-
-
سلام خدمت همه دوستان
برای دریافت قیمت و مشاوره و مشاهده انواع پرینترهای اچ پی چند راه ساده پیشنهاد میکنم و مطمئنم از آنها لذت خواهید برد.
ارتباط از طریق پیامک:
1. برای مشاهده لیست قیمت پرینتر، پلاتر و اسکنر در ایمیلتان کد10121 با یک فاصله ایمیلتان را به 30008363 ارسال کنید.
ارتباط تلفنی:
برای گرفتن مشاوره خرید پرینتر از کارشناس شرکت فالنیک( ایران اچ پی) با شماره 8363 و داخلی120 تماس بگیرید.
ارتباط اینترنتی:
برای مشاهده انواع پرینتر ها و محصولات اچ پی به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید.
در ضمن در سایت فالنیک(ایران اچ پی) امکان چت کردن با کارشناس پرینتر نیز وجود دارد.
از هریک از راههای بالا که استفاده کنید، مطمئناً در کم ترین زمان و کم ترین هزینه بیشترین اطلاعات را در عین راحتی بدست خواهید آورد.
-
سلام خدمت همه دوستان
برای دریافت قیمت و مشاوره و مشاهده انواع پرینترهای اچ پی چند راه ساده پیشنهاد میکنم و مطمئنم از آنها لذت خواهید برد.
ارتباط از طریق پیامک:
1. برای مشاهده لیست قیمت پرینتر، پلاتر و اسکنر در ایمیلتان کد10121 با یک فاصله ایمیلتان را به 30008363 ارسال کنید.
ارتباط تلفنی:
برای گرفتن مشاوره خرید پرینتر از کارشناس شرکت فالنیک( ایران اچ پی) با شماره 8363 و داخلی120 تماس بگیرید.
ارتباط اینترنتی:
برای مشاهده انواع پرینتر ها و محصولات اچ پی به سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید.
در ضمن در سایت فالنیک(ایران اچ پی) امکان چت کردن با کارشناس پرینتر نیز وجود دارد.
از هریک از راههای بالا که استفاده کنید، مطمئناً در کم ترین زمان و کم ترین هزینه بیشترین اطلاعات را در عین راحتی بدست خواهید آورد.
-
سلام دوستان
یه پرینتر برای چاپ روی چک می خوام بگیرم اگر کسی اطلاعاتی در مورد انواع این نوع پرینترها و قیمت هاشون داره ممنون میشم کمکم کنه
-
سلام به همه دوستان
هد پرینتر اپسون TX 400 میخواستم بخرم، کسی اطلاع نداره قیمتش چقده و فروشگاه اینترنتی ای هست که این هد رو بفروشه یا توی قم جایی هست که اینو بفروشن؟؟؟
ممنون
-
یه پرینتر 4 کاره خوب می خوام قیمتشم مناسب باشه (فکس و پرینتر و اسکنر وکپی )
-
-
سلام به دوستان من دنبال یه اسکنر هستم واسه اسکن عکس نیاز دارم بیشتر.دوستان چه مدل ها و با چه قیمت که ترجیحا ارزونترینش باشه پیشنهاد میکنن؟ممنون میشم کمک کنید.
-
لیزری چهار کاره 1212 و 1214 HP هست
کنن و سامسونگ رو اشنا نیستم
-
اسکنر 2014 HP رو یه بررسی بکن
البته اسکنرهای لاید کنن هم بد نیستن