-
نکته مهمی که وجود داره اینکه ما سه تا از بهترین فوتبالیست های جهان رو در فاز حمله در اختیار داریم که قطعا جزء 5 تای اول جهان هستند و این مزیت ما نسبت به بقیه تیم هاست که هر لحظه احتمال داره بهترین بازیکن جهان بشن ولی تو بقیه تیم ها ابر ستاره هاشون یا دارن پیر میشن یا پختگی و پرستیژ این سه تا ابرمرد و ندارن و این یک پوئن و امتیاز مثبته و یک آینده نگری و زیرکی تمام عیار - شک نکنید در اینده نزدیک بارسا خیلی از رقبا را مثل آب خوردن کنار میزنه :n02:
-
سه بازی بدون گل خورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروزی بارسلونا مقابل بیلبائو نکات جالب زیادی در پی داشت. از جمله اینکه نیمار از زمان پیوستنش به باشگاه برای سومین بار در یک بازی دو گل زد.
در شب برتری کاتالان ها مقابل حریف باسکی خود و در شب جشن سیصدمین سالگرد روز ملی کاتالونیا، نکات جالبی در بازی بارسلونا مقابل اتلتیک بیلبائو اتفاق افتاد که در ادامه آنها را با هم مرور خواهیم کرد.
* کلودیو براوو در سه بازی نخست لالیگا درون چارچوب دروازه قرار گرفت و موفق شد در هر سه بازی دروازه اش را بسته نگه دارد. از سال 1991 که اتلتیکو به این مهم دست یافت، این اولین بار بود که تیمی در 3 بازی نخست بدون از دست دادن امتیاز و دریافت گل، بازی را به پایان برساند. بارسا برای آخرین بار در سال 1985 این کار را انجام داده بود.
* هم چنین از فصل 1993/94 این اولین بار بود که بارسا سه بازی لیگ را بدون خوردن گل آغاز کرد. یک بار هم زمانی که زوبی زارتا درون دروازه بود، این اتفاق افتاد که نهایتا این رکورد در مسابقه چهارم توسط هیگوئرا (بازیکن ساراگوسا) شکسته شد.
* برای یازدهمین بار پیاپی است که بارسا در لیگ مقابل اتلتیک در نیوکمپ پیروز می شود. باسکی ها از فصل 2003/04 موفق به این امر نشده اند.
* این پنجاهمین پیروزی جوردی آلبا با پیراهن بارسا بود. در 73 بازی، او 12 تساوی و 11 شکست را نیز تجربه کرده است.
* این سومین بازی بود که نیمار با پیراهن بارسا در یک بازی دو گل به ثمر می رساند. او یک بار نیز هت تریک کرده است.
* هفت بازیکن در همه بازی های لیگ تا کنون از ابتدا به میدان رفته اند: براوو، متیو، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، مونیر و لئو مسی.
* این اولین بازی رسمی مارتین مونتویا در این فصل بود که 90 دقیقه به طور کامل بازی کرد.
* بارسا در آمارها به طور محسوسی برتر از اتلتیک بود. کاتالان ها 15 شوت به سمت چارچوب داشتند ولی باسکی ها تنها 3 بار موفق به این کار شدند.
* بازیکنان بارسا تا به امروز تنها سه بار با کارت زرد داور مواجه شده اند. سرخیو روز شنبه اخطار گرفت و دو بازیکن دیگر پدرو و دنی آلوس هستند.
* این اولین مسابقه ای بود که لوییس انریکه در پست سرمربی مقابل ارنستو والورده به پیروزی دست یافت. فصل گذشته او با سلتا یک بازی را 3-2 واگذار کرد و در بازی دیگر به تساوی 0-0 دست یافت.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
اولین تمرین پیش از شروع لیگ قهرمانان
تمام بازیکنان تیم به علاوه ماسیپ و فرمالن در تمرین حاضر بودند اما دنی آلوس به خاطر مشکل زانو تمرینات اختصاصی انجام داد.
پس از غلبه بر بیلبائو در شنبه شب، بازیکنان یک شنبه صبح در سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر حضور یافتند. حالا زمان آن است که لوییس انریکه و شاگردانش بازی دیشب را فراموش کرده و به بازی نخست تیم در لیگ قهرمانان (چهارشنبه ساعت 23:15) مقابل آپوئل نیکوزیا بیندیشند.
