سلام رتبه من در کارشناسی ناپیوسته الکترونیک 90 شده 184 و می خواستم بدانم که با این رتبه می توانم روزانه تهران قبول شوم با تشکر از شما دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام رتبه من در کارشناسی ناپیوسته الکترونیک 90 شده 184 و می خواستم بدانم که با این رتبه می توانم روزانه تهران قبول شوم با تشکر از شما دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانشگاه شمال سطحش نسبت به سالهای قبل خیلی بالاتر اومده و اساتید نسیتا خوبی هم دارهنقل قول:
البته اساتید بد هم داره خب خوب و بد همه جا هستن
محیط دانشگاهیش هم که عالیه ...
تهران 50 تا پذیرش داره فکر نمیکنم ولی مهاجر یا منتظری حتما میاذی ولی خدایی منتظری بهتره شیراز هم یادت نرهنقل قول:
تهران را اول بزن ان شا ا... درست میشه
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
وحید جان
عجیب هست ولی درست همین طوره هیچ تاثیری نداره ببین علاقت کجاست از همون جا شروع کن تا بجاهای بی علاقه برسی
ببخشید اشتباه شد..........:31:
ict اصلا رشته خوبی نیست بازارش به اشباع رسیده
دوستان تو رشته برق الکترونیک ترتیب این موسسات از خوب به پایین چیه؟
مؤسسه غيرانتفاعي مازيار- رويان - نور
مؤسسه غيرانتفاعي علامه محدث نوري(ره) - نور
مؤسسه غيرانتفاعي هدف - ساري
مؤسسه غيرانتفاعي ميرداماد - گرگان
سلام ، طبق قوانین خیر !!نقل قول:
نقل قول:
سلام . به نظر من شانس قبولیتون بالاست . انتخاب کنید ، احتمال زیاد قبول میشید .
هدف ساری رتبش توی قدرت بالاست ، توی الکترونیک هم بالا محسوب میشه .نقل قول:
محدث نوری ، هدف ، میرداماد ، مازیار .
سلام
من تو رشته زبان هر دو گرایش آموزش و مترجمی رو به مجاز شدم
آموزش :رتبه 120
مترجمی رتبه : 220
تهرانی هستم و اما توی تهران هیچ دانشگاهی واسه انتخاب نیست.نزدیک ترین شهر ها ی نزدیک تهرانم به ترتیب تاکستان قزوین گرایش دوم.کاشان گرایش اول.بابلسر اول و دوم .تنکابن گ دوم و فولاد شهر اصفهان گ دوم زدم
بقیه شهر ها هم که مشهد گ اول و دوم و رشت گ اول و دوم و یزد گ اول و تبریز گ دوم .
به نظرتون شهرای اطراف تهران با این رتبه قبولم؟ :13:
سلام دوست مننقل قول:
یکی از دوستان رشته زبان بود میگفت مترجمی در اموزش هم میتونه کاربرد داشته باشه در ضمن دانشگاه مهمه 100 در 100 جهاد دانشگاهی اصفهان و یزد را بزن چون عالین امکاننات خوبی دارن مخصوصا اصفهان فکر کنم مدرکشون نسبت به موسسات بهتر باشه یا حداقل پولکی نیستن
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
علامه محدث نوری جز 10 دانشگاه برتر کشوره ولی هدف هم عالیه من میدونم میرداماد سطحش چطوره از این 2 تا کمتره ولی تعریف مازیار را شنیدمنقل قول:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
نه ولی منتظر تکمیل ضرفیت باشنقل قول:
سلام رتبه ها بد نیست مهم اینه که به خوای کجا قبول بشی....