وقتی سیستم رو بعد از اسنتد بای روشن میکنم پس ورد میخواد. چطوری میشه کاری کرد که پسورد نخواد ؟
Printable View
وقتی سیستم رو بعد از اسنتد بای روشن میکنم پس ورد میخواد. چطوری میشه کاری کرد که پسورد نخواد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این تبلت چطوره بخرم؟!؟
یه سری توضیحات رو نت پیدا کردم الان اینجا می نویسم.
ایسوس از تبلت هوشمند VivoTab Smart مجهز به پردازنده اتم و سیستم عامل ویندوز هشت رونمایی کرد
همزمان با آغاز نمایشگاه CES 2013 کمپانی ایسوس از تبلت 1/10 اینچی VivoTab Smart مجهز به صفحه نمایش HD سیستم عامل ویندوز هشت و با قیمتی به صرفه و قابل قبول برای استفاده در امور روزمره و بازی رونمایی کرد. این تبلت سبک وزن و باریک از پردازنده های دو هسته ای اتم استفاده کرده و به طور کامل با سیستم عامل ویندوز هشت سازگار می باشد.
تلبت VivoTab Smart با ضخامت 7/9 میلیمتر و وزن 580 گرم مجهز به صفحه نمایش با پانل IPS و دقت تصویر 768x1366پیکسل بوده و زاویه دید بالایی دارد. این صفحه نمایش از قابلیت لمس 5 انگشت به صورت همزمان و از قابلیت های لمسی ویندوز هشت نیز به خوبی پشتیبانی می نماید. صفحه کلید TranSleeve طراحی شده برای این تبلت نیز نقش کاور، صفحه کلید و پایه را ایفا میکند.
پردازنده دو هسته ای اتم مدل Z2760 به کار گرفته شده در این تبلت کارایی و قدرت پردازش لازم برای انجام امور محول شده به آن را فراهم می سازد. عمر باتری آن نیز با یک بار شارژ به 5/9 ساعت میرسد. دوربین هشت مگاپیکسلی تعبیه شده در پشت این تبلت میتواند با کیفیت Full HD فیلمبرداری کرده و دوربین دو مگاپیکسلی جلوی آن نیز برای گفتگوی ویدئویی به کار گرفته میشود. در بخش صدا نیز از فناوری Asus SonicMaster استفاده شده است تا تجربه صوتی این تبلت به سطحی بالاتر از دیگر رقبا ارتقا یابد.
مسلما به خاطر ویندوز نیست ، اول هم که نصب کرده بودین اینطور بود ؟ میتونه به خاطر انتی ویروس باشه ، ضمنن آنتی ویروس وین 8 از پیش فعاله.نقل قول:
:n01:نقل قول:
به کنترل پنل برو و این آدرس :
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options
در سمت چپ گزینه ی Require a password on wakeup رو میبینی کلیک کن و روی اون نوشته change settings that are currently unavailable
هست کلیک کن. و بعدش هم دکمه ی رادیویی Don't require a password رو کلیک کن و تمام.
نه مدتی بعد از اینکه نصب کردم اینطوری شد! یعنی آنتی ویروس نمیخواد؟ الان نورتن نصب کردم! این آنتی ویروس پیش فرضه کجاست؟نقل قول:
چرا آنتی ویروس میخواد.. ماوست رو ببر به گوشه ی سمت راست تا Sidepanel باز بشه ، و گزینه ی Search رو بزن و داخل قسمت سرچ تایپ کن Defender و آنتی ویروس که اومد اگهنقل قول:
فعال بود غیرفعالش کن. نورتون رو هم فعلن غیر فعال کن ببین چی میشه.
دوستان میشه مترو رو برداشت ؟
من هم همین مشکل را دارم . آنتی ویروسم کلسپر بود فکر کردم اشکال از اونه و نورتون نصب کردم بازم درست نشد.نقل قول:
اون آنتی ویروس قوی نیست و اصلا پیشنهاد نمیشه @ بهتره برای اون مشکل یک راه حلی پیدا کنیم ...نقل قول:
بله MSE قوی نیست و من همون اول غیرفعالش کردم ، من که روی ویندوز 8 الان هیچ آنتی ویروسی نصب ندارم و مشکلی هم نیست ، امنیتش بهتر از وین 7 ه.
اصولن آنتی ویروس روی سیستمهای قوی نباید اختلال چشم گیری وارد کنه. ولی با خاموش کردن گارد real-time scanning میتونید صورت مسئله رو پاک کنید !!
چرا آپدیت های ویندوز 8 تمومی نداره؟ الان تا به حال حدود 800 مگ آپدیت کرده!!!
آره درسته منم دیشب check for update زدم حدود 160 مگ آپدیت جدید اومده بود.خب دیگه چون ویندوزش جدیده یه سری آپدیتها امنیتی هستن یه سری هم برای بهبود عملکرد سیستم.نقل قول:
من راضیم 2 گیگ آپدیت بده ولی این مشکلات مسخره مثل بلوتوس و شبکه و ... حل شه