تمام بازیکنان امروز در تمرین حاضر بودند. توماس فرمالن و خوردی ماسیپ که هنوز منتظر دریافت تاییدیه پزشکان هستند نیز در کنار تیم بودند اما دنی آلوس که ازناحیه زانوی پای چپ مشکلاتی دارد و به همین دلیل نیز بازی مقابل بیلبائو را از دست داد، به تنهایی تمرین کرد.
مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir
براوو: «برای گشودن قفل دروازه سخت تلاش کردیم»
دروازبان شیلیایی تیم فوتبال بارسلونا معتقد است که بیلبائو خیلی خوب بازی می کرد و به همین خاطر این نتیجه یک پیروزی بزرگ است. جرمی متیو و سرخیو بوسکتس نیز پس از بازی مصاحبه ای انجام دادند.
کلودیو براوو از سومین پیروزی پیاپی بارسا در لیگ بسیار شگفت زده بود: «گشودن قفل دروازه بسیار سخت شده بود. نمی توانستیم گل بزنیم اما کم کم بهتر شدیم و توانستیم بردی کسب کنیم که بسیار به دردمان خواهد خورد. اتلتیک تیم سخت کوشی است و بازیکنان این تیم پس از بازی در پلی آف لیگ قهرمانان با هم هماهنگ تر هم شده اند».
وی در ادامه از خوشحالی خود بخاطر فیکس بودن نیز سخن گفت: «در این تیم بسیار خوشحالم. در تیمی مانند بارسا که بیشتر زمان بازی را در اختیار دارد، دروازبانان کمتر از بقیه تیم ها دچار دردسر می شوند. اینجا بسیار متفاوت است». او درباره بازی این هفته در لیگ قهرمانان مقابل آپوئل قبرس نیز صحبت کرد: «چالش جدید و سختی خواهد بود».
براوو دلیل بازگشت زودهنگامش از اردوی تیم ملی شیلی را نیز توضیح داد: «آنها به من اجازه برگشتن دادند چون می خواستند از سیستم چرخشی استفاده کرده و به بقیه دروازبانان هم شانس بازی بدهند».
در ادامه صحبت های برخی بازیکنان پس از بازی را مشاهد خواهید کرد:
متیو
«تیم بازی کاملی را انجام داد. سومین بازی را هم بردیم».
«مهم ترین نکته این است که در هیچ کدام از بازی هایمان گلی دریافت نکرده ایم».
«در این تیم احساس آرامش بسیاری می کنم».
«هنوز به بازی های بیشتری برای هماهنگ شدن نیاز داریم ولی الان در مسیر درستی گام برداشته ایم».
«در دفاع با هم زیاد صحبت می کنیم و این کار بسیار مفید است».
«می دانیم که نخستین وظیقه ما دفاع کردن است چون مهاجمان برای گلزنی حضور دارند».
«با پاس های عمقی، در واقع ریسکی بازی می کنیم ولی بازیکنان خط حمله تمام تلاش خود را می کنند تا توپ را دوباره از آن خود کنند».
«در بارسا فضای بیشتری پشت سرمان قرار دارد پس باید تمرکز بیشتری داشته باشیم».
«لوییس انریکه مصمم است و می داند چه می خواهد. از بودن در کنار وی بسیار راضی ام».
بوسکتس
«بازی سختی مقابل تیمی جوان و قوی بود».
«آنها پیش از شروع فصل دست به کار شدند. تیم با کیفیتی هستند و توپ را به خوبی به گردش در می آورند».
«تا زمان به ثمر رسیدن گل ناآرام بودیم. تیم برتر بودیم و استحقاق پیروزی را داشتیم».
«بدون نگاه کردن به نتایج، ما کار خود را خوب انجام داده ایم. نه تنها هافبک ها بلکه تمام تیم».
«خوب کار می کنیم با اینکه هنوز شروع فصل است».
«این بازی دیگر تمام شد. بازی بعدی در لیگ قهرمانان است. نخستین بازی در خانه است و ما هر سه امتیاز را می خواهیم».
«همه لیگ قهرمانان را دوست داریم و می خواهیم شروعی خوب داشته باشیم. درباره آپوئل چیز زیادی نمی دانیم ولی آنها در لیگ قهرمانان هستند و راهی طولانی را تا بدین جا طی کرده اند. در این هفته تنها تمرکزمان روی این بازی خواهد بود».
