با سلام خدمت دوستان و کنکوری های عزیز ...
با توجه به اینکه منم به کنکوری ها پیوستم ^^ چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین... (پیشاپیش ممنون)
رشته من : ریاضی و فیزیک
1. دوستان من تازه میخوام از اول مهر ماه (هم زمان با سال تحصیلی پیش دانشگاهی کنکور خوندنم رو شروع کنم، وقت میارم دیگه نه؟) میخواستم بدونم اگه معدل کل من در سال سوم 12-13 باشه چند درصد تو کنکور 93 تاثیر داره؟ آیا معدل پیش دانشگاهی هم تاثیر گذار هست؟ (اگه فقط معدل کتبیم ملاک باشه بین 8-10 باشم چقدر تاثیر داره؟)
2- چه کتاب هایی از سال دوم ، سوم و پیش دانشگاهی(از سال اول هم میاد؟) رو باید بخونم ؟ یا به عبارتی دیگر کدوم یک از اونها در کنکور سراسری نمیاد؟ مثلا تاریخ سال سوم یا جغرافیای سال دوم اینا هم میان؟ ممنون میشم کامل ذکر کنین...
3- راستش من یک سال موندم... الانم سخته واسم خودمو جمع و جور کنم ولی هم زمان با شروع سال تحصیلی پیش دانشگاهی میخوام حداکثر تلاشمو بکنم ممنون میشم توضیح بدین کنکور چجوری هست و چه قوانینی داره ... (خودم کمی میدونم ها ولی میخوام مطمئن بشم...)(منظورم از قوانین مثلا سوال غلط -1 و سوال درست +3 اینا قضیشون چیه؟)
4- به نظرتون اول درس های عمومی سال دوم و سوم و پیش دانشگاهی رو بخونم خوبه یا ابتدا وقتمو به درس های تخصصی اختصصاص بدم؟
5- ممنون میشم اگه نحوه خوندن رو هم توضیح بدین ؟ (مثلا در مورد درس های عمومی باید تک تک بشینم صفحه به صفحه بخونم ؟ حتی جاهایی که نوشته برای مطالعه و یا جزو کتب درسی محسوب نمی شود و یا مطالعه آزاد ، از اینا هم سوال میاد؟ در مورد دروس تخصصی چطور؟
6- برای هر درس هر روز چقدر وقت بذارم بهتره ؟
7- آیا استفاده از کتاب های آموزشی مثل گاج(مخصوص کنکور دارای تست و ...) و دیگر کتب های درسی ... اینا تاثیر گذار هستن ؟ یعنی میشه به اونا تکیه کرد و فقط تست های کتاب های آموزشی کنکور رو مطالعه کرد؟ ( اصلا تاثیر دارن؟ یا وقت گیر و الکی هستن؟ )
8- من میخوام به شخصه از وقتی که دارم به نحو احسنت استفاده کنم به فرمی که نمیخوام وقتم رو بخاطر پوچ هدر بدم خواهشا خواهشا خواهشا اگه تجربه ای دارین و میدونین چیا بدرد نمیخورن و ... لطفا بهم بگین ... چون من از مهر ماه شروع میکنم پس تنها راهی که میتونم به موفقیت برسم مدیریت درست زمانم هست... که در اولویت اول باید قرار بدم...
9- ممنون میشم توضیح بدین از هر درس چند تا سوال میاد؟ و اینکه مدت زمان امتحان چند دقیقه است؟ اینکه میگن واسه هر سوال باید یک دقیقه وقت گذاشت درسته؟
خب فعلا همین سوال ها واسه دونستنم کافیه ... لطفا ساپورتم کنین خیلی ممنون منتظر نظرات و جواباتون هستم پیشاپیش ممنون .