سلامنقل قول:
فکر میکنم در حالت پیش فرض، BB فعال و HIPS خاموش هست.
سلامنقل قول:
فکر میکنم در حالت پیش فرض، BB فعال و HIPS خاموش هست.
نقل قول:
دوست عزیز من تا به حال حتی یکبار هم نه خود کیسوک رو اجرا نکردم و نه مرورگری رو تو سندباکس یا کیوسک اجرا کردم ولی کومودو به صورت پیش فرض فلش پلیر رو میبره تو سندباکس و لیمیت میکنه، عکسش هم براتون گذاشتم، منتها خودم رفتم تو BB و فایل فلش پلیر رو جز استثنائات قرار دادم و مشکلم حل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
در حالت عادی نباید این اتفاق بیفته. میتونید اتوسندباکس را خاموش بکنید و HIPS را فعال بکنید و بعد فایرفاکس را اجرا بکنید ببینید چه پیغامهایی نشون میده:Safe یا نه.
سلام من میخوام ssl رایگان بگریم از این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم باید چطور بگریم و یک سوال هم دارم اگه 90 روز تمام شد باز هم میشه گرفت یا باید بی خیال شد ؟
حالا شما فکر کنید hips من روشنه و bb خاموش حالا باید چجوری روشنش کنم مرسینقل قول:
بعد bb کار همون hips رو انجام میده دیگه ؟ فقط از کاربر سوال نمیکنه درسه؟
همین کار رو کردم و درست شد، ممنون از راهنماییتوننقل قول:
آقا کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟ممنون میشم:n02:نقل قول:
سلام یکی از دوستان این سوالو تو تاپیک اویرا کرده کسی راهنمایی نکرده منم دقیقا همین سوالو دارم لتطفا راهنمایی کنین و کپی میکنم سوالشو:n02:
من کل تاپیک کومودو و اویرارو خوندم همه میگن که نسخه رایگان اویرا با فایر وال کومودو هم سازگاره هم امنیت خوبی ایجاد میکنه و اینکه برای سازگاریشون کار خاصی نیاز نیست بکنیم . و منم نصب کردم
ولی تو قسمت action centere windows پیغام داده که به دلیل نصب 2 برنامه defense + comodo and avira که هر 2 spyware هستن احتمال تداخل هست البته windows defender هم تو لیست اون قسمت هست که off هستش
میشه در این مورد راهنمایی کنین و بگین که موردی هست که من باید انجام بدم
با تشکر
یک سول دیگه هم داشتم چطور میشه کاری کرد که کومدو یک پوشه و یا درایو رو هیچ وقت چک و اسکن نکنه ؟!!!
ضمن تشکر از پاسختون
فایر فاکسنقل قول:
بعد پیشنهاد شما فعالش کردم ولی فرقی نکردنقل قول:
ایکس پی پک دونقل قول:
از صفحه ایمیل یکباره میره تو این صفحه پر از عکس و لینک ولی از اینجا به هیچ جا نمیره این عکس رو جدید گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرقی که کرد وقتی سند باکس فعال بود عکسهای تو صفحه نیومد ، تو این صفحه هر جا که کلیک کنیم هیچ اتفاقی نمیفته ولی میتونیم به صفحه قبلی برگردیم اما دوباره پس از دو سه ثانیه باز میاد تو همین صفحه این اتفاق فقط تو ایمیل میفته ، گفتم شاید برا کسای دیگه اتفاق افتاده باشه و حلش کرده باشن ولی وقتی یه سرچی تو اینترنت زدم و اسم pagesinxt رو جستجو کردم کسانی که قبلاً مشابه مشکل منو داشتن ( و نتونسته بودن حلش کنن !!) در قسمتهای دیگه بهش برخورد کرده بودن مثلاً تو انجمن با این مشکل مواجه میشدن!
. از یاهو میلنقل قول:این کار رو نکردمنقل قول:
صفحه قفل نمیشه همش به همین صفحه که گفتم میرهنقل قول:
دیسک نجات رو چطور تهیه کنم ؟نقل قول:
برنامه Malwarebytes Anti-Malware رو دانلود و نصب و اجرا کردم چیزایی پیدا کرد ولی مشکل رفع نشد !نقل قول:
این برنامه رو ندارمنقل قول:
فلش زدم ( خالی نبود) Show Hidden رو هم فعال کردم ولی چیزی تو روت نبودنقل قول:
ممنون