پارس خودرو خبر ندارین خودش فروش میزنه یا نه؟
آخه همش دست دلال هاس
الان مگان 2000 در دو مدل آپشن و غیر آپشن قیمتش چقدره تو بازار؟
Printable View
پارس خودرو خبر ندارین خودش فروش میزنه یا نه؟
آخه همش دست دلال هاس
الان مگان 2000 در دو مدل آپشن و غیر آپشن قیمتش چقدره تو بازار؟
رنو مگان 2000 اتوماتیک مدل 91 قیمت 42 میلیون تومننقل قول:
1-مرسی ، آپشنال اش هم قیمت دارید؟ هست؟
2-پارس خودرو به نظرتون فروش خواهد داشت؟
اعلام نشده به صورت رسمی ، توی شرایط فروششون هست ،اطلس سراتو ، کادنزا و اپتیما کم آپشن رو به شرایطش اضافه کرده که قیمت سراتو با مالیات 40 تومن و اپتیما حدود 70 تومن ، تا جایی که اطلاع دارم سراتو تکمیل شده ظرفیتش اما از بقیش خبری ندارم توی سایت فروش آنلاینشون چک کنید هنگام انتخاب نوع فروش تیپ های کم آپشن با * مشخص شدندنقل قول:
1.6 هست؟!نقل قول:
راستی سراتو 1.6 دنده اتومات هست؟ موتور و گیربکسش بهم مچ هستند ؟ قدرت و شتابش و کلا خود خودرو خوب هست؟
چند وقته دارم قیمتارو می بینم جنتو از 16 هست تا 21 که دیگه بستگی به تمیزی و اوتومات بودن و سال داره
کلا جنتو چه سالهایی داره؟ من فقط 2007 و 2008 دیدم تو روزنامه
با یه نفر که اوتومات داشت صحبت کردم گفت شتابش کمه نسبت به دنده هاش اما راحتی بیشتره، گرچه فکر خرابی گیربکس و مخارج زیادش هم باید بود
نظرتون راجب MVM X33 تمیز کم کارکرد چیه؟
ماه رمضون 10 روز دیگه شروع میشه به نظرتون صبر بکنم اون موقع بخرم چون شنیدم بخاطر کسادی بازار کمی به قیمت بهتر میشه گرفت
نقل قول:
آپشنال رو قیمت ندارم.
برای آگاهی از زمان ثبت نام باید دائما از طریق نمایندگی پارس خودرو مطلع بشید.
بله اتومایتک 6 دنده هست.نقل قول:
سراتو 2000 با 1600 تمام مشخصاتشون مثل همه فقط 400 CC اختلاف حجم موتور دارن
که این به مراتب تو قدرت و شتاب تاثیر گذاشته. بورس 2000 CC خیلی بهتره خصوصا برای سراتو کوپه
GEN 2 بعد از سری وارداتی در داخل کشور مونتاز شد و مدلهاش رو به سال شمسی خودمون میشناسن.نقل قول:
در مورد MVM X33 باید بگم اگر فقط دوستا دارین ماشین شاسی بلند سوار بشین خوبه اما عملکردش و سایر خصوصیاتش با
یک شاسی بلند امروزی خیلی فرق داره و نمیتونه با شاسی بلندهای دیگه رقابت کنه.
ماه رمضان افت قیمت داریم اما نه در حد چشمگیر چون تابستون همیشه بازار خودرو داغه
خب یعنی خود این سراتو 1600 که این دوستمون می گند 40000 هست ، از لحاظ بازدهی ( رانندگی با کیفیت ( هن نباشه ، گیربکس خوب کارکنه ، موتور خوب جوابگوی نیاز و .. باشه)) چطوره (بدون مقایسه با 2000)نقل قول:
در مقایسه با مگان 2000 کدوم برتر هستند؟
یک دنیا ممنون