شرمنده اینجا پست میدم ولی میشه بگین این کی اتفاق افتاد؟:18:نقل قول:
Printable View
شرمنده اینجا پست میدم ولی میشه بگین این کی اتفاق افتاد؟:18:نقل قول:
اول از همه بگم که بازی خوبی بود واینکه یه عده گل نزن جمع شدن تو چلسی .نقل قول:
دوست عزیز پنالتی که واضح بود . اول اینکه وقتی مدافع رو رد کرد فقط نانی بود و دروازه بان . از زاویه مخالف صحنه اهسته رو که نشون داد کاملا مشخص بود پاشو زد . پس نتیجه چیزی جز پنالتی نمیتونست باشه .
چلسی خیلی خوب بازی کرد من رو منچستر خیلی بیشتر از اینها حساب میکردم اما با بازی که جلو بنفیکا کرد و این بازی نشون داد که فعلا زوده قضاوت کردن
چیزی که خیلی امیدوارم کرد چلسی نیمه دوم بود ویاس نشون داد که مربی خیلی خوبیه و سر الکس عملا نیمه دوم رو به ویاس باخت
اگه اون گل آفساید رو قبول نمیکردن و تورس هم توپهاش گل میشد نتیجه بازی هم مثل آمار بازی کاملا برعکس میشد:31:
از اشتباهات داوری خسته شده ایم
ما هواداران چلسی سالهاست این اشتباهات داوری را نقطه مثبتی برای رقیبانمان می دانیم.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با توجه به عملکرد ضعیف تیم داوری دیدار منچستر یونایتد و چلسی که با دو اشتباه مسلم از آنها شیاطین سرخ را 2 بر 0 از چلسی جلو انداخت بد ندانسیت برای اطلاع شما عزیزان نگاهی به این دو گل داشته باشیم. واقعا برای تیم ما انقدر اشتباهات داوری اتفاق افتاده که اتفاقا اکثر آنها نیز برابر تیمهایی بوده که با ما در کورس قهرمانی بودند ، امروز نیز دوباره نوبت به منچستر یونایتدی رسید با این قهرمانی توانست صدر جدول را مال خود کند .
بازی تیم چلسی برای ما خیلی شیرین تر از پیروزی ای بود که می توانست حق ما باشد ، اما با به داشتن چنین تیمی افتخار کرده و امیدواریم این اشتباهات داوری که باورش کمی سخت است دیگر جام ها را از دستان ما به دستان رقبا ندهد.
امیدواریم که مسئولان تیم چلسی به فکری باشند که بتوانند جلوی این اشتباهات مکرر داوری بر علیه ما را بگیرند .
صحنه آفساید گل اول:
صحنه آفساید گل دوم:
شایان ذکر است این پیروزی را هواداران منچستر یونایتد تبریک گفته و هیچگونه ایرادی بر آنها وارد نیست.
ویلاس بواس : داوران تحت تاثیر بازی بودند
ویلاس بواس نارضایتی خود را از داوران بازی تیمش برابر منچستر یونایتد اعلام کرد.
به گزارش کانون هوادران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی که خود را در برابر فرگوسن 3 بر 1 شکست خورده می بیند ، از عملکرد تیمش راضی است و در کنفرانس خبری بعد از بازی اش گفت :" بعضی چیزها ممکن است اتفاق بیافتد ، اتفاقی که روزی دیگر برای آرسنال افتاده است . اتفاقاتی دیوانه وار ، همچون نیمه اول بازی ما . من باید تاکید کنم که ما عملکرد خوبی خارج از خانه داشتیم و انصافا بازی خوبی انجام دادیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم."
وی ادامه داد :" زمانی که در اولدترافورد 21 موقعیت خلق کنید که فکر می کنم چند تایش خیلی خوب بود ، شما باید حداقل با یک امتیاز بازگردید ، فکر می کنم 3-0 نیمه اول دیوانگی بود . اگر بازی 1 – 1 ( در صورت هدر ندادن موقعیت گل توسط رامیرس در نیمه اول ) می شد ، داستان تغییر می کرد . قبل از 1-0 ما موقعیت خوبی داشتیم. بازی خیلی بی نظم و بازی بود ."
وی همچنین گفت :" من خیلی خوشحالم که تیمم چگونه به نتیجه منفی نیمه اول عکس العمل نشان داد و تعهد و میل خود را برای تغییر این نتیجه نشان داد . ما هر کاری که در توانمان بود انجام دادیم تا گل دوم را بزنیم ، گلی که سخت است چرا که شما همیشه در خطر هستید و این در نهایت منجر شد یونایتد صاحب پنالتی شود و آن را هم از دست داد . اما ما ادامه دادیم تا موقعیت درست کنیم اما تنها بازی در مسیر ما قرار نمی گرفت . اگر چنین می شد و کمی شانس داشتیم نتیجه اکنون چیز دیگری بود."