مصاحبه منبع: سایت رسمی باشگاه
بارسلونا - بیلبائو: مسی و نیمار کار بیلبائوی شجاع را تمام کردند
دو گل دیرهنگام از مهاجم برزیلی تیم فوتبال بارسلونا سومین برد را در سومین بازی برای این تیم رقم زد.
دو گل در پنج دقیقه از نیمار برای برد مقابل بیلبائو در نوکمپ کافی بود. این مهاجم برزیلی در دقیقه 60 جای مونیر را در بازی گرفت که نمایش خوبی داشت. مهارت، سرعت و هماهنگی او با مسی راه را برای بارسا مقابل باسکی های مصمم و با انگیزه هموار کرد.
شروع هیجان انگیز
از آغاز مشخص بود که بیلبائو برای پارک کردن اتوبوس جلوی دروازه خود نیامده و می خواهد بازی را از چنگ بارسا در بیاورد. این نکته بیانگر آغازی هیجان انگیز برای بازی بود زیرا هر دو تیم دست به حمله های فراوان می زدند. مونیر، مسی و پدرو در خط حمله بارسا خوب عمل می کردند و ایرایزوز خیلی زود در دروازه بیلبائو خود را پرکار نشان داد. همچنان که بازی به پایان نیمه نخست نزدیک می شد، بارسا نیز شانس های گلزنی زیادتری از روی ضربات راکیتیچ، مونیر و مسی به دست می آورد اما بیلبائو مقاومت کرد و دو تیم با نتیجه 0-0 به رختکن رفتند.
نیمار تعیین کننده ظاهر شد
بیلبائو در ادامه در نیمه دوم هم خطرناک ظاهر می شد اما وقتی لوییس انریکه مونیر را، که خوب بازی کرده و با بدشانسی گلش به خاطر آفساید مردود اعلام شده بود، با نیمار تعویض کرد، سرعت و مهارت این مهاجم برزیلی به کمک بارسا آمد. نخست شوت وی با فاصله بسیار اندک از کنار دروازه به بیرون رفت و سپس در دقیقه 68 پاسی که اینیستا به وی داده بود را به سمت دروازه روانه کرد ولی توپ در راه خود به مسی برخورد کرد و به بیرون رفت.
مسی-نیمار: کشنده
ده دقیقه بعد، مسی به قلب دفاع بیلبائو زد و با یک پاس در عمق موقعیتی مناسب برای نیمار مهیا کرد و نیمار نیز توپ را به گوشه دروازه فرستاد. بیلبائو خسته شده بود و پنج دقیقه بعد، دوباره با پاس مسی نیمار گل دوم خودش و بارسا را به ثمر رساند تا خیال هواداران از برد راحت شود.
حالا بارسای لوییس انریکه با سه بازی، 9 امتیاز، شش گل زده و بدون گل خورده در صدر قرار دارد. بازی بعدی، نخستین دیدار در لیگ قهرمانان است که بارسا باید چهارشنبه شب در نوکمپ مقابل آپوئل نیکوزیا به میدان برود.
گزارش بازی منبع: سایت رسمی باشگاه
انریکه خوشحال از عملکرد بسیار خوب تیم
لوییس انریکه سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از پیروزی دو بر صفر مقابل اتلتیک بیلبائو در مصاحبه پس از بازی گفت: «ما در بخش های دفاع و حمله نیاز به انسجام و هماهنگی بیشتری داریم».
لوئیز انریکه قبل از بازی هم به تحسین تیم اتلتیک بیلبائو پرداخته بود و از توان بالای این تیم سخن گفته بود. همچنین از عملکرد تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو بسیار راضی و از کسب این سه امتیاز ویژه خوشحال بود. او در کنفرانس مطبوعاتی بعد بازی گفت: «آنها تیم خوبی هستند و توانستند موقعیت های گل زنی خوبی را به وجود آورند، ولی ما مقابل این تیم عملکرد بسیار خوب و شجاعانه ای داشتیم، گرچه که ما هنوز در پست های حمله و دفاع نیاز به تغییراتی داریم تا عملکرد بهتر از آنچه مشاهده کردید داشته باشیم».
گرچه انریکه اذعان دارد که تیم او هنوز نقص های کوچکی دارد، اما او معتقد است که شاگردانش عملکرد بسیار خوبی داشته اند. او در ادامه افزود: «اگر می خواهید قهرمان شوید، باید هم در دفاع و هم در حمله، بهتر و قوی تر ظاهر شوید». همچنین اضافه کرد: «هیچ چیز بهتر از این نیست که شما تیمی داشته باشید که درهمه مناطق زمین عملکرد خوبی دارد».
او فقط نمی خواست به تجمید از نیمار بپردازد: «من بهترین بازی را از نیمار توقع دارم، همچنین از مونیر و سندرو، بازیکنان من باید کاری خیلی بیشتر از گل زدن انجام دهند و بازی خود را بهبود ببخشند، هم در حمله و هم در دفاع».
انریکه همچنین به تمجید از بهترین بازیکن دنیا پرداخت: «مسی نه فقط بخاطر گل هایی که می زند بهترین است، بلکه بخاطر عملکرد بسیار عالی او در خلق موقعیت و پاس گل هم اون بهترین بازیکن دنیا است». او ادامه داد: «لئو بهترین بازیکن دنیا در خط حمله تیم است گرچه که اگر شما به بازی او توجه کنید، او مدافع بسیار خوبی هم هست. من هر روز تمرین او را مشاهده میکنم، واقعا شگفت انگیز است، او مثل پلی استیشن بازی می کند، من بخاطر وجود همچین بازیکنی در تیم خود بسیار خوشحالم».
انریکه دوست نداشت علت تعویض پیکه با ماسچرانو یا حتی مونیر و نیمار را توضیح دهد، در جواب به این سوال او گفت: «من بازیکنان بسیار خوبی رو نیمکت دارم و می توانم آنها را داخل زمین بفرستم، من می دانم که گاهی اوقات امکان دارد اشتباه کنم ولی این تصمیم من است». تیم انریکه از گرفتن نه امتیاز از سه بازی شرایط بسیار خوبی در لیگ دارد.
مترجم: ابوالفضل رستگار / FCBarcelona.ir
نیمار: «برای تقویت تیم به سختی تلاش می کنیم»
نیمار در بازی دیشب مقابل بیلبائو در نیمه دوم وارد زمین شد و توانست با دو گلی که به ثمر رساند یک پیروزی دلچسب را برای آبی اناری ها به ارمغان بیاورد.
هواداران بارسلونا چیزی بیشتر از کاری که نیمار در بازی دیشب انجام داد را نمی توانستند آرزو کنند. در دیداری که بازی در نتیجه تساوی بدون گل در جا می زد و کار برای آبی اناری ها به در بسته خورده بود، نیمار در نیمه دوم بجای مونیر وارد زمین شد و دو گل به ثمر رساند. او در مصاحبه بعد از بازی گفت: «از دو گلی که به ثمر رساندم و از اینکه توانستم به پیروزی تیم کمک کنم بسیار خوشحالم. گرچه بخاطر مسافرت های طولانی برای اردوی تیم ملی احساس خستگی می کردم».
او ادامه داد: «ما به سختی تمرین می کنیم و تلاش می کنیم تا کیفیت بازی تیمی را ارتقا دهیم اما همچنان نیاز است تا بازی خود را در بعد دفاعی بهبود بخشیم. همه ما باید بسیار تلاش کنیم».
هر دو گل نیمار با پاس گل های زیبای مسی رقم خود و نیمار نیز همچنان باور دارد که او بهترین بازیکن دنیاست و افزود: «ما بروی هماهنگی و ارتباط بیشتر با هم کار می کنیم و امروز هم توانستیم در کنار هم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم تا به پیروزی برسیم». او همچنین درباره جوانان تیم گفت: «ساندرو و مونیر از آمادگی بالایی برای بازی برخوردارند. مونیر یک ستاره است».
گل اول نیمار در این دیدار اولین گل او در فصل 2014/15 بود و باعث شد تا او اعتماد به نفس فراوانی کسب کند. او گفت: «این دومین سال حضور من در اینجاست. از بودن در اینجا احساس بسیار خوبی دارم و از بازی در کنار هم تیمی ها لذت می برم».
مصاحبه منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
-
لوئیز سوارز:به هم تیمی هایم بخاطر برد در یک بازی سخت و مشکل تبریک میگوئیم.
