جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک آپدیتی بدید که سرعت تعویض کانال بیاد پایین تر.
آپدیت دستگاه من 11/02/2012
راستی اون آپدیت کار نکرد همون که زبان روسیه اضافه می کنه
Printable View
جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک آپدیتی بدید که سرعت تعویض کانال بیاد پایین تر.
آپدیت دستگاه من 11/02/2012
سلام
آیا این دستگاه در حال حاضر تو بازار موجود هست؟با چه قیمتی؟
یا اینکه قراره سری جدید وارد بشه؟
چندتا بازی ماشینی هم تو این دستگاه اضافه کنید :31:
یو اس بی شما باید فرمت فات 32 باشد . آن آپگرید تست شده و کار می کند . بازی هم در نسخه آخر نرم افزار اضافه شده است . که در عکس زیر مشخص است .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++++++++++نقل قول:
نیست فعلا.من خودمم دنبالشم.اما فعلا بین شرکت ها دعوا شده باس بریم اشتیشون بدیم:31:نقل قول:
من الکومکس مدل 2012 دارم موقع پخش فیلم با زیرنویس فارسی بعضی حروف رو جدا جدا نشون میده راه حلی واسه درست کردنش هست؟اگر نیست لطفا نماینده محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه آپدیت بدید این مشکل حل بشه
در نرم افزار آخری الکومکس 200 - 2012 بازی اضافه شده است .
الکومکس 200 در بازار ایران موجود هست .
سایز فونت را در حالت نرمال قرار دهید حروف شکسته نخواهد بود . فایل زیر نویس را خودتان هم می توانید توسط برنامه تکست ادیتور باز و قسمتهای نادرست را تصحیح کنید.نقل قول:
من الکومکس مدل 2012 دارم موقع پخش فیلم با زیرنویس فارسی بعضی حروف رو جدا جدا نشون میده راه حلی واسه درست کردنش هست؟اگر نیست لطفا نماینده محترمEP3SK یه آپدیت بدید این مشکل حل بشه