** اشتباه شد **
Printable View
** اشتباه شد **
دوستان خونه ی ما داخل پوشش خارجی رایتل هست برای مودم 3g میخوام که با pc وصل بشم به اینترنت مشکلی نداره؟ (که داخل پوشش خارجی هستم) آنتن میده؟ من طبقه 3 هستم شیراز
دوستان رایتل هم مثل ایرانسل و همراه اول میکرو سیمکارت داره؟
پوشش خارجی رو اصلا جز آنتن دهی حساب نکن فقط پوشش داخلی.نقل قول:
آنتن نمی ده محل شما
اتفاقاً من در جایی که با نزدیک ترین دکل 20 کیلومتر فاصله داشت به اینترنت وصل شدم. در ضمن خونه ی یکی از بستگان هست که 14 کیلومتر با نزدیک ترین دکل فاصله داره، اصلاً جزء پوشش نیست، اما همونجا با کیفیت مطلوب از اینترنت استفاده کردم. ایشونم که طبقه ی سوم هستن. نباید مشکلی داشته باشن.نقل قول:
من تو تهران دور این مناطقی که تو عکس مشخص کردم بامودم و گوشی و سیمکارت دائمی و دیتای رایتل هم اینترنت رفتم هم تماس گرفتم.در همه حالت خوب بوده . حتی با 2 خط آنتن!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا چیز یکه من از یه متخصصش شندیم این بود که فقط تو منظقه پوشش داخلی انتظار آنتن دهی رو داشته باشیننقل قول:
مناطق آنتن خارجی فقط برای استفاده شبکه با تجهیزات خاصه نه مشترکا :n13:
متخصصا خیلی چیزا میگن:n06:من کارم شبکه هستش و با همه نوع فرستنده و گیرنده کار کردم...مثلا 2 تا رادیو Outdoor که متخصصاش و حتی خود کارخونش گفتن حدود 50 کیلومتر لینک میکنه ، من تا 96 کیلومتر لینک زدم باهاش..این که متخصصا میگن فقط تو جای پرنگ آنتن میده دلیل نمیشه که حرفشون درسته...چیزیو که تو کتابا میخونن رو مثل نوار میگن..خیلیاشون تجربه ندارن :n06:حتی خود رایتل هم دقیق نزده..اینا مناطقی که سیگنال رو تضمین میکنن و میگن این مناطق در همه شرایط تحت پوششه مینویسن..الان خونه خودمون تو پوشش داخلیه ، گوشیرو توی کمد هم میزاری آنتن میده ، اما تو مناطق خارج از پوشش دهی تو جیبت باشه احتمال کارکردش 5% هستش. از جیب که میاریش بیرون آنتن میاد...هر چقدر هم که ارتفاع بالا بره بهتر میشه .نقل قول:
موفق باشید.
1- اگر اینطور باشه که پس الان رایتل اصلاً آنتن دهی نداره!نقل قول:
2- گوشی من اصلاً جز تجهیزات خاص محسوب نمیشه (6220c)
3- جالبه بدونی در مورد وایمکس هم من بیرون از پوشش بیرونی با مودم داخلی با کیفیت مطلوب به اینترنت دسترسی دارم!
نه اشتباه میکنی!!نقل قول:
منطقه ما توی پوشش خارجی,تازه یکم دیگه اونورتر بودیم,میزد بیرون از پوشش خارجی
ولی آنتن میده!!!حداقل واسه من که خوبه فعلا خداروشکر