بارسلونا در تاریخ لالیگا تاکنون 5566 گل بثمر رسانده.
از این تعداد گل 312 گلش را تاکنون در مقابل اتلتیکو بیلبائو بثمر رسانده.
در رده های بعدی اتلتیکو مادرید با 303 گل، اسپانیول و والنسیا با 298 گل قرار دارند.
رونالدينهو ، مهاجم برزيلي سابق بارسلونا و تيم ملي برزيل براي دو فصل به باشگاه كوئرتاروي مكزيكي پيوست ...
تعداد بازی و تعداد گل زده 5 بازیکن برتر ار فصل 2011/12
باشگاه FC Barcelona در روز شنبه به مناسبت روز ملی کاتالونیا با لباس سوم خودش ( پرچم کاتالونیا ) به مصاف اتلتیک بیلبائو رفت
مصاحبه جدید جوردی آلبا؛
انریکه؟
تیم نیاز به تغییرات داشت. انریکه یک زمانی به عنوان بازیکن خصوصیات خودش را به نمایش گذاشت و حالا او به عنوان یک مربی به ما اسرار جدید می آموزد.
من در تمرینات او با شوق فراوان اشتراک میکنم. همان طور که میبینید ما نسبت به سالهای گذشته با انرژی بیشتری بازی میکنیم.
مسی؟
لئو کامله. او مجبور نیست که جواب هرکسی را بده و یا دهن همه را ببنده.
اواخر فصل گذشته در تیم هیچ کسی خوب بازی نمیکرد، اما همه مردم فقط در مورد مسی صحبت می کردند.
من در مورد خودمم میتونم بگم که خیلی بد بازی می کردم.
منیر؟
برای منیر همه چیز به سرعت داره پیش میره؟
من برای خودمم دوست داشتم همه چیز به این سرعت به پیش بره.
هرچیزی در زمانی که باید اتفاق بیفته،درهمان زمان اتفاق میفته. منیر رو خودش خیلی کار کرده.
فصل جدید برای اینکه فصل موفقی باشه باید هرچیزی که از دست مان برمیاد انجام بدیم.
من از اینکه گروه هواداران شخصی دارم واقعآ خوشحالم*
* در بارسلونا به تازگی گروه هواداران جوردی آلبا آغاز به فعالیت کرده و این مصاحبه آلبا در مراسم افتتاحیه این گروه انجام شد.
-
666 پاسی که بازیکنان بارسلونا دیشب به هم دیگه دادن توی بازی و اون دوتا پاس گل مسی هم با رنگ زرد مشخص شده
استوک های کینگ مسی برای لیگ قهرمانان
آديداس:
" 67 گل زده، 3 قهرماني. اين است جادوي مسي در ليگ قهرمانان."
ورمالن و دانی آلوز که مصدویت های بلند مدت و کوتاه مدت داشتند امروز کامل با تیم تمرین کردند و به احتمال خیلی زیاد برای بازی با آپوئل مشکلی نخواهند داشت.
منیر، ساندرو و سمپر نماینده گان تیم ب بارسا هم همچنان با تیم اصلی به تمرینات ادامه میدهند.
كاپيتان پويول امروز بصورت رسمي اولين روز كاريش بعنوان معاون مدير ورزشي باشگاه بارسلونا آغاز كرد ...
-
تمرین با رنگ و بوی لیگ قهرمانان
با توجه به آغاز رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برای بارسا و همچنین برگزاری بازی های لالیگا، شش جلسه تمرین برای هفته جاری در نظر گرفته شده است.
بارسا اولین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان فصل جاری را طی یک بازی میان هفته در روز چهارشنبه و مقابل تیم آپوئل نیکوزیای قبرس برگزار خواهد کرد. مدت کوتاهی پس از این بازی نیز، رقابت های لالیگا با بازی مقابل لوانته دنبال خواهد شد. لوییس انریکه شش جلسه تمرین را برای فاصله زمانی بین دو بازی در نظر گرفته است.
