. خودم اچ پي 1020 دارم راضي هستم. اما كنن قابل شارژ نيست.
يه سوال هم از شما دارم:
ميشه بگيد مدل چاپگر اپسون كه داريد چيه و چرا ازش راضي نيستيد؟
با تشكر
سلام؛ممنون از راهنمايي شما.
پرينتر من اپسون C64 هست.مشكل از جايي شروع شد كه سرم شلوغ تر از اين بود كه هفته اي يكبار پرينت بگيرم.مشكي كه تموم شد ،جوهر مشكي مادايران براش خريدم كه باعث شد خطوط مشكي با نويز چاپ بشه و اين مشكل حل نشد.آقايان گفتند مشكل از هدش هست و بايد عوض بشه و من هم ازش قطع اميد كردم.
ديگه اينكه چهار تا كارتريج داره كه اگر يكي خالي باشه پرينت نمي گيره.چهار تا 6 هزار تومن (تازه مادايران) براي چند برگ اصلا مقرون به صرفه نيست.
با سپاس
پرینتر d1360 hp خوبه؟ کارتریجش هم 21 22 لطفا کمک کنید