تو این برنامه هر مهمان خارجی که میارن،تیم کشورش به فنا میره :n02:
بجز هسلر
Printable View
تو این برنامه هر مهمان خارجی که میارن،تیم کشورش به فنا میره :n02:
بجز هسلر
یکی به این صدر بگه جون مادرت لباساتو عوض کن:n03:
جاودانی اسم از تویتر آورد، لو دادن که خودشونم از چیز شکن استفاده میکنن ولی یه تماشاچی مونث میاد صحنه گلو تکرار میدن.
برنامه خیلی جالبیه . بعد کلی تبلیغ میان داخل استودیو و به کارشناس برنامه میگن خیلی سریع و توی 30 ثانیه یا یک دقیقه یا توی یک جمله نظرتون رو در مورد تیم فلانی یا بازی بگین !!!
الان من نمیدونم کجای این میشه بحث کارشناسی ؟!
نکته خنده دارش اینه که تصاویر کارشناسی و تحلیل جزئیات بازی که مربوط به کانال های دیگه مثل اسکای هست رو میدزدن و پخش میکنن ولی خودشون هم نمیدونن در چه مورده !
جاودانی صحنه ها رو می بینه و هی میگه بله - بله ...
کانال های دیگه مو به مو کل بازی رو زیر و رو میکنن و آمار میدن بعد مال ما 90% تبلیغه . انصافن دیدن بازی ها از شبکه ملی ظلم به فوتباله . لذت بازی همه جوره از دست میره .
البته من خودم از دستگاه شیطانی برای دیدن مسابقات استفاده میکنم ولی برای تحلیل ها میزنم ایران که خوشبختانه هر دفعه همون سبک و سیاق گذشته دیده میشه .
جاودانی هم یک تکیه کلام ثابت داره ... [همکارانمون اعلام کردن که باید بریم پخش] ... دقیقن هر روز داریم این جمله رو به صورت مکرر میشنویم .
فقط این برنامه یک نکته جالب برای من داره ... اون هم شخصیت جدی دکتر صدر هست ... هیچ وقت به تکه هایی که مجریان و کارشناسان میندازن و صحبت های دور همی اونا که میگن و میخندن واکنش نشون نمیده و اصلن ندیدم که بخنده .
هر وقت هم یک تحلیل سطحی از مجریان به خصوص جاودانی که استاد این جور تحلیل هاست ارائه میشه سریع واکنش نشون میده و برگی از تاریخ رو براشون رقم میزنه و دیدن چهره جاودانی در ادامه و در هنگام پاسخ صدر به ایشون بسیار لذت بخشه .
در کل تنها نکته مثبت و قابل اتکای این برنامه دکتر صدر هست به نظر من . واقعن اطلاعات خوبی داره و یک سر و گردن از نظر کیفی با همه حاضران اونجا متفاوته و یک فلسفه جداست برای خودش .
مزدک رو آخر هر جور شده فرستادن .نمیدونم چه اصراریه ؟؟؟نقل قول:
صدر انسان با فراستي هست و صد البته متفاوت:n12:
بیچاره چیکار کنه ؟؟؟نقل قول:
جاودانی هم یک تکیه کلام ثابت داره ... [همکارانمون اعلام کردن که باید بریم پخش] ... دقیقن هر روز داریم این جمله رو به صورت مکرر میشنویم .
صدا و سیما مذخرف داره از همین راه پول در میاره !!!
اینا اگه این حرفا رو نزنن راحت اخراج میشن !!
تاسف به حال اون صدا و سیما که دولتی هست و پیام بازرگانی داره از سر و کولش بالا میره !!! :n23:
این صدا سیما خراب شده تو برنامه عمو پورنگم واسه بچه ها چیپس و پفک تبلیغ میکنن!!!!
لازم بود یک نفر بره حتی اگر اون یک نفر خیابانی بود!نقل قول:
خبرنگار نفرستادن که این لاش خورا برن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلأ یک تیم درست و حسابی خبری اعزام نکرده بودن بعد باند شریفی نیا رفته بودن! حالا چه فایده ای برای فوتبال داشتن ما که نمیدونیم!
باز خوبه مزدک رفت
این افراد اطلاعاتی توی سینما تا تونستن به کیفیتش ضربه زدن حالا قراره توی فوتبال هم اثرشون رو ببینیم .
حالا خوبه مثل جام جهانی قبلی دسته های مداحی روضه خونی نفرستادن که توی اتوبوس ها همراه بازیکنان باشه .
درسته،اینها از شبکه های دیگه بازیهارو میگیرن بعد میگن ما حق چخش ریدیم.اگه توجه کرده باشید،scoreboad یا همون قسمت نمایش ساعت و نتیجه،باز هم کاور شده وگرنه چه لزومی به کاور کردن بود؟نقل قول:
دکتر صدر یه ضعفی که داره اینکه تحلیلهای فنی رو روی تصویر اصلا نتونست توضیح بده حالا شاید واقعا نمیتونست واضح ببینه.همون تصاویری که پخش میکنن و طرف باید در یک لحظه هم حدس بزنه و هم تحلیل کنه !!
اما در کل تحلیل های متفاوتی داره این دکتر صدر،همیشه از زوایایی به ضیه نگاه میکنه که آدم لذت میبره.