پارس انلاین فقط ی تاپیک داره و به تفکیک استانها جدا نشدهنقل قول:
تاپیک مخابرات اون طور حالتیه
Printable View
پارس انلاین فقط ی تاپیک داره و به تفکیک استانها جدا نشدهنقل قول:
تاپیک مخابرات اون طور حالتیه
داداش از من میشنوی تخلیه کن برو یه شرکت دیگهنقل قول:
شرکتهای خوب و مطرح دیگه ای هم هستن که هم دانلود رایگان شبانه دارن و هم کیفیت سرویس هاشون از این دزد آنلاین بهتره
:n16:
داداش حداقل اسم بیار ببینیم کدوم خوبه . آسیاتک رو که میدونم اینجا اصلا خوب نیستنقل قول:
سلام، با توجه به اینکه پارس آنلاین میگه سرعت سرویس هاش تا ۱۶مگابیت در ثانیه هست، و دیگه شبانه رایگان هم نداره، اونوقت تفاوت بیت سرویس های ۱۲۸ تا ۲ مگ چیه؟
و اینکه اگه ۱۲۸ بگیریم، واقعا تا ۱۶ مگ سرعت داره؟ سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ سرعت دیدن فیلم از آپارات چطور؟ سایت های خارجی کند تر باز میشن ؟ اشاره شد که با آندروید مشکل داره یعنی مثلا اپ بازار موقع دانلود سرعتش کمه؟ و نهایتا سرعت دانلود با idm تا چه حدیه؟
ببخشید طولانی شد، فقط میخواستم شرایط پارس آنلاین رو بررسی کنم، شاید یه اشتراک بگیرم ازش.
ماکه سرعت 16 ندیدیم
فرقش در حجم و قیمت
جدیدا که بافر هم میزنه تو ستریم بدرد انلاین نگاه کردن نمیخوره
سلام
من چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه 512 دارم ، حالا چند تا سوال داشتم :
1- چند گیگی مصرف نشده دارم اگه اشتراکم رو تمدید کنم منتقل میشه به حجم دوره بعد ؟
2- این طرح 16 مگابیت که گذاشتن ، شبانه ش به طور کامل پولیه یا همون یک سومه ؟
3- من اگه تمدید کنم با همین طرح تمدید میشه ؟ یا حالت دیگه ای هم داره ؟ تخفیف 30 درصد فقط واسه متقاضیان جدیده یا واسه تمدیدی هام هست ؟
4- و سوال مهم این که اصن تمدید کنم یا نه و آیا شرکت بهتر دیگه هست که قطعی نداشته باشه شبانه رایگان داشته باشه و خوب باشه (اصفهان) ؟
سلام
اگه خریدین حجمو انتقال میشه اگه نه که میپره
همون یک سومه
فقط جدیدا
بستگی به خودتون داره اگه باهاش کنار اومدین تمدید کنید اگه نه که بهتره به فکر جای جدید باشید
من یه نکته رو بگم:نقل قول:
سرعت 16 برای سرویسهای حجمی بالای 128 هستش.ضمن اینکه خالص 16 نمیده چون خط تلفنت نمیکشه.
===
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هم دلشون خوشه اومدن ویدئو مسابقه سرعت گذاشتن نتی که شبانه رایگان نداره میخوام نباشه:n09:
الان سیمکارت ایرانسل هم بصرفه تره بسته شبانه 24گیگش
نتی که محدوده سرعت 130کیلوبایت هم کافیه براش من اگه جای شما بودم سرویس 256بالاتر نمیگرفتم
در شرایط معمول تفاوت چندانی ندارند. اما در ساعتهای شلوغی و پرترافیک (مثل ساعتهای 7 عصر تا 1 نیمه شب)، اولویت با سرویسهای با سرعت بالاتره. تو این جور وقتا سرویس 128 ممکنه بیشتر از 30 کیلوبایت در ثانیه سرعت نده اما سرویس 2 مگ ممکنه 400 تا 500 کیلوبایت سرعت داشته باشه. من تو آذر ماه سه تا سرویس حجمی 128، 1 مگ و 2 مگ رو در یه فاصله 10 روزه تست کردم. تو ساعتهای شلوغی تفاوت این سرعتها کاملن برام محسوس بود.نقل قول: