میزان پرینت و حجم کاری؟؟؟نقل قول:
نوع پرینت؟؟؟
Printable View
میزان پرینت و حجم کاری؟؟؟نقل قول:
نوع پرینت؟؟؟
ممنون بابت پاسخ، بیشتر کار پرینت متن و نوشته س ، گفتم که بعضی وقتا شاید بخوام یه طرحی هم پرینت بگیرم، گفتم که یه پرینتر رزولوشن بالا اگه معرفی کنید خیلی خوبه.نقل قول:
خودم بین اینا موندم :
brother HL-2140
Canon LBP 6000
HP LaserJet P1006
اگه مدلی هم مد نظر شما هست ممنون میشم بدونم
با این وجود Canon LBP 6000 بهترین انتخاب هستش.نقل قول:
Canon LBP 6000...163.000
با سلام و تشکر از اینکه وقت می ذارید،والا بیشتر متنی هستش،حجم کاری بالا نیست،حتی ممکن در یک هفته هیچ پرینتی نداشته باشم.ولی من اکثر جاها رو که مطالعه کردم برای کاربری خانگی جوهر افشان رو پیشنهاد کردن.در ضمن می خوام علاوه بر پرینتر توانایی اسکن و کپی نیز داشته باشه.رنج قیمت هم تا سقف 200 هزار تومان.نقل قول:
بازم ممنون از راهنماییتون.
البته یه مورد دیگه هم هست اینکه گاهی اوقات مسافرت می رم وممکن سیزده،چهارده روز کار نکنه.آیا اگه جوهر افشان باشه مشکل پیدا نمی کنم؟
خواهش میکنم، عزیزدل.نقل قول:
اتفاقا کاملا برعکس هست!!! برای کارهای خانگی پول دادن به جوهر افشان، دور ریختن پوله!!! خصوصا اینکه شما دوره ای از چاپگر استفاده می کنید.
بهترین انتخاب برای شما چاپگرهای لیزری هستش. توصیه میکنم که چندکاره نگریرین. چون اصطحلاکشون بالاس. من مدل زیر رو توصیه میکنم
Canon LBP 6000...163.000
کارتریج ثابت داره و نیازی به تعویض اون نیست.
چیپ محدود کننده شارژ کننده نداره و میتونی به دفعات کارتریج رو شارژ کنی.
می تونی ماه ها از پرینترت استفاده نکنی.
می تونی برای کارهای روتین، یه اسکنر با قیمت مناسب هم بخری. هم کارایش بالاتره و هم عمرش.
سلام
خیلی فوری
قصد خرید یک پرینتر دارم تا قیمت 200 هزار تومان
لیزری سیاه سفید
در مورد چند کاره ها نظری ندارم، اگه به نظرتون خوبن که ازونا بخرم! اصلا با این قیمت هست مدلی؟
لطفا مدل های پیشنهادی خودتون رو بگید
ممنون
سلام دوستان....
ببخشید جای بهتری برای سوالم پیدا نکردم.
من یه پرینتر epson px660 با تانک دارم.
مشکلم اینه که بیشتر از 95% کاور فیلم هایی که چاپ میکنم کمرنگ و خراب میشه حتی وقتی روی best picture و کاغذ رو ultra glossy انتخاب میکنم.کاور هارو با برنامه undercoverxp چاپ میکنم روی کاغذ کوتد 130 گرمی.
خودم فکر میکنم به خاطر برنامه باشه چون توی حالت عادی بدون برنامه پرینت میکنم اینطور نمیشه.
چطور میتونم این مشکلو حل کنم یا عکس رو با سایزی که توی فتوشاپ براش تنظیم میکنم چاپ کنم؟
خواهشا کمک کنید واقعا اعصبمو داغون کرده این قضیه
سلام.نقل قول:
حجم کاری؟؟؟
موارد استفاده؟؟؟
سلام.نقل قول:
قوانین در پست اول گفته شده.
لطفا در قسمت زیر طرح موضوع کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارکرد خانگی!نقل قول: