خود فعل پیرهن عوض کردن رو کسی مشکلی نداره باش.
اما اگر صحبت نکونام با مسی قبل از شروع بازی و بعد از پایان نیمه اول در مورد تعویض پیرهنش بوده باشه، بنظرم "شرم آوره" دیگه...
Printable View
خود فعل پیرهن عوض کردن رو کسی مشکلی نداره باش.
اما اگر صحبت نکونام با مسی قبل از شروع بازی و بعد از پایان نیمه اول در مورد تعویض پیرهنش بوده باشه، بنظرم "شرم آوره" دیگه...
.
کيروش به کسي اجازه نداد برنامههايش را به هم بريزد
کارشناس فوتبال ايران گفت: با عملکرد خوب تيم ملي ايران توانستيم بازيکنان بزرگ آرژانتين را مات کنيم.
رسول کربکندي در گفتوگو با فارس، درباره شکست يک بر صفر ايران مقابل آرژانتين گفت: از چيزي که فکر ميکرديم بهتر عمل کرديم و تيم ملي فراتر از فکر همه، بازي کرد. بازي با برنامه و حساب شدهاي را به نمايش گذاشتيم و معلوم شد تيم ملي طي دو ماه گذشته در اردوها خوشگذراني نکرده و کيروش با آناليز دقيق و برگزاري تمرينات بدنسازي مناسب تيم را آماده حضور در جام جهاني کرده است.
وي افزود: همانطور که فکر ميکرديم تيم ملي با يک تفکر دفاعي و سيستم بسته به ميدان آمد و معلوم شد کيروش تاکتيک بسيار خوبي را براي تيم ملي انتخاب کرده است. خيلي بهتر از بازي با نيجريه ظاهر شديم و بازيکنان بزرگ آرژانتين را مات کرديم. طبيعي بود که در ضد حملات عملکرد خوبي داشته باشيم و اگر بدشانس نبوديم و دروازهبان نيجريه عالي کار نميکرد ميتوانستيم به گل برسيم. روز پرافتخاري براي فوتبال ايران و سرمربي تيم ملي بود و واقعا از هر جهت خوب بوديم.
کربکندي با اشاره به تاکتيکهاي بسيار خوب کارلوس کيروش خاطر نشان کرد: نميتوان نقش کيروش را ناديده گرفت، چيزي که هدف و برنامه او بود انجام شد. بازيکنان به خوبي توجيه شدند و لايههاي دفاعي را بسيار عالي تشکيل داديم. هيچ فضايي به حريف نميداديم، اگر داور پنالتي ما را ميگرفت و آن شوت استثنايي مسي نبود الان همه چيز فرق ميکرد.
وي تأکيد کرد: در 7- 8 دقيقه پاياني مسابقه به خاطر فشار حريف و خستگي بازيکنان تعداد پاسهاي اشتباه ما زياد شد و ما که آنقدر خوب دفاع ميکرديم بعيد بود آن فضا را در اختيار ليونل مسي قرار دهيم. در يک لحظه غافلگير شديم که دليل عمده آن خستگي بازيکنان بود. با اين حال شبي به ياد ماندني براي فوتبال ايران رقم خورد.
کارشناس فوتبال ايران در پاسخ به اين سؤال که آيا ثبات کيروش در تيم ملي باعث اين عملکرد خوب ايران است، عنوان کرد: اين ثبات را خود کيروش به وجود آورد، او اجازه نميداد کسي برنامههايش را بهم بزند و با قدرت پشت تفکرات خود ايستاد. او هم توانست ايران را موفق کند و هم اين موفقيت توانست براي کيروش افتخارآميز شود.
کربکندي در مورد اينکه آيا آرژانتين در ديدار آخر خود مقابل نيجريه با تمام توان ظاهر ميشود، عنوان کرد: اگر آرژانتين بخواهد به بازيکنان خود استراحت دهد خطر دوم شدن اين تيم را تهديد ميکند، اگر نيجريه در آن مسابقه پيروز شود آن وقت آرژانتين دوم ميشود و بايد به مصاف فرانسه برود البته بدون شک بازيکنان اين تيم خود را درگير اين مسابقه نميکنند و فشار کمتري را متحمل ميشوند، ما هم مقابل بوسنياي به ميدان ميرويم که انگيزهاي ندارد و تنها براي اعاده حيثيت به ميدان ميرود، روز سختي را در پيش داريم.
