دوستان من رفتم مرکز مخابراتی مون ، برای ارتقا به 256 . اون خانم محترم فرمودند که اصلا ما برای کسی رو افزایش نمی دیم ، مگر:
اینکه بری دفتر اصلی مون تو خیابون جردن و از ریاست در خواست کتبی بیاری ، که اون هم باید دانشجوی دکترا باشی : دی
Printable View
دوستان من رفتم مرکز مخابراتی مون ، برای ارتقا به 256 . اون خانم محترم فرمودند که اصلا ما برای کسی رو افزایش نمی دیم ، مگر:
اینکه بری دفتر اصلی مون تو خیابون جردن و از ریاست در خواست کتبی بیاری ، که اون هم باید دانشجوی دکترا باشی : دی
:31:نقل قول:
نخوان بدن همین بهانه هارو میارن! خود من پارسال رفتم گفتن به کارشناسی ارشد هم نمیدیم و فقط اگه شرکت باشه میدیم ولی امسال رفتم گفتن از دانشگاه یه نامه بیار بهت میدیم
++++++++++++++=
دوستان یه چک کنید ببینید با چیز پی ان میتونید وصل شید
من امروز 2 -3 بار قطعی داشتم بعد از اون دیگه نتونستم چیز پی ان کانکت کنم
کارمند منطقه ی مخابراتی ما (دیالمه) میگه در منطقه ی شما ای دی اس ال راه اندازی نشده اما وقتی به پشتیبانی ای دی اس ال مخابرات زنگ زدم گفت تو محتون راه افتاده! حالا باید به حرف کدوم گوش بدم؟:43::43::43::43:
به حرف مخابرات:46: چون شرکته واسه خودش میگه ، شما پول رو میدی بعد میگن 1 هفته دیگه وصل میشه بعد که 1 هفته شد می گن فعلا رانژه نشده 1 هفته دیگه صبر کنید و ..... تا وقتی باید صبر کنید که اون شرکت تجهیزاتش رو تو مخابرات منطقه ی شما راه اندازی کنهنقل قول:
تو بعضی از شهرها 512 رو هم بدون هیچ مدرک دکترا و پرفسورا و ... میدننقل قول:
اون خانم محترم هم کاره ای نیست بهش گفتن هر کی اومد 128 بیشتر خواست همینو بگو تا پشیمون بشه بره دنبال کارش
شما اگه واقعا 256 می خوای به قول همین خانم دکتر:31: برو دفتر اصلی شون ، بگو دانشجو هستم ، رفتم مخابرات گفت میدیم ولی باید از شما نامه بگیرم ، سنگ مفت گنجشک مفت:46:
تو هنوز زنده ای :31: از همون اول که Adsl از مخابرات گرفتی باهاش نمی ساختی:46:نقل قول:
سلام
این اینترنت ما هم وصل شد ولی تنظیمات مودمم رو نتونستم انجام بدم
مدمم D-Link مدل DSL-2640U هست
به اینجا که می رسم اولا isp مخابرات نیست Others رو انتخاب می کنم درسته دیگه؟ بقیه موارد رو یکی توضیح میده؟
کلا روش ساختن کانکشن رو یکی توضیح میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نام شرکت ارائه دهنده سرویس را iran tct انتخاب کن بقیه تنظیمات خودش درست می شهنقل قول:
در VPI عدد 0نقل قول:
در VCI عدد 35
دکمه بعدی را بزنید
در قسمت یوزرنم و پسورد وارد کنید
در آخر وقتی نموم شد مودم ریست میشود
دوست عزیز مودم من هم همینه از طریق کانکشن ویندوز وصل نشد ولی از طریق برنامه مودم وصل شدم حالا ومجبورم برای قطع ارتباط شبکه رو disable کنم راه دیگه ای نداره ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
دوستان کسی میتونه یه راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول:
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
دوست عزیز شما باید isp را روی iran tct بزاریدنقل قول:
برای کانکشن باید در تنظیمات مودمو روی حالت Bridge ست کنید و pppoe رو disable کنیدنقل قول: