کارت گرافيکت دايرکت ايکس ١١ساپورت نميکنه.نقل قول:
Printable View
کارت گرافيکت دايرکت ايکس ١١ساپورت نميکنه.نقل قول:
فکر نکنم اینطور باشه چون خود سایت سازنده بازی اعلام کرده با گرافیک پایین تر ازین ها یعنی 9800 هم بازی رو میشه اجرا کردنقل قول:
سلام
کلا فکر میکنم این شرکتهای بازی ساز با این کارا میخوان کاربر ها را بسوی کنسول های بازی سوق بدن الان ببینید چند نفر این مشکلات را دارند . در خارج از ایران باید برای ویندوز 64 بیتی کلی پول داد ، رم را باید آپگرید کرد ، اگر کارت گرافیک ضعیف داشت باید یک پولی را هم خرج این مورد بکنی. سر هم برای این بازی باید یک پی سی جدید دست وپا کرد که قیمتش از یک کنسول ایکس باکس یا 360 خیلی بیشتر است تازه باگ های نسخه پی سی را هم ندارند . واقعا بازی با کامپیوتر دیگر مقرون به صرفه نیست.
من نظرتو قبول ندارمنقل قول:
اولاً همه خوب میدونن لذت بازی با پی سی چقدر بالاست و اخیراً هم رئیس انودیا اینو به صراحت گفت و گفتش که شرکت هایی که کنسول درست کردن میدونن نمیتونن با پی سی رقابت کنن
ثانیاً این مشکلاتی که الان من و شما داریم روش بحث میکنیم بخاطر اینه که نسخه هایی که به من و شما میرسه نسخه اصلی بازی نیست بلکه کرک شده و دستکاری شده و برای همین این مشکلات هم داره و شرکت های سازنده بخاطر اینکه کرکرها نتونن بازی و سورس اونو باز کنن خیلی سختش کردن وگرنه الان ببینید دیگه رم فیکس نرم افزاری که هستش و اون فایلی که هستش خیلی وقته درست شده اینطوری نیست که الان بخاطر این بازی درست شده باشه ولی الان کاربردش خیلی مشهوده
ثالثاً همه کسایی که با ایکس باکس بازی کردن خوب میدونن آپدیت کردن که یکی از مشکلات اصلی ایکس باکس بازها هستش چقدر درد سر داره پس اینطوری هم نیست ضمناً باگ ایجاد شده تو بازی هم بخاطر همین دستکاری کردن ها کرکرهاست نه از اصل بازی و بدونید که تو بازی های ایکس باکس و پلی استیشن هم باگ خیلی زیاده
رابعاً اگر اینطور بود که شرکت های بازی ساز بدنبال این بودن که اینطوری بشه طبق فرض شما که صد درصد غلط هستش پس ببخشید این رقابت انودیا و ای تی آی و همچنین اینتل و ای ام دی در ساپورت از لپ تاپ ها و کامپیوترهای خونگی بر سر سیستم هایی گیمر پس الکیه؟!!!؟؟؟!!!نگاه کنید ام اس آی/لنووو/دل/ایسوز و شرکت های نوظهور دیگه چطوری دارن تو ساخت چیپ های مخصوص گیم رقابت میکنن
دقیقا با نظرتون موافقمنقل قول:
بعد از رابعا نمیدونم چیه ولی همون:من اجرای بازی رو ایکس باکس دیدم رو ی پی سی نسبتا قوی(بالاترین تنظیمات) هم دیدم کیفیت پی سی ی سرو گردن از ایکس باکس بالاتره هم فریم ریت بالاتر بود و کیفیت تصویر و تکسچرها و نورپردازی و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل رو دارم!!!!!!
پلیز هلپ
گرافیکم gfotrce9400gt 1gb
این بازی نیاز به کارت گرافیکی که دایرکت ایکس 11 ساپورت کنه دارهنقل قول:
اگه صفحات قبل می خوندید خیلیا مشکل داشتند
به نقل از playstation 3 عزیز:
دوستان توجه کنید این بازی روی کارت های DX10 اجرا نمی شود
کارت های DX10:
GEFORCE 9 SERIES-GEFORCE200 SERIES-GEFORCE300 SERIES
AMD RADEON:HD2000-HD3000-HD4000 SERIES
کارت های DX11:
NVIDIA GEFORCE 4XX-5XX-6XX-7XX SERIES
AMD RADEON HD5XXX-HD6XXX-HD7XXX SERIES
نکته:اجرای این بازی روی کارت های زیر صورت نمی پذیرد و با فریم ریت 15 با حداقل تنظیمات صورت می گیرد خرید این بازی به دارندگان این کارت ها توصیه نمی شود
-INTEL HD GRAPHICS-2000-3000-HD5450-GT410
اجرای این بازی روی کارت های زیر با حداقل تنظیمات صورت می پذیرد
HD6450-GT420-INTEL HD4000-HD4500 HASWELL
صفحه اول همین فروم نوشته
بلاخره راه حلشو پیدا کردم
وقتی اپدیت 1 رو نصب میکنم و اون فیکس (واسه رم های 2 گیگی)رو کپی میکنم این ارور میاد و وقتی یس مینکم استوپ ورکین میده!!
حالا تو ابن مرحله مشکل چی هستش؟؟؟
کارت گرافىکت اوکىه؟نقل قول: