ناقص بودن افکت particular من در cs 5
سلام ببخشید من این ویدئو رو از کاپیلوت گرفتم در مورد پخش نور و ذرات معلق هستش.تمام کارها رو همراه با ویدئو پیش میرم ولی وسطای کار که از افکت cc particle world استفاده میکنه یه گزینه options در قسمت افکت اون هست که من ندارمش از اسکریپت هم توی همون options استفاده میکنه در ضمن من اسکیریپ نویسی رو هنوز شروع نکردم چون ویندوزم 7 64x هست از آموزش هاش که استفاده میکنم ارور میده
پلاگین particle رو هم نصب کردم کسی میتونه کمک کنه شماره ویدئو هم که سایت دانلود کردم اینه :
VIDEO COPILOT - After Effects Tutorials_ Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals_6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خواست پلاگین برای مکینتاژ
سلام من تازه دارم افتر افکت یاد می گیرم ولی هرچی گشتم نتونستم پلاگین با کرک برای مکینتاژ پیدا کنم لطفا کمک کنید
Error در استارت After Effects CS5.5 (مربوط به پلاگین Optical Flares)
سلام.
من اخیرا چون ویندوز رو عوض کردم دوباره مجبور به نصب برنامه و پلاگین های مربوط شدم. قبلا از همین نسخه برنامه و پلاگین استفاده کرده بودم و بدون مشکل کرک شده بود. الان هم پلاگین کرک شده اما قبل از باز شدن برنامه این ارور ظاهر میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
آموزش فارسی تکنیک های کوتاه و کاربردی در افتر افکت
سلام
در این تاپیک می خوام ویدئوهای کوتاهی رو بذارم که جلوه های پر کاربرد رو تو هر کدوم آموزش دادم. این آموزش ها برای دوستانی هست که با افتر افکتز آشنایی اولیه رو دارند.
اگر تازه با افتر افکتز آشنا شدید، توصیه میکنم
رو اول ببنید.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
ایجاد نور حجمی
در این آموزش کوتاه میخوام طریقه ایجاد جلوه ی نور حجم دار و اشعه هایی که داره رو در افتر افکت بهتون بگم. همونطور که در تصویر میبینید از این جلوه برای شبیه سازی نوری که از سطح آب عبور میکنه میتونید استفاده کنید و خیلی هم سریع این کار رو انجام بدین!
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
نوشته شدن متن روی دیوار
حتما برای یک بار هم که شده فیلم هایی رو دیدید که وقتی بازیگر اصلی وارد لوکیشن جدید میشه یک نوشته ترسناک مثل ” تا دو ساعت دیگه تکه تکه ات می کنم” با خون روی دیوار نوشته میشه! توی این آموزش سریع میخوام بهتون آموزش بدم که چطور این جلوه رو ایجاد کنید.
Magic Bullet Colorista II
سلام دوستان خسته نباشید
من این پلاگین رو میخوام ، کسی کمک میکنه ؟
Magic Bullet Colorista II از شرکت رد جینت