رئیس سازمان تربیت بدنی سابق علی آبادی یه پسر خوب داره ، اینقد خوب ها !!! بهله بهله بهله ... کییییییییه؟
Printable View
رئیس سازمان تربیت بدنی سابق علی آبادی یه پسر خوب داره ، اینقد خوب ها !!! بهله بهله بهله ... کییییییییه؟
تابلوئه که پسر علی آبادیه :31:
پدر و پسر اومدن با همکاری همدیگه پول هارو کشیدن بالا و رفتن
تو اين مملكت به اين گل و بلبلي يه سفره پهني باز شده و هر كسي كه تونسته داره مي چاپه و خوب هم مي چاپه . هيچ كس هم عين خيالش نيست
پس شنا هم بچاپيد
خداحافظي جهانگير كوثري از ورزش از نگاه دو/ نيما نهاونديان دوباره روي صندلي اجرا
سايت گل ـ سال 1389 براي جهانگير كوثري تهيه كننده سينما، مجري و تهيهكننده برنامه ورزش از نگاه دو با تلخي به پايان رسيد. او در سال جديد ديگر روي صندلي اجرا و تهيه برنامه محبوبش نخواهد نشست. به گزارش سايت گل كوثري در روزهاي پاياني سال با مسئولان شبكه دو براي ادامه كار در برنامه به توافق نرسيد و در نهايت جاي خود را در مقام تهيهكننده به فردي به نام سجادي داد. او همچنين ديگر مجري ورزش از نگاه دو هم نيست و به طور كلي از حضور در اين برنامه انصراف داده است.
به گزارش خبرنگار گل نيما نهاونديان مجري برنامه دورخيز كه قبلا همين برنامه را به همراه محمد يوسفنژاد اجرا ميكرد گزينه اول جانشيني كوثري است، نكته جالب اينكه اميد گلمكاني گزارشگر اين برنامه به همكاري ورزش از نگاه دو ادامه خواهد داد.
ورزش از نگاه دو پس از انتقال به شنبه شبها و پخش شدن ساعت بسيار دير به مرور بخشي از مخاطبان خود را از دست داد و همين مسأله از دلايل جدايي كوثري از اين برنامه بوده است. همچنين بنابر گزارش خبرنگار سايت گل مسئولان شبكه دو با افزايش برآوردي كه كوثري براي تهيه و اجراي برنامه در نظر گرفته بود موافقت نكردند. به اين ترتيب اين مجري با سابقه ديگر در برنامهاي كه خود پايگذارش بوده حضور نخواهد داشت. برنامه ورزش از نگاه دو با عنوان ورزش از شبكه دو از قديميترين برنامههاي صداوسيماست كه از ابتداي دهه شصت توسط جهانگير كوثري روي آنتن ميرفت.
2011/4/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/04/03/2424377/%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%8A-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%8A%D8%B1-%D9%83%D9%88%D8%AB%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D9%86%D9%8A%D9%85%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%8A%D8%A7%D9%86
خبر تاسف برانگیز مرگ یك كوهنورد 24 ساله جیرفتی در نپال كه به نظر میرسد جنازهاش همچنان در بلاد غربت به سرمیبرد از آن دسته اخباری بود كه نمیتوان به سادگی از كنار آن عبور كرد.
به گزارش سرویس اجتماعی گفتارنو نزدیك به 10 روز پیش خبری در خبرگزاریها منتشر شد مبنی بر اینكه عیسی میرشكاری كوهنورد 24 ساله جیرفتی در اثر سكته قلبی در قله مانسلو كشور نپال فوت كرده است.
چند روز پس از آن رئیس هیئت كوهنوردی جیرفت لب به گلایه گشود و خبر داد كه برای انتقال جنازه این ورزشكار جوان، 20 میلیون تومان پول نیاز بوده كه تا لحظه انجام مصاحبه تربیت بدنی و فدراسیون كوهنوردی هیچ كدام این پول را پرداخت نكردهاند.
وی اضافه كرد كه با كمك خیرین این مبلغ تامین شده و قرار شد جنازه این ورزشكار جوان به میهن انتقال یابد.
تا این لحظه اگرچه خبر جدیدی درباره وضعیت انتقال جسد این ورزشكار كرمانی منتشر نشده، اما به نظر میرسد مسئولان ورزشی و غیر ورزشی استان بیش از آنكه نگران انتقال جسد این ورزشكار باشند از صعود تیم فوتبال مس سرچشمه به لیگ برتر خرسند هستند.
كاش برخی مسئولان كه اینروزها برای صعود مس سرچشمه كف میزنند و در این فكرند كه چگونه هزینههای چند ده میلیاردی این باشگاه را تامین كنند، سری هم به خانواده عیسی میرشكاری میزدند و از مادر یا پدر او میپرسیدند كه 20 میلیون تومان مورد نیاز را چگونه تامین كردهاند؟
20 میلیون تومان البته به همت خیرین - هرچند به صورت قرضالحسنه - تامین شد اما كاش كسی پیدا میشد و به این سوال پاسخ میگفت كه در این برهوت از كدامین بانك میتوان اندكی انسانیت قرض گرفت؟
...کد:http://www.asriran.com/fa/news/165425/%D9%82%D8%B1%D8%B6-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%B3%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%83%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C
:41: ، اینجا ایرانه ، چه میشه کرد ؟ ، خدا بیامرزدش ، تسلیت برای خانوادش .
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای رای اعتماد دادن به حمید سجادی صبح امروز سه شنبه با حضور بسیاری از چهره های ورزشی برگزار شد که پس از بررسی ها و رای گیری مجلسی ها به حمید سجادی رای اعتماد ندادند. در رای گیری انجام شده در مجلس، حميد سجادي با 137 راي مخالف و 87 راي موافق به عنوان وزير ورزش و جوانان انتخاب نشد.
گزیده ای از سر تیتر های اتفاقات مجلس :
فراکسیون اصولگرایان به سجادی رای منفی داد
احمدينژاد وارد مجلس شد
لحن ملایم احمدی نژاد در جلسه علنی مجلس
نگرانی از ستاد انتخاباتی شدن وزارت ورزش/اولین مخالف سجادی
به توصیه هیچ کس در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش سخن نمیگویم
اگر باجریان انحرافی رابطه نداریداعلام برائت کنید
جهانگیرزاده: سجادي در حد و اندازه وزارت ورزش وجوانان نيست
نمایندگان در انتخاب سجادی به وجدان خود رجوع کنند
سکوت سجادی در مورد جریان انحرافی/ اگر منحرف هستم به من رای ندهید .
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان سخنان خود را با قرائت سوره والعصر و شعری با نام و یاد خدا آغاز کرد و با لحنی ادیبانه به پیشگاه حضرت محمد(ص)، امام زمان(عج)، روح امام(ره) و شهدا و آیتالله خامنهای ادای احترام کرد.
او سپس از معرفی اش به عنوان وزیر ورزش از احمدینژاد تشکر کرد و با تقدیر از حوصله رئیسمجلس و نمایندگان، از تک تک فدراسیونها و همکاران سابقش هم تشکر کرد.
گام بعدی سجادی معرفی خودش به عنوان معلم ورزش و نوکر خانواده شهدا بود و افزود: من خودم را پیرو رهبری می دانم و چیزی بیش از التزام به قانون اساسی، به ایشان ارادت و اعتقاد دارم. به مجلس به عنوان آنکه در کلام امام در راس امور است، اعتقاد دارم و خود را ملتزم به تعامل با مجلس میدانم. این را هم تعارف نمیدانم و قطعا به ان پایبند خواهم بود.
وی از دوره مدیریتش در یک شرکت هواپیمایی از سال 74 و سپس در یکی از معاونتهای شهرداری تهران، جزیره کیش، سایپا و سازمان تربیتبدنی یاد کرد و با ذکر خیری از سعیدلو به عنوان «رئیس عزیزم» ادامه داد: بنده مشاور ورزشی در سازمان تربیت بدنی بودم و عزل و نصب هایی که در سخنان برخی نمایندگان به آن اشاره شد، اصلا در حوزه اختیارات من نبوده که به آن پاسخ بدهم.
سجادی سپس در خصوص موضوع جوانان در وزارت ورزش و جوانان، اظهار داشت: نگرانی نمایندگان از اینکه این بخش در ادغام با ورزش مغفول بماند را درک می کنم و باید بگویم که 35 درصد جمعیت کشور را جوانان تشکیل میدهند که مقام معظم رهبری بر مهندسی فرهنگی حوزه جوانان تاکید بسیاری دارند.
وی افزود: برنامه من در حوزه جوانان اگرچه در 11 بند آمده است اما حدود 50 بند بود که در مشاوره با افراد ذی صلاح آن را نوشتهام و باز هم از این مشاوران استفاده خوام کرد. حتی در اجرای این برنامهها و تدوین برنامههای جدید با شما نمایندگان همراه خواهم بود.
این دونده قهرمان، یادآور شد که در آخرین مسابقه وی، علیرغم اینکه ریههایش پر از عفونت بوده اما به دلیل ارادهای که داشته توانسته است مقام سوم را کسب کرده و مدال برنز را برای کشور کسب کند. این درحالی است که به گواه پزشک، او تا شش ماه بعد از آن مسابقه، بستری شده بوده است.
وی با بیان اینکه مطالعات و تخصص ورزشی بسیاری دارد و با جوانان ارتباط خوبی داردف خاطرنشان کرد: زمانی که رحیمی رئیس فدراسیون بود، شاهد بود که با چه مشقتی میدویدیم و حتی مجبور بودیم کفش مسابقه را بخریم. از این رو درد و مشکل جوانان در حوزه ورزش را میشناسم.
سجادی که میگفت در حوزه ورزش، یک فرد به تنهایی نمیتواند موفق باشد، ادامه داد: من مطیع قانون هستم و علی رغم سوالاتی که وجود داشت و امیدوارم اساعه ادب نشده باشد، اما به مصوبه مجلس احترام میگذارم. من مخالف تاسیس وزارت ورزش و جوانان نبودم و فقط معتقد بودم که بهتر است این ادغام به بعد از المپیک 2012 موکول شود. اما حال که این ادغام تصویب شده است، بنده با آن موافقم و اجرایش میکنم.
او که میگفت به روحیه انقلابی اعتقاد دارد، ادامه داد: در 13-14 سالگی که میدویدم دوپینگ ما خاطره رشادتهای برادرم در جنگ بود. بعد دوپینگ ما شیر و خرما بود اما الان استکبار جهانی دوپینگهای شیمیاییای درست میکند و جوانانی چون سعیدعلی حسینی را سهوا درگیر خود میکنند.
سجادی از 14 مدال طلای خود یاد کرد و گفت: از اولین مدالم دلم میسوزد که حتی یک عکس از آن ندارم.چون کسی فکر نمیکرد که در دو هم بتوانیم طلا بیاوریم. من متوجه روحیات مردم برای ورود به جام جهانی هستم.
وی افزود: اگر به من رای بدهید، من باز هم نوکر مردم هستم. اگر تاکنون به مجلس نیامدم و با نمایندگان ارتباطی نداشتم، به خاطر این است که من معاون پارلمانی نبودم ونمیخواستم برای دکتر حسینی {معاون پارلمانی تربیت بدنی} شائبهای پیش بیاد.
سجادی در خصوص شائبه پروندهاش در سازمان بازرسی هم گفت: از سازمان تربیت بدنی، 5 میلیون تومان وام گرفتم برای ادای یک نذر که بین خود من و خدای من در ایام محرمو صفر است. چون چهار ماه بود که به من حقوق نداده بودند، این وام را گرفتم. اما سازمان تربیت بدنی مرا احضار کرد و این وام را پس دادم. من هیچ پرونده ای در سازمان بازرسی ندارم و انحراف مالی و اخلاقی ندارم و اگر فکر می کنید من آدم منحرفی هستم، به من رای ندهید.
او سخنانش را با یک شعر پایان داد و گفت: زندگی در صدف خویش گهر ساختن است، در دل شعله فرو رفتن و نگداختن است.
پ.ن : تمامی مطالب قرار داده نشد به دلیل اینکه نخواستم موضوعات سیاسی مورد نظر را وارد بحث کنم .
برای در جریان قرار گرفتن کل اتفاقات ، میتوانید به منبع زیر رجوع کنید .
منبع : تابناک ( ir. )
یادداشت ویژه حمیدرضاصدر: ورزش در چنبره سیاست بارگی/
کشتی غول آسایی که به آب نیفتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید سجادی بالا رفت. مردی با رکورد حضور هفده سال در تیم ملی. پشت میکروفون. برابر 247 نماینده. چشم در چشم. رو در رو. پس از آماج حمله های تند. پس از دفاعیه های آرام. حرف زد. توضیح داد. توصیف کرد. آرزوی توفیق. پایین آمد. روی صندلی نشست... رادیو. گوش های هوشیار. حواس های جمع. رئیس مجلس نتایج رای گیری برای انتخاب وزیر ورزش و جوانان را خواند. علی لاریجانی. متنی بسیار کوتاه. جمله هایی کاملا رسمی... 23 رای ممتنع، 137 رای مخالف و 87 رای موافق... مجلس گفت خیر. مجلس پاسخ مثبت نداد. مجلس استقبال نکرد.