بجز یکشنبه که آبی اناری ها باید خود را برای سفر به والنسیا برای بازی با لوانته آماده کنند، هر روز برنامه تمرین برقرار خواهد بود. تمرین نیز هر روز ساعت 13:30 در زمین تمرین سیوداد اسپورتیوا خوان گمپر آغاز خواهد شد. بعد از تمرین روز سه شنبه، لوییس انریکه به همراه یکی از بازیکنان در نشست خبری رسمی پیش از دیدار با آپوئل حضور خواهند یافت و اندکی بعد در همان روز، گیورگوس دونیس، سرمربی آپوئل به همراه یکی از بازیکنان تیمش در نشست خبری خود حاضر می شوند. این نشست پیش از تمرین تیم قبرسی در نیوکمپ برگزار خواهد شد.
انریکه در هفته جاری برای بازیکنان خود روز استراحتی را در نظر نگرفته است. با توجه به بازی لیگ قهرمانان در روز چهارشنبه و بازی لالیگا در روز یکشنبه، هفت روز سخت و نفس گیر برای او و بازیکنان در انتظار خواهد بود.
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
-
-
ژاوی:اگر فقط به من بستگی داشت،هرگز بارسا را ترک نمیکردم اما این مسئله به شرایط بستگی دارد.
برای من مسی بهترین بازیکن تاریخ است.هیچ مقایسه ای ممکن نیست.او با اختلاف زیاد در حال حاضر شماره یک جهان است.
توماس ویرمایلن با پشت سر گذاشتن مصدومیت به تمرینات گروهی پیوست و احتمالاً در لست بازیکنان برای بازی فردا شب لیگ قهرمانان مقابل آپویل قرار خواهد گرفت، اما از سوی دیگر روزنامه اسپورت مینویسد که ویرمایلن روز شنبه آینده چراغ سبز پزشکان را دریافت خواهد کرد و برای بازی مقابل لوانته آماده خواهد بود.
وقتی در مورد لمس روی مسی از بوفون پرسیده شد، بوفون در جواب خیلی ساده گفت: فقط میخواستم بدانم و مطمین شوم که مسی نیز مانند ما انسان است.
-
تمرین با حضور تمامی بازیکنان
آلوز و فرمائلن با توجه به عدم دریافت چزاغ سبز پزشکان برای بازی با آپوئل، جدا از تیم تمرین کردند. ماسیپ نیز به تنهایی به تمرین پرداخت و سمپر، ساندرو و منیر سه بازیکن بارسا ب نیز همراه با تیم اصلی تمرین کردند.
تیم با حضور 26 بازیکن کامل جلسه تمرینی در صبح سه شنبه را برگزار کرد. لوئیز انریکه همه بازیکنان از جمله دنی آلوز و فرمائلن را که هنوز رسما حضور آنها برای بازی مشخص نیست، در اختیار داشت. همچنین سمپر، ساندرو و منیر نیز از بارسا ب در تمرین شرکت کردند.
تیم با پیراهن های جدید که این فصل برای لیگ قهرمانان به تن خواهد کرد، تمرین کرد. همانند بازیهای خانگی در لالیگا، لوئیز انریکه لیست 18 نفره خود را تا چند ساعت پیش از تقابل با آپوئل نیکوزیا در ساعت 20:45 (به وقت محلی) اعلام نخواهد کرد.
منبع : سایت رسمی باشگاه
پدرو: «من گلی به ثمر نرسانده ام اما مطمئنم این اتفاق خواهد افتاد»
مهاجم تیم فوتبال بارسلونا به صحبت درباره خودش و چشم انداز تیم در ادامه فصل پرداخت و معتقد است که آپوئل تیمی قدرتمند و فیزیکی است که در مسابقه چهارشنبه شب مشکلات زیادی برای آنها به وجود خواهد آورد.
پس از سه پیروزی از سه مسابقه در لالیگا، پدرو رودریگز صبح دوشنبه به صحبت با رسانه ها پرداخت. به نظر می رسد لوئیز انریکه به او ایمان دارد و او می بایست با گلهایش پاسخ این اعتماد را بدهد؛ اما مهاجم جزایر قناری در این رابطه زیاد نگران نیست و اظهار کرد: «با اینکه من گلی به ثمر نرسانده ام ولی از اوضاع کنونی بسیار راضی و خشنودم و مطمئنم که این اتفاق خواهد افتاد. مهم ترین مسئله این است که تیم به خوبی کار می کند».
