شبکه 3 بازم میخواد این 2 تا بازی رو با تاخیر نشون بده ! چرا آخه !؟
Printable View
شبکه 3 بازم میخواد این 2 تا بازی رو با تاخیر نشون بده ! چرا آخه !؟
به خـدا هیمنقـدر که بـا تاخـیر نشـون میـدن جـایِ شکـره !
فقـط ایـن موضوع رو مخـه که بیـنِ دونـیمه ی بـازی تـاخیری ، تبلیغـاتُ نماهنگ میزارن :دی
آخه چرا با تاخیر نشون میدن؟ بازی ها ساعت 11:30 دیگه...اینا که میخوان 12 بزارند از همون دقیقه 30 پخش مستقیم بزارند دیگه..!
جوش نزنید بازی میلان-بارسا رو زنده پخش میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم ورزش 3 اصلا معتبر نیست اینقدر مغایرت داره که نگو چند بار علاف اینا شدم البته وقتی خونه نبودم:20:نقل قول:
الان حتی زیرنویس شده بارسا-میلان زنده 11 و ربع ولی سر میلان-بارسا رو هم همینجوری بریدن. حالا شاید فشار ها کمی سر عقل بیاره.
کلیپی از کار نادرست کاسیاس قبل از شروع بازی با آپوئل! دلم برای اون بچه ی بیچاره سوخت!
برای دانلود کلیپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیازات تا روز 10 فروردین 1391
آره عوضش کردن !نقل قول:
گوارديولا : وضعيت روشن است ، بايد ببريم / آلگري : نقش پاتو مهم است
خبرگزاري آريا - سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اعلام کرد تيمش در بازي امشب دور يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل ميلان دستور تازه اي ندارد.به گزارش خبرگزاري آريا ، پپ گوارديولا گفت : وضعيت کاملا روشن است تيم برتر به نيمه نهايي مي رود.
بنابراين ما بايد برنده شويم.ما بايد به اين فکر کنيم که ميلان مي تواند به حداقل يک گل برسد و توانايي کافي براي اين هدف را دارد.ما بايد موقعيت هجومي خود را حفظ کرده و ضمن حفظ توپ به اندازه کافي بخت گلزني فراهم کنيم.»
وي افزود :« ميلان اين توانايي را دارد که بر بازي مسلط شود و موقعيتهاي خطرناکي بيافريند.آنها در ضد حمله خطرناک هستند و خيلي راحت تا محوطه جريمه حريف نفوذ مي کنند.
بنابراين ما به بازيکني نياز داريم که بتواند با يارگيري فشرده زلاتان ابراهيموويچ که قد بلندي دارد ، را خنثي کند.اما حضور سه مدافع کافي است.»
وي در مورد وضعيت ژاوي گفت : « او دو جلسه تمريني اخير را از دست داده و امروز در مورد او تصميم گيري مي کنم.تيم بايد فشرده و سريع بازي کند و بازيکنان بهترين جاگيري را داشته باشند.
در مورد برخي که مي گويند مسي در برابر تيمهاي ايتاليايي در گلزني موفق نبوده بايد بگويم که او مي تواند امشب اين ادعا را به فراموشي بسپارد.»
ماسيميليانو آلگري سرمربي ميلان نيز گفت :«بايد فشرده بازي کنيم ولي صعود به نيمه نهايي نياز به گل زده دارد.ما مي دانيم که بارسا چه توانايي دارد.بنابراين بايد بازي تيمي را در دستور کار قرار دهيم.
براي ما تساوي با گل زده و يا پيروزي در ضربات پنالتي هم کافيست و در اين مورد تمرين کرده ايم.نقش پاتو در اين بازي بسيار مهم است.ما در بازي رفت توپ را بيشتر در اختيار داشتيم و موقعيتهاي گلزني بيشتري خلق کرديم.انتظار دارم ابراهيموويچ مانند بازي رفت رتلاش ظاهر شود و نقش خود را ايفا کند.»
وي افزود : « در هر مرحله به سرعت بازي بارسلونا را تجزيه و تحليل مي کنيم.آنها در يک زمان دفاع مي کنند ، در يک زمان هجوم مي آورند و در يک زمان ديگر هر دو کار را تواما انجام مي دهند.در مرحله يک چهارم هر اتفاقي ممکن است بيافتد.بنابراين بايد کامل بازي کنيم و بدانيم در پايان نتيجه است که اهميت دارد.»
ايبرا: مسي بهترين بازيکن در جهان است
مهاجم سوئدي ميلان معتقد است که مهاجم بارسلونا به دليل داشتن پاي چپ هنرمندش هنوز هم بهترين بازيکن در جهان است.
زلاتان ابراهیموویچ اعلام کرده که تنها تفاوتی که بین لیونل مسی و کریستیانو رونالدو وجود دارد، با استعدادتر بودن مسی است.
زلاتان در این مورد گفت: به نظر من مسی سراسر استعداد است و رونالدو با تمرین زیاد توانسته خودش را به جایگاه کنونی برساند.
ابراهیموویچ فصل 10-2009 را در بارسلونا گذرانده و در کنار مسی به میدان رفته است ولی میگوید رونالدو بازیکن کاملتری نسبت به مسی است.
وی در این مورد نیز گفت: مسی نیازی به پای راستش ندارد. او همه کارهایش را با پای چپش انجام میدهد و هنوز هم بهترین بازیکن در جهان به شمار میرود. تصور کنید اگر او از پای راستش نیز استفاده میکرد، ما در بازی برابر بارسا به مشکلات زیادی بر میخوردیم.
دیدار برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا امشب بین دو تیم بارسلونا و میلان در ورزشگاه نوکمپ برگزار خواهد شد.