چند نکته که در انجام ماموریت ها خیلی بهم کمک میکنه:
1- به طور مداوم از توی قسمت دولپمنت سعی کنید اسلحه هاتون و وسایل دیگه رو آپدیت کنید که واقعاً در انجام ماموریت ها کمکتون میکنه. مثلا با آپگرید کردن دوربینتون میتونید متوجه بشید سطح نیروهای دشمن چقدر است و اینطور نیروهای خبره تر رو به پایگاه بفرستید.
2- همیشه C4 همراهتون داشته باشید.
3- قبل از رفتن به ماموریت خوب توجه کنید که ماموریت ازتون چی میخواد و براساس ماموریت وسایل همراه خودتون ببرید. مثلاً برای ماموریتی که باید گروگانی رو نجات بدید، بردن نارنجک انداز و آر پی جی و تنفگ اسنایپر بیهوده است. ولی برای ماموریت هایی از قبیل از بین بردن ادوات سنگین نظامی دشمن مثل تانک ها و خودروها و یا ترکوندن وسایل ارتباطی مثل رادار و.... بدون این وسایل برید هیچ راهی از پیش نمی برید.
4- در صورتی که به وسیله ی خاصی احتیاج داشتید، یا مهمات و این چترهاتون تموم شدند میتونید درخواست بدید براتون همون لحظه فرستاده میشه.
5- هر از چند ماموریت یک بار به ماذربیس برگردید و بین افرادتون قدمی بزنید، باعث بالا رفتن روحیه شون میشه.
6- همیشه با یک سرعت جلو نرید، گاهی اوقات باید چند دقیقه ساکن یکجا بمونید و یا با سرعت خیلی کم جلو برید، گاهی اوقات لازمه خیلی سریع عمل کنید و با دویدن خودتون رو از جایی به جایی برسونید.
7- هیچگاه در نزدیکی دشمن ها کسی رو با بالون هوا نفرستید چون متوجه میشن و به حالت هشدار در میان.
8- روز و شب بودن و تغییرات آب و هوایی خیلی مهم هستند در موفقیت ماموریت. مثلا در ماموریتی که باید یکی از مجاهدین(مالک) رو از یکی از سخت ترین پایگاه های دشمن خارج میکردم، امکان انجامش در روز تقریباً غیرممکن بود، وقتی توی شب خودم رو رسوندم به درون پایگاه و به مالک رسیدم، خارج شدنم خیلی مشکل بود، در حال دو دو تا چهارتا بودم که از بیسیم بهم اطلاع داده شد تا چند دقیقه ی دیگه توفان شن میشه، انقدر خوشحال شدم که نگو! منتظر توفان ایستادم و با شروعش خیلی راحت تونستم خارج بشم.
9- ژنرال ها و افراد رتبه بالا رو که توی ماموریت ازتون میخوان بکشینشون سعی کنید زنده دستگیر کنید و بفرستید، سطحشون خیلی بالا هستند و در پیشرفت پایگاه کمک شایانی می کنند.
10- افراد رو از قسمت Staff Management بر اساس خصوصیاتشون به گروههای مختلف تقسیم بندی کنید.
فعلاً همین ها بود. موفق باشید و از این شاهکار لذت ببرید.