وی در ادامه توضیح داد: «ایده های اصلی مشابه گذشته هستند. شاید ما باید سعی کنیم تا بیشتر به محوطه جریمه نزدیک شویم و از باز کردن بیش از حد بازی جلوگیری کنیم. اما در بازی هایمان احساس راحتی می کنیم و به خوبی آن را انجام می دهیم. سرمربی از ما خواسته است که تا برای باز پس گیری توپ از جلو فشار بیاوریم. ما به خوبی این کار را انجام می دهیم و تیمها در مقابل ما شانس گلزنی زیادی ایجاد نمی کنند اما جا برای پیشرفت داریم».
پدرو در مورد رقابت برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی نگران نیست و گفت: «من فقط می خواهم کارم را انجام دهم. من در حال رقابت با بهترین مهاجمان دنیا هستم و قرار گرفتن در ترکیب اصلی کار سختی است. عملکرد منیر و ساندو برای همگی انگیزه بخش است. آنها می خواهند وظایفشان را به درستی انجام دهند که بسیار برای تیم خوب است و سوارز نیز سرحال تر از پیش، به ما اضافه خواهد شد».
شروع لیگ قهرمانان
تنها دو روز پیش از شروع بارسا در لیگ قهرمانان مقابل آپوئل نیکوزیا پدرو گفت: «مقابل تیمی فیزیکی بازی خواهیم کرد که به خوبی به عقب باز می گردند. مطمئنم بازی سختی خواهد بود».
«ما هر ساله برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان تلاش می کنیم. شکست مقابل اتلتیکو در سال گذشته مایه سر افکندگی بود. ما واقعا پیشرفت و ترقی کرده ایم و امیدواریم که اینبار بتوانیم این عنوان را فتح کنیم اما این مسئله خصوصا در مرحله حذفی بسیار سخت است».
راهپیمایی کاتالان
از پدرو در مورد راهپیمایی بزرگ برای استقلال طلبی در خیابان های بارسلونا در 11 سپتامبر سوال شد و وی پاسخ داد: «دیدم که مردم بسیاری به خیابان ها ریختند. من چیز زیادی در مورد سیاست نمی دانم اما فکر می کنم همه باید قوانینی برای نظراتشان و و فکر کردن به آنچه می خواهند، داشته باشند».
-
انریکه: «ما به تماشاگران نیاز داریم»
لوئیز انریکه گرچه ویژه و حساس بودن بازی های لیگ قهرمانان اروپا را رد نمی کند، ولی معتقد است بازی با آپوئل همانند دیگر بازی های تیم او است. وقتی از انریکه درباره اهداف او در لیگ قهرمانان پرسیده شد، این چنین توضیح داد: «من فکر میکنم اینجا تیمی وجود ندارد که اهداف کوچک و حدااقلی داشته باشد».
سرمربی کاتالانها از تماشاگران خواست تا همراه تیم باشند و آنها را در لیگ قهرمانان اروپا حمایت کنند: «ما به تماشاگران نیاز داریم و سعی خواهیم کرد که بازی جذاب و دیدنی را به آنها هدیه بدهیم ... سه امتیاز مقابل آپوئل بسیار مهم و حساس است». انریکه معتقد است این گروه با وجود تیم هایی مثل پاریسنت ژرمن، جایی برای از دست دادن امتیاز وجود ندارد.
انریکه در پاسخ به سوال سطح توقع او در لیگ قهرمانان توضیح داد: «در حال حاضر، هدف و خواسته ما انجام بازی خوب و کسب امتیاز است». او ادامه داد: «ما لالیگا را به خوبی آغاز کردیم و به دنبال تکرار همان نتایج و بازی ها در لیگ قهرمانان اروپا هستیم. من فکر نمیکنم اینجا تیمی وجود داشته باشد که اهداف کوچکی داشته باشد، همه تیم ها به دنبال کسب موفقیت هستند و ما بازی های سختی داریم».
براوو در دروازه بارسلونا نمایش عالی داشته و تا به حال توانسته در لالیگا سه کلین شیت داشته باشد. انریکه ضمن تمجید از عملکرد خوب دفاع این تیم و دروازه بان خوب خود توضیح داد: «زمانی که توپ در اختیار ما است، ما 11 مهاجم هستیم و زمانی که توپ در اختیار ما نیست، ما 11 مدافع هستیم». او همچنین توضیح داد که از عملکرد دفاعی تیم راضی است و چند نمونه مثال از فشار و توپ ربائی های خوب بازیکنانش از جمله بوسکتس در جریان بازی اتلتیک بیلبائو زد.
