-
واسه منم رو ویندوز اجرا نشد خیلی واسه اجراش تلاش کردم ولی نشد:n23: اما روی لپ تاب اجرا شد:n09:
البته در ابتدا روی لپتابمم اجرا نمیشد ولی وقتی استیم و ویندوز لایو و چند تا نرم افزار دیگه رو ریختم اجرا کرد
ولی کلا خیلی تعداد مرحله هاش کمه :n29:
خیلی زود تموم میشه
در کل بازیه قشنگی بود
امیدوارم همه بتونن این بازی رو انجام بدن:n16:
-
سلام ، من استیم رو هم نصب کردم ولی کرکی نبود
وقتی باز می کنم ارور میده که Filed To Initialize DirectX 11
یعنی با دایرکت ایکس 10 کار نمی کنه؟:n29::n28:
کارت گرافیک Gt 220 1gb
ویندوز سون 64 بیت
-
دوستانی که ارور directx 11 میده من با این روش درست کردمش بدون اپدیت ویندوز
Go to Start, right-click on "Computer" and select properties.
Then select "Advanced system settings"
Click on the "Environment Variables" button
Under System Variables scroll down until you find "Path"
Double click on it and at the end of the text in there add in the
Variable Value section:
";C:\Windows\SysWOW64" (the ; is used as a separator)
Click OK on both windows and you're done!
-
من بازی رو نصب کردم و همین طور کرک.ولی وقتی بازش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته نه اروری نه چیزی چیکار کنم.
-
با عرض سلام.
من این بازی رو نصب کردم. کرک هم کردم. تا یه جاهایی هم جلو رفتم. سیستمم ویروسی شد مجبور شدم ویندوز عوض کنم. البته فایل سیو رو قبلش کپی کردم.
بعد از نصی ویندوز بازی اجرا نمیشه فایل نصب هم همراهم نیست. آیا قایلی هست که من با دانلود اون بتونم بازی رو اجرا کنم؟؟
-
بازي هيتمن من پس انتخاب ايسي و نرمال در دمو گير ميكند و ارور stoped work ميدهد . چه كار بايد كرد؟
-
بچه ها وقتی میرم توی منوی بازی و میخوام تازه new game بزنم کرش میکنه و ارور stopped workind میده . راه حلی واسش پیدا شده ؟ یه جا فقط گفته بود cpu رو غیر فعال کنین اون راه که جواب نداد . کارتم هم که اپدیته . بدبختی حالا نتم هم تموم شده به زور میرم توی نت . راه حل درست حسابی هست واسش .
ویرایش : حل شد . همون استیم رو باید نصب میکردم .
-
وقتی دارم بازی میکنم بازی خیلی لگ میزنه.مشکل چیه؟به نظرم نمیتونه از سخت افزار باشه چون من دارم crysis2 با پچ dx11 رو راحت اجرا میکنم.
-
دوستان من این بازی رو هنوز نگرفتم
میخوام برای PC بگیرم
با توجه به وضع فوق العاده عالی 3 بازی اخیر روی PC
این بازی اوضاع چجوریاست ؟
یعنی مشکلات لگ و افت فریم و ایناش با اپدیتی چیزی حل شده یا هنوز پا برجاست و زهر مار میکنه بازی رو
که اگه اینجوزیه برم رو 360 بزنم
-
با سلام
من یه جفت دسته viera که با یکusb به کامپیوتر وصل میشه خریدم و به کامپیوتر وصل کردم . در قسمت تنظیمات دسته هیچ مشکلی نیست و هر دو دسته درست است .ولی تو بازی pes2006 وقتی می خوای 2 نفره بازی کنی دسته 2 کار نمیکنه و فقط دسته اصلی کار می کنه .مشکل چیه؟