آره بیخیال من یک غلطی کردم شما مارو ببخش!!!! :blink: :blink:
Printable View
آره بیخیال من یک غلطی کردم شما مارو ببخش!!!! :blink: :blink:
آقايون اطلاع رساني كنيد بابا !!
شما ها كه خودتون وارديد اينقدر با هم كل كل نكنيد .
بحث داره منحرف ميشه ها ...
اين هم دوباره درباره ي 7600 جيتي و 6800 اولترا هست كه توي يك انجمني كه من توش عضوم بحث شد البته من نيستم توي بحث : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه راستی گابانا جان جواب شما در اون تاپیک در مورد نانو آمادست (آخر انحراف :biggrin: )نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
خواهش مي كنم HAMDAR خان اينا همه به قول آقا شهريار وظيفست
ولي در مورد اين 2 تا بايد بگم شايد به خاطر اينكه تقريبا هم قيمت هستند با هم مقايسه كردين چون اون اولي (asus) اصلا pentium d رو ساپورت نميكنه ولي منظورتون مقايسه بين 2 تا مارك بود از asus تو اين رنج قيمت ميشه
ASUS - P5LD2 SE (Intel 945P chipset-LGA775-Dual Channel DDR2-PCI Express-SOUND+Gigabit LAN+SATA
رو نام برد كه تقريبا فكر كنم 120 تومنه !!!!
ولي بين ASUS & GIGA حرف و حديث زباده طرفداراي 2 طرف هم زيادن براي همين من چون با asus كار نكردم نظري نميدم (ولي علاقه شخصيم به giga ست)
لطف كن اين آقا را از آ×ر اسم ما بنداز و بدون لقب بگين .
دوستان يك سوال:آياي Cpu سوکت 775 احتیاج به خمیر سیلیکون دارن یا نه؟
عزیزم همه به این خمیر احتیاج دارن تا اونجا که میدونم تا حرارت به طور کامل بین رادیاتور و قطعه با حرارت بالا انجام بشه حتی در کارت گرافیک ها هم از این خمیر البته یک نوع دیگش رو استفاده میکنن که سفید رنگه
در مورد كارت گرافيك رده Low-End تر جيحا PCI-Eچي پيشنهاد مي كنيد ؟
در مورد Turbo Cache هم توضيح بديد !
شرمنده من در مورد كارت گرافيك اصلا اطلاعات ندارم .
ممنون .
وارد کننده ی مینهای AOpen آلبالو یا آسما رایانه هستن که اصلا با اینتل کار نمیکنن پس شما هم دنبالش نرو مادر بورد میخوای ECS 945P V1.1 که پنتیوم دی رو ساپورت میکنه و قیمتی حدود 75 تومن داره مادربورد خوبی هستنقل قول:
نوشته شده توسط natanaiila