وي افزود: بايد در بخشي که در اختيار خودمان است با اقتدار ظاهر شويم و با دو گل بوسني را شکست دهيم آن وقت منتظر بازي آرژانتين ميمانيم تا از نتيجه آن ديدار باخبر شويم. اگر در نهايت بتوانيم صعود کنيم دوره پرافتخاري را پشت سر گذاشتيم اما در کل تيم ملي کارنامه بسيار خوبي داشته و بهتر از نيجريه بازي کرديم. کيروش نشان داد مربي بزرگي است.
کارشناس فوتبال ايران در مورد استفاده از عليرضا حقيقي درون دروازه تصريح کرد: کيروش نشان داد نامها برايش مطرح نيستند، خيليها نظرشان در مورد دروازهبان چيز ديگري بود اما او کسي را انتخاب کرد که در تمرينات بهترين عملکرد را داشته و از شرايط بهتري برخوردار بوده است. حقيقي هم توانست به اعتماد کادر فني جواب دهد.
کربکندي در پاسخ به اين سؤال که آيا فکر نميکند عملکرد خوب مقابل آرژانتين باعث غرور بازيکنان شود، گفت: کيروش نشان داده بازيکنان را به خوبي توجيه ميکند، مهم شيوه بازي ايران است، ما با روشمان آرژانتين و نيجريه را دچار مشکل کرديم و با ارائه بازي بسته اجازه شکلگيري حملات را به آنها نداديم. کيروش بدون شک تيم خوبي را روانه ديدار مقابل بوسني ميکند.
وي در مورد اينکه اين روزها بحث جدايي کارلوس کيروش از تيم ملي مطرح شده است، عنوان کرد: حفظ کيروش به ما کمک ميکند تا در ادامه شرايط بهتري داشته باشيم. او قانونمندي را به تيم ملي ايران بازگرداند و به تيم ملي اعتبار داد. کيروش به بازيکنان اجازه تخلف نميدهد و ميبينيم که ارتباط بسيار خوبي بين بازيکنان و کادر فني به وجود آمده است، ممکن است تغيير کادر فني، تفکر فعلي و انسجام تيم ملي را بهم بزند، او به شناخت خوبي از فوتبال ايران رسيده و بايد اين مربي را حفظ کنيم.
وي در پايان گفت: تمام عقبماندگيهاي فوتبال ايران را با تشکيل اردوهاي زودهنگام برطرف کرديم، او سعي کرد ضعفهاي ايران را به حداقل برساند و بازيکناني که تاکتيکپذير نبودند را به يک انسجام تاکتيکي رساند. او بازيکنان را به اين کار وادار کرد و توانست تيم ملي را به شرايط ايدهآلي برساند.
90
.
والا نمیدونم
یه سری میگن اول بازی اشاره کرده به هدیه ای که براش در نظر گرفتن (یک فرش ابریشمی دستباف ) و یک سری هم میگن درخواست پیراهنشو کرده!!!!
دوستان اگه کسی ادرس پیج اصلی بازیکنان تیم ملی رو داره اینجا بزاره تا برای روحیه دهی به پیجشون بریم
ممنون
اون يك سري هايي كه ميگن فلان و بيثار ، يه مشت عقده اي هستن كه با نكونام لج هستن ، منم همچين طرفدارش نيستم اما خداييش توي جام جهاني أمثال نكونام به تيم روحيه ميدننقل قول:
من نميفهمم آخه كدوم آدم عاقلي باور ميكنه نكونام مغرور اول بازي دنبال پيراهن مسي باشه ؟
آخه مگه دفعه اولشه باهاش بازي ميكنه ؟؟!!!
نقل قول:
خود فعل پیرهن عوض کردن رو کسی مشکلی نداره باش.اما اگر صحبت نکونام با مسی قبل از شروع بازی و بعد از پایان نیمه اول در مورد تعویض پیرهنش بوده باشه، بنظرم "شرم آوره" دیگه...
این قضیه خیلی هم عادیه و اصلا منافاتی با حس غرور نداره. حتی در بازیهای بین دو تیم بزرگ هم معمولا دو ستاره برتر دو تیم از قبل هماهنگ میکنن برای تعویض پیراهن در آخر بازی. مثلا بکام در یورو 2004 قبل از بازی از زیدان (بازیکنی که عامل اصلی شکست انگلیس بود و 2 گل زد) خواست پیراهنش رو باهاش عوض کنه. مثالهای زیاد دیگه ای هم هست.نقل قول:
اون يك سري هايي كه ميگن فلان و بيثار ، يه مشت عقده اي هستن كه با نكونام لج هستن ، منم همچين طرفدارش نيستم اما خداييش توي جام جهاني أمثال نكونام به تيم روحيه ميدن
من نميفهمم آخه كدوم آدم عاقلي باور ميكنه نكونام مغرور اول بازي دنبال پيراهن مسي باشه ؟
آخه مگه دفعه اولشه باهاش بازي ميكنه ؟؟!!!