حمید سجادی رای نیاورد. عضو هیات علمی دانشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی رای نیاورد. عضو کمیته ورزشکاران شورای المپیک آسیا، عضو کمیته اخلاق کمیته ملی المپیک از سال 1377 تاکنون، عضو کمیته های کمیته ملی المپیک از سال 1377 تاکنون. او رای نیاورد. او که نخستین نامزد نشستن روی صندلی صدارت ورزش در تاریخ ایران شده بود. او که از روی این بلندترین مانع زندگی حرفه ای اش نپرید. به او گفتند نه. به ورزشکاری با چهارده مدال آسیایی، دارنده هشت رکورد ملی کشور. نه. نه.
همان روز حوادث دیگری رقم خورد. در قابی کوچک تر ولی بیش و کم مشابه. ادامه سریال پرسپولیس. ادامه نبرد علی دایی و حبیب کاشانی. پس از رویارویی یک سال و نیمه. پس از فتح جام حذفی. پس از جدل رسانه ای تا چهار صبح. پس از دهن کجی کردن ها. پس از به رخ کشیدن لیدرها. با برپایی کمیته فنی. با توسل به پیشکسوت ها، قدیمی ها، ریش سفیدها. پس از روشدن راه حل های سیاستمدارانه. بازی سیاسی تمام عیار. فرار از بار سنگین طرفداران. با انتخاب علی دایی. نه گفتن علی دایی به کاشانی. شرط گذاشتن علی دایی. پاسخ منفی اش به ریش سفیدها. ورود حمید استیلی. پسر مهربان پرسپولیس. نیش های حمید درخشان. پسر قدیمی تر پرسپولیس. سرگیجه طرفداران... همه این ها در مردمی ترین باشگاه. برابر میلیون ها طرفدار. میلیون ها.
دنبال کردن اخبار. مشتاقانه و گرسنه. رادیو و تلویزیون. از سایتی به سایت دیگر. برای یافتن حداقل یک پاسخ. برای یافتن حداقل یک راه حل...ورزش. ورزش. ورزش. در چنبره سیاست بارگی. در حریمی محصور. در دایره بسته. بسته. بسته. در دورانی که ورزش بیش از همیشه در تیررس سیاست بارگی قرار گرفته. با پرداختن قیمت های گزاف. زمان های از دست رفته. برابر چشم های نگران. بی اعتنا به قلب های طپنده. بی اعتنا. بی اعتنا.
در سال های دانشجویی می خواندیم سيـاست امري خرد ورزانه است (و واژه خرد را تکرار می کردیم و تکرار). عرصه ای است عقلایی براي ساماندهي جریانات عمومي مردم (با تاکید بر حضور مردم ذوق زده می شدیم). با توسل به بهترين شيوه ها. بهترین. با تلاش برای پرداخت كمترين هزينه. کمترین. می خواندیم سياست محور مركزي بده بستان ها است. می خواندیم سياست هم ممدوح است و هم مفيد. می شنیدیم غیر سیاسی ها بی ریشه هستند، بی قید، بی بند... بنابراین به اخبار سیاسی روی آوردیم. روی آوردیم و سرگردان شدیم. سرگردان شدیم و ورزش را، بزرگترین قلمرو جوانانمان را سرگردان یافتیم. سرگردان یافتیم و انتظار کشیدیم. انتظار... با پرداخت بالاترین هزینه. بالاترین.
بعدها خواندیم "سياست بارگی تمام نشدنی" معمولا بازتابنده نوعي ناهنجاري است. خواندیم سياست بارگی تمام نشدنی زمانی رخ می دهد که سیاست از عرصه تخصصی اش خارج شده و پا به همه ارکان جامعه می گذارد. خواندیم میوه سياست برتافته از نيازها و دلشوره های مردمی است. خواندیم سياست های اجرایی در حیطه نخبگان قوام گرفته و در حوزه عمومي عرضه می شوند. خواندیم برهم خوردن این چرخه نه فقط شرایط سیاسی را بحرانی تر می کند بلکه حوزه های فرهنگی را هم در تیر رس قرار می دهد. خواندیم در این قیل و قال راه های بده بستان مسدود می شوند. بسته. خواندیم و خواندیم و اکنون به نظر می رسد همه آن درس ها را پس می دهیم. تکه به تکه. گام به گام. مو به مو.
