پینگه مخابرات که یکی از بهتریناس؛ سرور خارجیشم که بعضی روزا قطعه رو میشه با وی.پی.ان داخلی حل کرد...نقل قول:
Printable View
پینگه مخابرات که یکی از بهتریناس؛ سرور خارجیشم که بعضی روزا قطعه رو میشه با وی.پی.ان داخلی حل کرد...نقل قول:
هر روز دارن عرصه را تنگ تر میکنن .نقل قول:
دیروز اینترنت محدود و گران و بی کیفیت .
امروز محدودیت بیشتر
حتما فردا هم کلا قطعش میکنن تا از راه راست منحرف نشیم ولی ماهانه پولش را میگیرن چون قبلا استفاده میکردیم .
دوست من یعنی چی این صحبت شما ؟ از هیچ جهتی حق این کار را ندارن . هرکسی به خودش مربوطه چکار میکنه .نقل قول:
چند برابر دارن پولش را میگیرن . اینترنت مفت ندادن دست مردم که حالا هرکاری دلشون بخواد بکنن .
استراحت و تفریح و کارم به موقع هست و در طول روز برنامه ریزی دارم و بیکار نیستم که بخوام با وبگردی الکی وقتم را پر کنم .
در ضمن حتی اگر اینا به فکر تفریح ملت هستن چرا اینترنت را محدود کنن ؟ برن تفریحات سالم دیگه ایجاد کنن تا اونایی که اینطوری وقت گذرونی میکنن استفاده کنن . این نشون میده 100% این کار به نفع خودشونه وگرنه صدها کار دیگه میتونستن انجام بدن .
از ماست که برماست ...
واقعا نگرفتی که تیکه انداخته بودم بهشون؟!!!! :n04:نقل قول:
حداقل یک شکلکی چیزی بزار مشخص بشه اینقدر حرص آدم در نیاد :n02: آخه از اینجور افراد زیاد دیدم که اینطوری برداشت میکنن ...نقل قول:
این قط شدن چند دقیقه ای کریو آیا ربطی به شاتل هم داره یا نه؟ هر چی سرور وصل میکنیم بعد چند مین قط میشه! :n27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدود 1 ماهو نیم پیش کریو داشتم ولی یه روز وصل بود فرداش قطع بود و همین منوال(قبلش همش وصل بود)؛ 1 ماهه کریو رو امتحان نکردم، نمی دونم وصله یا قطع....نقل قول:
دوستان
وایبره شما هم همش connect/disconnect میشه؟!
منم این مشکلو داشتم ولی جلوی آدرس : بزار یه پورت از فروشندت بگیر بنویس جلوی سرورت (servername:port) احتمالا مشکلت حل میشهنقل قول:
نه، وایبر من درسته.نقل قول:
من هر وقت اینطوری میشه مودمو خاموش روشن می کنم IP عوض که میشه اوکی میشه.جواب میده.[emoji664]نقل قول:
حالا مشکل چیه ... دوستان امنیت شبکه گرامی شرکت ارتباطات زیر ساخت نتونستن کریو رو کنترل کنن (کاری که هر وقت اراده کنن می تونن با SSTP, L2TP, PPTP و ... بکنن) رفتن یه روش دیگه پیدا کردن.
روشش چجوریه...نرم افزار وقتی ترافیک Encrypt شده detect میشه مبدا و مقصدش رو پیدا می کنه و شروع به ارسال تعداد زیادی پکت به اونا میکنه.این کار از طریق یه سرور خارجی انجام میشه.اونقدر این کار رو ادامه میده که connection اصطلاحا drop بشه.[emoji732]
مریضیه دیگه درمون نداره.مواد لازم چارتا آدم عقده ای +حمایت . [emoji40]
دوستانی هم که رو وایبراختلال دارن :
جوانان غیور دانشگاه علم و صنعت هم دارن تحقیق میکنن که چجوری میشه یه سری محدودیت روی وایبر و لاین و... ایجاد کردو تا حدودی هم موفق شدن این برنامه ها رو مهندسی معکوس کنن... یعنی چی ... آها سوال خوبی بود.یعنی میتونن ببینن کی داره به کی چی میگه .اون قسمتایی که دوست ندارن فیلتر کنن.
باز دمشون گرم با تولید داخلی دارن از خروج ارز جلوگیری میکنن ولی تو روحشون.
واقعا نمی دونم تو این خراب شده چه غلطی دارم می کنم.کل دنیا هم تصمیم گرفته ایرانیارو راه نده.