اقا من امشب فقط 7 امتیاز منفی به خاطر کارت گرفتن بازیکنام گرفتم...
از کجا میتونم به داوری اعتراض کنم؟؟؟
تا دقیقه 45،85 امتیاز داشتم ولی یهو تیم به فنا رفت...
............
بازیکنی که اخراج شده رو نمیشه تعویض کرد:19:
اقا من امشب فقط 7 امتیاز منفی به خاطر کارت گرفتن بازیکنام گرفتم...
از کجا میتونم به داوری اعتراض کنم؟؟؟
تا دقیقه 45،85 امتیاز داشتم ولی یهو تیم به فنا رفت...
............
بازیکنی که اخراج شده رو نمیشه تعویض کرد:19:
بیا دستت رو بگیرم ببرمت پیش آقای فردوسی پور اون بنده خدا خودش عادله!!! میدونه تو 90 چجوری حقت رو از دهن اون عمو پلاتینی بکشه بیرون:31:نقل قول:
هد تو هد این راند خوردم به تیم TOMCAT که انصافا تیم شاخ و قوی هست ولی تا الان 46-40 جلو هستم توی روز اخر هم هر دوتامون بنزما رو داریم :دی ولی از اون طرف من د بوشی و یانگ رو دارم ولی اون اشلی کول رو !:21:
ولی هنوز احساس خطر میکنم که ببازم....
هنوز بابت کریس که همیشه کاپیتانم بود حسرت میخورم که چرا نذاشتم کاپیتان!!:9:
هد تو هد رو میبری .نقل قول:
چون جام حذفی تو اهداف من نیست ! من فقط به لیگ برتر فکر میکنم :31:
این همه کار کن ، جون بکن و بازیکن بخر بعد این یارو دل بسکه راحت می گذارش روی نیمکت(فابرگاس)...:41:
از اون طرف اینیستا بجای اینکه پاس فابرگاس و گل کنه از خود گذشتگی میکنه شیرین 5 امتیاز از ما می پرونه...
+
لیگمون خیلی حساسه و رقابت بالای جدول خیلی نزدیکه ادم میترسه ریسک کنه.
يه سوال:
من الان 4 5 تا از بازيكنام امشب بازي دارن خب.. حالا تو قسمت ترنسفر نامحدود ميشه تعويض كرد سوال اينه كه الان من تعويض كنم ازم امتياز كم ميشه يا نه؟
خداییش من دیگه آخر هر چی شانس و اقبالم :
گفتم بونوچی جلوی ایرلند بازی داره ، از اون طرف اورا امکان داره بازی نکنه ، بونوچی رو بجای اورا اوردم توی تیم ، مردک نامرد تازه دقیقه 70 اوردش تو ، حالا همه بازیا فیکس بودا ...
از اونور رقیبم پیرلو و کاسانو داشت که یکیش پاس داد ، اون یکی گل زد .
بعد من اینیستا کاپیتانم بود ، موقعیت به اون خوبی رو خودش نزد ، پاس داد .
بعد هر چی کرواسی حمله کرد اصلا انگار دروازه اسپانیا طلسم شده و باز نمیشه ، تازه بعدش متوجه شدم که حریفم 2 تا مدافعم از اسپانیا داره .
اصلا بردن به ما نیومده ...
اون ترانسفرا مربوط میشن به مرحله بعد.نقل قول:
برای تعویض روی View Points زیر مچ دی 3 کلیک کنید و توی اون صفحه تعویض کنید که در این صورت بازیکنی که از زمین بیرون بیاد امتیازش می پره .
دیشب واسه تیمم روز خوبی بود.اینیستا با این که گل نزد ولی خوب بازم برام 12 امتیاز اورد(کاپیتان بود).Cassano که داشتم ازش نا امید میشدم گل زد کاسیاس گل نخورد و اوزیل هم 5 امتیاز و کلا عالی بود.فعلا 42 به 29 جلو هستم و راضیم!امیدوارم امشب ابراهیموویچ و رامی و A.Cole هم خوب کار کنن : دی
يعني الان نميشه از ترنسفر استفاده كرد؟
واسه این راند نه یگه تموم شد و هر چی ترنسفر کنی برای مرحله بعد حساب میشه الان فقط میتونی بازیکنات رو همونجوری که دوستمون گفت تعویض کنی.
اقا من همین الان ترنسفرهامو واسه مرحله حذفی انجام دادم:دی 5 امتیاز اضافه دادن واسه خرید بازیکن جدید ولی خیلییییییییییی کمه ......خیلی انتخاب سختی بود :دی حیف که نمیشه از فرانسه 5 تا بازیکن گرفت چون بر خلاف المان و اسپانیا همه هافبک هاش معلومه کیا بازی میکنن!! میخواستم کابایه رو هم بگیرم نذاشت :دی حالا منتظرم بازی های امشب هم تموم بشه تا با توجه به بازی تیم های مقابل هم اخرین ترنسفر هامو انجام بدم . راستی مشکلی پیش نمیاد؟؟
پیشنهاد من به دوستان اینه که از هرکی میخوان بگذرند از پیرلو نگذرند!! چون واقعا ایتالیا یعنی پیرلو !! هر کاری میکنن گل بزنن و پاس گل بدن همیشه پای یک پیرلو وسطه !