نکونام و خیلی دیگه از بازیکن ها میدونن که فوتبال در پایان فقط یک بازی و ورزشه و قرار نیست با کارها و رفتارهای بچگانه خرابش کنن. اینکه چون ایران به آرژانتین باخته و یک پنالتیش هم گرفته نشده پس بازیکن ها باید با مسی و بقیه بازیکنهای آرژانتین قهر و لج کنن و پیراهن عوض نکنن، کیلومترها با اخلاق ورزشکارهای حرفه ای (که اتفاقا بازیکنهای ایران و مخصوصا نکونام از همین دسته هستن) فاصله داره.
بازی ایران-آرژانتین یک بازی زیبا بود و لحظات فوتبالی خیلی خوبی رو، هم برای بازیکن ها و هم برای تماشاگرها، خلق کرد. فکر نکنم کسی دلش بخواد با این رفتارها خاطره خوب بازی رو خراب کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از Fake بودن یا Real بودنش اطلاعی ندارم.
با اکثر حرفاتون موافقم غیر از یه بخشش و چون من رو نقل قول کردین پاسخ میدم.نقل قول:
همونطور که عرض کردم پیرهن عوض کردن رو کسی مشکلی باش نداشته باشه فکر کنم. من که ندارم یعنی...خیلی هم خوبه...
بعد از پایان بازی و باخت هم اگر لباساشون رو عوض میکردن به شخصه هیچ مشکلی نداشتم و ندارم اما به فرض اینکه صحبتای نکونام با مسی قبل از شروع بازی و بین نیمه برای تعویض پیرهن بوده باشه، مشکل من با این بخش هست (بازم میگم که "اگر" صحبت نکونام در این رابطه بوده باشه)
مقایسه ی نکونام و مسی هم با بکام و زیدان بنظرم درست نیست. بکام و زیدان توی یه سطح هستن اما وقتی نکونام که هم سطح مسی نیس "اگر" همچین درخواستی بکنه من بعنوان یه ایرانی حس خویی نخواهم داشت شخصا...
یادمه کیروش خیلی وقت پیش گفته بود که اگر روند آماده سازیمون همینجوری باشه و بازی بزرگ تدارکاتی نداشته باشیم بازیکنا بجای فکر کردن به بازیشون، تو این فکر هستن که آخر بازی سریع تر خودشون رو به مسی برسونن و پیرهنش رو بگیرن (جمله تو همین مایه ها بود. دقیق یادم نیس) . حالا ماشالا کاپیتانمون همون شروع بازی بحث رو بسته و پیرهن رو رزرو کرده برا خودش :|
پ.ن: صحبتایی که کردم مبتی بر حس بدی که بم دست داده و...، صرفا نظر شخصیم هست طبیعتا. و بر این اساس که "اگر" صحبتای نکونام در این رابطه بوده باشه که امیدوارم نبوده باشه ...
اگه رسمی باشه یه تیک سبز کنار اسمش میخوره که نشون دهنده رسمی بودن صفحه باشه ولی وقتی نداره،یعنی متعلق به بازیکن نیستشنقل قول:
این یه موضوع غیر قابل انکاره که بعد از 40 سال بازی با آرژانتین اون هم در دوره ای که این ستاره ها توی آرژانتین هستن توجه همه از جمله بازیکنای ما به سمت حاشیه ها هم بره .نقل قول:
بهر حال فکر نمیکنم صحبت از تعویض پیراهن حتی قبل از بازی شرم آور ( به گفته ی شما ) باشه .چیزی که من خودم به عینه چند بار دیدم توی تورمنت های این چنینی .
شرم آور اینه که ما ایرانیا همیشه نقاط منفی رو میبینیم . چند نفر اشاره کردن که نکونام با سن بالاتری که داره یکی از دونده ترین بازیکنای زمین بود؟
شرم آور اینه که حمله میکنن به پیج کاپیتان تیم ملی ... واسه چی ؟؟ چون بعد از اشتباهش و بعد از 10-12 تا پاس و چرخش توپ و گل شدنش اون رو مقصر میدونن . فکر نمیکنم توی کشور های دیگه حتی واسه گل به خودی این کارارو کنن که ما میکنیم .
در یک کلام این که شرم آور اینه که ما یاد نگرفتیم از زندگی لذت ببریم .