تکنو گادز سرور ایرانی ندیدید؟!نقل قول:
Sort By Ping کنید تقریبا 15تای اول ایرانیه
Printable View
تکنو گادز سرور ایرانی ندیدید؟!نقل قول:
Sort By Ping کنید تقریبا 15تای اول ایرانیه
15 تا که ایرانی نیستن
ایرانی توشون دیده میشه به خاطر همون پینگ پایینش
دوستان بیاید یه کم از علائتون بگید
تو مپ های مدرن 3 کدومو بیشتر میپسندید و از کدوم نفرت دارید !
من به شخصه از seatown و mission خوشم میاد طرحش جوریه که برای همه جور اسلحه کاربرد داره ولی از مپی که نفرت دارم outpost ه واقعاً سخته بازی کردن و نه میشه با اسنایپر خوب کار کرد نه با آسولت من که همیشه تو این مپ آخرم :دی
راستی سروری سراغ ندارید مثل مدرن2 ffa بذاره همه سلاحاش باز باشه 24 ساعته هم باشه ؟
یکی به من نوب:27: یه توضیحی بده
1.با نسخه کرک شده کار میکنه؟
2.لگ مگ داره بازی ؟
3.ارزششو داره وقت بزاریم تمام هفت خان رستم پست اول رو طی کنیم؟
نقل قول:
1. بله کار می کنه
2. بستگی به سرعت اینترنت و سروری که داخلش بازی می کنید داره
3. پست اول برای Coop بازی کردنه ، برای Multi بازی کردن باید از روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
مپ فقط Mission
:دی
مدرن وارفر 3 مپ هاش خیلی بدتر از mw2 ه
سرور اینطوری که شمام گفتی نیست
نقل قول:
من که از همه فایل هایی که داخل فولدر اصلی بازی هست کپی می گیرم ، حالا نمیدونم جواب میده یا نه ، تا حالا پاک نشده
اگه پاک شد هم میتونی توی یک سرور Xp rate بالا بازی کنی ، در عرض 15 - 30 دقیقه لول 80 میشی
لول 80 میشه ولی پرستیژ10 رو به این زودیا نمیشه ! البته یه سرور بود با یه شلیک بینهایت ایکس پی میداد ! ده بار واردش شدم یکیو کشتم خارج شدمو پرستیژامو به ده رسوندم اما متأسفانه الان پیداش نمیکنم اگر کسی اسمشو میدونه بگه کلمه اولشم کافیهنقل قول:
مپاش پیشرفته شده :دینقل قول:
ولی آره یادش به خیر مدرن 2 خیلی جذابتر بود اصن همه چیش نه فقط مپاش این خارجیا هم گاهی به جای پیشرفت پسرفت میکنن !!
یه عیب دیگش همین که اینجور سرورا برای ffa وجود نداره
کلا هر سروری که توش نوشته شده باشه high xp همونی هست که منظورته سریع لول میگیری از این سرورها خیلی زیاده
گفتم که ! ایکس پی زیاد میده ولی نه اونقدر که تو یه روز بتونی پرستیژ 10 برسینقل قول: