پاسخ به سوالات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
بدرود:دینقل قول:
درود
بیوگرافی:حسین هستم در حال حاضر محصلم تصمیم دارم رشته ی تجربی را برگزینم و ادامه تحصیل بدم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اروچی جان اول یه بیوگرافی از خودت بذار و به خصوص اون قسمت هایی که توی پروفایلت خالی هست رو حتما بگو مثل سن و علاقه مندی ها و ...
علاقه مندی:اینترنت.بازی.فیلم
شغل و حرفه:محصل
مدل گوشی موبایل:w810
نوت بوک هم که ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب من زیاد سوال ندارم و فقط یه سری سوال فنی می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
خودت میدونی، انجمن تراش خصوصی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نمیشه گفت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- تعداد تاپیک هایی که زدی و بعدا به ترش منتقل شدن رو می تونی بگی؟ من الان یه آمار دقیق از اونا بدست اوردم و اگه حالا یکی دو تا بالا یا پایین هم بگی اشکالی نداره و ازت قبول می کنم : دی
تقریبا قبول دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوابل که با انجمن آشنا نبودم تایپک های بی مورد میزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی الان کارم خیلی خوب شده از 100 تا 90 درصد کارم در تایپک زدن بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- قبول داری که توی تاپیک زدن میشه گفت که تقریبا رکورداری؟ نظرت در این مورد چیه؟
از 100 شاید 35 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته فکر کنم بیشتر باشه من حدس زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
- چند درصد پستایی که توی انجمن بازی دادی فکر می کنی پاک نشدن و هنوز هستن؟ : دی
خصوصی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته میتونم بگم اگه نبود الان 4 تا ستاره داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خوب شد که بود اون پست هایی که به درد نمیخورد پاک شد و اینطوری خوده منم راحت ترم : دی)نقل قول:
- آمار نسبتا دقیقی از تعداد پ.خ هایی که aQoa جان برات فرستاده داری؟
10 تا نیست من تاحالا 3 تاشو دیدم که 2 تاش بازی کردم و سومیشم چون واسه pc نیومده نتونستم بازی کنم البته بازی های دیگه ای هم هستن که سبکشون مثل بازینقل قول:
- یه تاپ 10 از بازی هایی که یه جورایی توشون از اروچی استفاده شده ، می تونی بذاری؟
اروچی هست اما توشون اروچی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیش اینه:خب سخترین سوالات اینا هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت های مختلف که توضیح کامل در مورد این بازی داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازی داستانش اینه که یه اهریمن از آسمون ظهور میکنه و به زمین میاد و آرامش مردم و جنگجویان رونقل قول:
- کلا می تونی در مورد این سری بازی اروچی یکمی توضیح بدی؟ اینو پرسیدم چون تا حالا هیچ شماره ای از این سری رو بازی نکردم...
به هم میریزه و اداعای قدرت داره میخواد که کل جهان رو تصرف کنه بعدش جنگجویان تصمیم میگیرین که باهم متحد شده و اون رو شکست بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه همین تو قسمت
دومشم بقیه یکش هست که وقتی اروچی رو کشتن(وای من مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دیگه نمیدونم میرن با برادرش میجنگن یا پدر یا خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخر من نفهمیدم این اروچی آخری کیه
که باهاش میجنگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خاطره ی بدی از اولین فعالیتم تو فروم دارم و بیشتر فعالیتام طوری بود که همه از دستم ناراحت میشدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دوست داشتن منو به سیخ بکشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همین طور شد کهنقل قول:
- ظاهرا با انجمن بازی بیشتر به شهرت و معروفیت رسیدی. در این مورد بیشتر توضیح میدی؟ و اینکه آیا می دونستی که امروزه کاربر اروچی از خود بازی اروچی مشهورتره؟ : دی
مشهور شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و الان روح اروچی هم خبر نداره که یکی داره با نامش فعالیت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه نفر میتونه رو صندلی داغ بشینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- سروش توی اسم تاپیک اشاره کرده اروچی و دوستان ؛ منظور سروش اینه که کاربرای دیگه که حالا بنا به دلایلی اسمشون فرق داره ولی در اصل ماهیت اونا اروچی هست ، هم می تونن بیان به سوال ها پاسخ بدن یا نه کلا منظور و هدف دیگه ای از این کار داشته؟ : دی
نمیدونم چرا این اسمو گذاشته از خودش بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب موضوع عشقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یعنی یه سبد گل تقدیم به تو که تمام زندگی منی:n13: اخه من چه میدونم معنیش چه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینطوری یه چیزی فرستادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بیایو خوبینقل قول:
- یه مدت بود که به خیلی ها از جمله همه مدیران و ناظران انجمن بازی دقیقا یه متن عاشقانه ای رو می فرستادی که اون متن رو در زیر میارم و سوالم اینه که کلا معنی این متن چیه؟
تقدیم بایک سبد گل سرخ به تک ستاره آسمان زندگیم ....
بنام آنکه دل پروانه اوست .
دری که با کلید آن تورا شناختم هرگز نخواهم بست .
حتی اگر تمام عاقلان دنیا مرا به جرم دارزدن عقل از پنجره احساس پای میز محاکمه ببرند .
به جرات میگویم خیلی پر رنگ تر از دوست داشتن تورا دوست دارم .
کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نظرم اون موقع که تازه عضو شده بدم یه چیز دیگه بود ولی الان میگم که مهم محتوای اون تایپک هست که سودی برای کاربران داشته باشهنقل قول:
- به نظرت مهم اینه که یه تاپیک بالاخره زده بشه یا نه مهم محتوای اون تاپیک و سودی که می تونه برای کاربرا داشته باشه ، هست؟
فروم جای وقت تلف کردن نیست یه جایی هست که باید ازش مطالب خوبی یاد بگیری اینو از یک نفر یادگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وظایف کاربران هم باید طبق قوانین انجمن باشهنقل قول:
- و اما سوال آخر که مهمه اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان یکی از کاربران فروم پی سی ورلد ، تعریفش کلا از فروم چیه و اصلی ترین وظایف کاربرا در اونو چی می دونه؟
و کلا پست هایی که میزنه مفید باشه: دی
موفق باشـــــــــ:n12:ــــــــــ ینقل قول:
با تشکر :»