در تب و تاب نهادهای ورزش گرفتار آمده. سازمان های از نفس افتاده. باشگاه های گرفتار شده در منگنه بخش دولتی و خصوصی. در بستری درازتر از همیشه شده برای بیمار. در حالی که مردم از نظام ورزش انتظار دارنـد (خصوصا پس از توفیق قابل قبول در بازی های آسیایی گوانگجو) بستر مناسبی براي ورزش فرزندانشان فراهم آید. بستری قابل قبول با بهره گیری از شيوه هاي آموزشي براي كشف استعدادها، تربيت و تقويت فرزندان این مرز و بوم. مگر نه این عقل، عشق، تعهد (هر چه می خواهید آن را بخوانید) ايجاب مي كند با مشاركت همگانی چه قانونی و چه مالی، چه با حمایت و چه با نقد، چه با بازنگری موانع و چه با دگرگونی مدیریتی، کشتی بزرگی برای هدایت ورزش به آب انداخته شود؟
اما تکان دادن کشتی بزرگ آسان نیست. حداقل برای ما. با مکالمه های نیمه تماممان. با واژه هایی نامهربانانمان. با رویارویی هایی بدون یافتن راه حل. جدل هایی با افزون کردن دشواری ها. برابر کشتی غول آسایی که به آب نیفتاد. برابر ورزش گرفتار آمده در چنبره سیاست بارگی. در تب و تاب این قصه پرغصه. از پشت میکروفون های مجلس تا پشت درهای باشگاه پرسپولیس... تا همین نزدیکی.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/06/21/2541568/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D8%B5%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D9%86%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%BA%D9%88%D9%84
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش > مدیریت ورزش - محمود احمدینژاد، محمد عباسی وزیر تعاون را با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان منصوب کرد.
برخی از سوابق علمی و مدیریتی محمد عباسی به شرح زیر است:
محل تولد: گرگان
سال تولد: 1337
تحصیلات: دکترا
سوابق مدیریتی و اجرایی:
* وزیر تعاون در دولت نهم و دهم
* نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی
* نماینده گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی
* عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه
* عضو ناظر مجلس در کمیته تنظیم ارز
* معاون برنامهریزی و اداری مالی استانداری
* رئیس آموزش و پرورش
* مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی (مازندان و گلستان)
* رئیس دفتر نظارت بازرسی شورای نگهبان مازندران
* رئیس دانشگاه آزاد اسلامی (مازندران)
* عضو هیئت منصفه مطبوعات
* صاحب امتیاز و مدیرمسئول هفتهنامه شمال
سوابق علمی (آموزشی، پژوهشی و تحصیلی)
*دکترای مدیریت آموزش عالی از واحد علوم و تحقیقات
* عضویت هیئت علمی دانشگاه
*تدریس دروس مدیریت، روش تحقیق، سازماندهی، روابط کار، رفتار و روابط انسانی، مدیریت اسلامی و....
تألیف کتابهای: باور تعاون - سیاستگذاری اصل 44 قانون اساسی فرصت تحولساز اقتصاد ایران- از پنجره تا دیروز - روش علمی تحقیق در مدیریت - ترجمه کتاب «بازیابی مزیت بخش تعاون - کاهش فقر از طریق خود یاری»
قابلیتها و توانمندیهای ویژه:
تحلیلگر برنامهریزی استراتژیک
تجربه مدیریتهای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی
آشنایی به زبانهای انگلیسی و عربی
کد:http://khabaronline.ir/news-159403.aspx
بعید میدونم مجلس با اینم موافقت کنه .
ضمن اینکه ایشون سابقه ورزشی ندارند .
مدیریت + سابقه ورزش به نظرم لازمه وزیر ورزش باید باشه.
دو تا نکته هم جالب هست به نظرم و کمی تفکر امیز!!
1-* صاحب امتیاز و مدیرمسئول هفتهنامه شمال
2-آشنایی به زبانهای انگلیسی و عربی