این روش که گفتید برای مخفی کردن فایل ها توی لینوکس هستش. و از اونجا که کرنل آندرویید هم لینوکسه برای همینه میشه. البته تو ویندوز چون نقطه جداکننده نام فایل از پسوند اون هست نمیشه این کار رو کردنقل قول:
این روش که گفتید برای مخفی کردن فایل ها توی لینوکس هستش. و از اونجا که کرنل آندرویید هم لینوکسه برای همینه میشه. البته تو ویندوز چون نقطه جداکننده نام فایل از پسوند اون هست نمیشه این کار رو کردنقل قول:
نگیرنقل قول:
بدون گارانتی پیدا کن اونم طبقه 6
دیروز تا طبقه 5 رفتم هموشن 380 به بالا میدادندنقل قول:
نگیر
بدون گارانتی پیدا کن اونم طبقه 6
Xperia mini هم 330 کمتر پیدا نکردم(البته اینو خوب نگشتم)
کابل USB on-the-go نوکیا N8 رو این گوشی جواب میده؟ کسی تست کرده؟
یکی اموزش اوور کلاک کردن این گوشی رو بگه لطفا!
بهترین رام الان برای این گوشی چیه؟
سلام دوستان من با بلوتوث و اینترنت بی سیم این گوشی مشکل پیدا کردم. بلوتوثش انتقال فایل انجام نمیده و اینترنت بی سیمش کانکت می شه اما صفحه باز نمیکنه. البته با ایرانسل جواب میده ، اما بی سیم با وجود اینکه مک ادد شده و کانکت میشه اما صفحه باز نمیکنه.:41:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شماهم دقیقا مشکل منو دارید
البته مشکل من حل شد
شما یه بار مودم رو ریست کنید بعد دوباره تنظیمات رو درست کنید
من این کارو کردم مشکلم حل شد
مودم رو ریست کردم ،تنظیمات جی پی ار اس ایرانسل حذف شد! حالا تنظیمات بی سیم رو چطور بهش بدم؟ بی سیم دانشگاه هستش و وی پی انی! مسئول ای تی میگه وقتی به بی سیم وصل میشی انلاین نشونت میده و صفحه باز نکردنت، مشگله خودته!
شما باید برید توو صفحه تنظیمات مودمنقل قول:
بعد بقیه کارارو توو دفترچه راهنمای مودم هستش باید انجام بدی
حالا میری توو قسمت وایرلس گوشی و وایرلس گوشی رو روشن میکنی خودش سرچ میکنه و مودم رو پیدا میکنه
رو اسم مودم کلیک میکنی اگه پسورد داشته باشه مودم ازت پسورد میخواد
پسورد رو بزن بعد کانکت میشه
سلام بچه ها من میخوام برم رم بگیرم میترسم یه رم بگیرم هی ریست کنه از اونایی که رم خریدن و ریست نکرد لطفا مدل و کلاس رم رو بنویسن
نقل قول:
دوست عزیز رم کلاس 10 بیشتر به درد دوربین عکاسی میخوره و برای گوشی زیادیه
من رم سن دیسک گرفته بودم همش هنگ میکرد
اما رم 8گیگ کلاس 4 مارک team گرفتم خیلی باخاله
شکرخدا تاحالا هنگ نکرده