بله دوست من نوع اتوماتیکش شیفتر هم داره.نقل قول:
Printable View
بله دوست من نوع اتوماتیکش شیفتر هم داره.نقل قول:
سلام به همگی
میخواستم بدونم برای تویوتا پرادو 2010 آنرود سیستم تلویزیون تعبیه شده در سقف ماشین آپشن سفارشی حساب میشه یا فابریک هست...؟
دقت کنید....منظورم lcd کنار فرمون نیست....یه تلویزیون نسبتا متوسط که از پشت سانروف و از سقف به صورت تاشو پایین میاد....این سیستم برای پرادو آنرود فابریک هست یا سفارشی....؟؟؟
منظور شما ال سی دی لندکروزی است کهنقل قول:
جزء لوارم سفارشیه که معمولا برای فول آپشن ها زده میشه
البته به صورت دستی خودتون هم میتونید نصب کنید البته یکم هزینه اش بالاتر در میاد
همونطور که دوستمون حسین هم گفتنقل قول:
این مانیتور ها به صورت سفارشی بسته میشن و همه به صورت دستی هم بسته میشن
فابریک ندارن. برای لندکروزر هم همینطوره
سلام
دوستان به نظرتون مزدا3 جدید به این زودیا تو ایران تولید میشه؟
گروه بهمننقل قول:
مونتاژ کننده محصولات مزدا در ایران هست.
زمانی که مزدا 323 تولید میشد بلافاصله با معرفی مزدا 3 نسل قبل
توسط شرکت مزدا در ایران هم سریع جایگزین شد.
و در سال 89 با معرفی نسل جدید مزدا 3 دوباره جایگزینی همزمان انجام شد
اما الان مزدا 3 نسل جدیدتر معرفی شده و فعلا باید صبر کنیم ببینیم آیا جایگزینی صورت میگیره یا نه
البته اول نمونه های وارداتی به بازار میان و بعد مونتاژ شروع میشه
TOYOYA Harrier 2014
یک لکسوس در لباس تویوتا
هاریر یکی از محصولات تویوتا است که محصولات آن به طور اختصاصی در ژاپن به فروش میرسند. این خودرو در اصل همان لکسس RX معروف است که از سال 1997 تولید میشود.
اما چهره هاریر 2014 با همزاد آن تفاوتهایی هم دارد که مهمترین آن قسمت جلوی خودرو است و دیگر از آن جلوپنجره دوکی شکل لکسس خبری نیست؛ و طراحی خودرو در مجموع محافظه کارانه شده و المانهای افراطی تعدیل شدهاند. چراغ تیره جلو تناسب خوبی با نوار کرومی بالای جلوپنجره و آرم عقاب دارد در پشت خودرو هم چراغهای باریک و اسپویلر سقف به زیبایی تعبیه شدهاند.
در مورد پیشرانه هاریر هنوز اطلاعات رسمی منتشر نشده اما میتوان انتظار داشت همانند برادر خود از لکسس یعنی RX 450h، موتور V6 با حجم 3.5 لیتر در همکاری با دو موتور الکتریکی و باتریهای Ni-MH یک خروجی 295 اسب بخاری را ارائه کند که برای رسیدن به شتاب 7.8 ثانیه ای کفایت میکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : سایت پدال
رونمایی رسمی از مدل کورولا تویوتا در نمایشگاه دبی انجام شد،،نسل جدید کورولا بر خلاف گذشتگان خود از طراحی تهاجمی و سبک نوین طراحی تویوتا بهره میبرد،،آنچه در نسل جدید
کورولا به وضوح خود نمایی میکرد کیفیت بالای مواد مصرفی داخلی اتاق،،فضای وصیِ سرنشینان و صندوق بار بود،،تویوتا کورولا و کمری دو مدل محبوب و موفق در بازار امارات متحده عربی محسوب میشوند
و بی شک کورولا نسل جدید دیگر کیفیت کم نظیر ،،استهلاک پایین ،،و هزینه نگهداری اقتصادی پایینی خواهد داشت ضمن اینکه از دیدگاه طراحی داخلی و فضای داخلی جهشی عالی نیز داشته است.
دوستان بین قشقایی و مگان ۲۰۰۰ کدوم پیشنهاد میشه ؟
از نظر فنی و امکانات
با توجه به اینکه نرخ کارخونه اش تقریبا یکیه
سلام خدمت اساتید عزیز
من یک تویوتا کمری 2005 دارم که الان حدود 300 هزار تا راه رفته و در واقع به خرج افتاده چند جا بردم برای تعمیر درستش کردم ولی مثل روز اول نشده، می خواستم بدونم اولاً خرج کردن براش رو خوب میدونین یا اینکه بفروشمش و دوماً اگه لازم میدونین براش خرج کنم، جایی که رو ماشین های ژاپنی کارکنند بصورت حرفه ای کجاست در تهران یا اگه تعمیر کار خوب سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
باتشکر