رئال مادرید تا به اینجا شش امتیاز از بارسا عقب افتاده است. ولی انریکه در این باره توضیح داد: «من فقط به دنبال ارائه یک بازی خوب از تیم خود هستم، البته هنوز زود است که درباره تیم های دیگر صحبت کنیم چرا که فقط سه هفته از لالیگا بیشتر نگذشته است، ولی هیچ گاه نباید آنها را نادیده گرفت و قدرت خوب رقیبان را فراموش کرد».
و سوال بعدی درباره آپوئل است، انریکه اذعان داشت: «اگر ما بتوانیم به خوبی بازی را اداره و ریتم بازی آنها را به هم بریزیم، قطعا ما موفق و پیروز خواهیم بود».
مترجم: ابوالفضل رستگار/ FCBarcelona.ir
بازیکنانی که برای اولین بار در لیگ قهرمانان حضور پیدا می کنند
منیر، ساندرو، جوردی ماسیپ، تراشتگن و داگلاس می توانند در زمره افرادی باشند که در تقابل با آپوئل اولین حضور خود در لیگ قهرمانان را تجربه می کنند و لوئیز انریکه نیز اولین نمایشش را به عنوان سرمربی در لیگ قهرمانان تجربه می کند.
لیگ قهرمانان بزرگ ترین رقابت باشگاهی اروپاست و جایی است که افسانه ها متولد می شوند و تمامی بازیکنان خواهان حضور در آن هستند. در ظاهر این رقابت نقطه عطفی برای هر یک از بازیکنان بارسلوناست. بازی آغازین امسال با اولین حضور احتمالی چند بازیکن بارسا شروع می شود: منیر، ساندرو رامیرز، داگلاس پریرا و دروازه بانان تراشتگن و جوردی ماسیپ. لوئیز انریکه نیز به عنوان سرمربی اولین نمایشش را در لیگ قهرمانان تجربه می کند.
ساندرو رامیرز و منیر که از لحاظ فنی بازیکن بارسا تلقی می شوند، از حضور در 3 بازی نخست لالیگا بهره برده اند. همچنین منیر به تیم ملی اسپانیا نیز دعوت شد. مهاجم جوان اسپانیایی و مراکشی الاصل در فرم بسیار خوبی قرار دارد می تواند روز چهارشنبه برای اولین بار در چارچوب لیگ قهرمانان به میدان برود.
از طرفی دیگر، داگلاس تا کنون برای تیم فوتبال بارسلونا به میدان نرفته است و اگر روز چهارشنبه در تقابل با آپوئل در ترکیب اصلی قرار بگیرد، علاوه بر لیگ قهرمانان نخستین بازی اش برای بارسا را نیز به انجام خواهد رساند.
مارک آندره تراشتگن، دروازه بان آلمانی و یکی از دروازه بانان جدید بارسلونا، در سال 2012 یک بازی در مرحله مقدماتی با تیم سابقش بورسیا مونشن گلادباخ به انجام رساند. آنها بازی را با نتیجه 3-1 به دیناموکیف واگذار کردند. جوردی ماسیپ دروازه بان دیگر تیم که فصل گذشته در بارسا ب بازی کرد، فقط در دو بازی دوستانه مقابل HJK هلسینکی و در جام کولومبینو مقابل رکورتیوو هوئلوا به میدان رفت. او در آن دو بازی گلی دریافت نکرد. هر دو دروازه بان شانس تجربه اولین حضور خود در لیگ قهرمانان را دارند.
اولین نمایش لوئیز انریکه
به طور حتم لوئیز انریکه اولین حضورش در لیگ قهرمانان به عنوان سرمربی را تجربه خواهد کرد. اگرچه او به عنوان بازیکن در دیدارهای زیادی بازی کرده است اما به عنوان سرمربی در هیچ یک از دو تیم قبلی خود یعنی رم و سلتا شانس حضور در بزرگ ترین رقابت اروپا را نداشته است. همچنین در فصل 2011/12 شانس سرمربیگری رم در لیگ اروپا را به دلیل حذف شدن برابر اسلوان براتیسلاو در مرحله حذفی از دست داد.
-