او همچنین با اشاره ای به داوری گفت :"ما تمام تلاش خود را کردیم که در این بازی برنده باشم اما ممکن نبود ، اگرچه بعضی کلمه ها در راه ما قرار نگرفت ، تنها گلزنی نبود بلکه داور و خط نگهداران هم بودند ، من دنبال بهانه نیستم اما این واقعیت است و آنها تحت تاثیر بازی بودند . نتیجه 2-0 به جای 0-0 یا هر نتیجه دیگری بود . من از عملکرد خط نگهدار خیلی ناراحتم ، اما در فوتبال چنین اتفاقاتی می افتد."
آندره ویلاس بواس در خصوص موقعیت از دست رفته توسط تورس در اواخر بازی گفت :" شما باید منصف باشید . ما دو اشتباه دیوانه وار را از دو مهاجم از بهترین های جهان را دیدیم . فرناندو با از دست دادن موقعیت خودش و رونی نیز پنالتی را از دست داد . این اصلا دراماتیک نیست ، اما بعضی وقت ها دلیل فرا رسیدن چیزهایی می شود."
وی همچنین گفت :" ما در رقابت برای قهرمانی باقی خواهیم ماند و از اینکه سر الکس فرگوسن نیز چنین نظری دارد خرسندم."
آندره همچنین در انتهای صحبتهایش با اشاره به شکست های آرسنال و لیورپول ، هر چیزی را در لیگ برتر بعید نمی داند و امید دارد تیمش در بازیهای آینده بتواند امتیازات لازم برای ماندن در کورس قهرمانی را کسب کند.
چک : کارمان را ادامه خواهیم داد
پتر چک به آینده تیمش در لیگ برتر امیدوار است و خود را آماده ارئه بهترین بازی هایش می داند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پتر چک که دوازه اش روز گذشته سه بار توسط یاران منچستر یونایتد باز شد در مصاحبه ای بعد از این دیدار گفت :" نمی توانیم بگوییم نتیجه منصفانه بود یا نه ، آنها سه گل زدند و ما یک گل ، بازتابش روزگذشته این است . آنها برای رسیدن به هدفشان کار آمد بودند و توانستند گلهایی بزنند ، این تنها دلیل پیروزیشان است . اما ما می توانیم به واکنش نیمه دوم خود رضایت داشته باشیم."
پتر چک ادامه داد :" سه بر صفر هیچ وقت آسان نیست . اما ما بازگشتیم ، گلزنی کردیم و موقعیت این را داشتیم که 3 بر 2 شویم و انتهای بازی هیجان انگیز شود اما گویای داستانی است که ما از شانسهای خود استفاده نکردیم ."
چک که از نتیجه ناراضی به نظر می رسید گفت :" ما اهمیتی نمی دهیم مردم چه می گویند ، ما کار خود را می کنیم ، تلاش می کنیم بهترینمان باشیم و آن را ادامه خواهیم داد . اگر چه ما امروز بازی را باخته ایم و راه طولانی در پیش است ، سیتی چند امتیاز از دست داده است ( برابر فولام به تساوی 2-2 دست یافت ) و می توان دید که لیگ برای همه سخت شده است . اگر چه امروز را باخته ایم اما می توانیم روی آن برای نکات مثبت بسازیم."
عکس های بازی :
گل های بازی :کد:http://chelsealondon.ir/site/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=13%3A--3--1-&Itemid=79
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ky2PcAzNBIE&feature=youtu.be
یه چیزی اونورتر....من دیشب فشارم رفت بالا....واقعا حق چیزه دیگه ای بود !نقل قول:
واقعا تورس چطور تونست اون تک به تک رو گل نکنه؟! آدم رو یاد آرش برهانی میندازه ولی این دیگه نوبره!
گراهام پل: گلهاي اول و دوم منچستر به چلسی آفساید بود
گراهام پل که از سال 1991 تا 2007 به قضاوت در فوتبال جزیره پرداخت، این داور انگلیسی در یادداشتی که برای روزنامه دیلیمیل نوشت، دیدگاه خود را درباره داوری مصاف شب گذشته شیاطین سرخ با تیم آبیپوش استامفوردبرجی مطرح کرده است.
به اعتقاد وی دو گل از سه گلی که تیم میزبان به ثمر رساند، در موقعیت آفساید و خطا بوده است.
پل عنوان کرد: تصمیمات داوری در این بازی در نتیجه مسابقه تاثیر زیادی داشت، گل اول منچستریها یعنی زمانی که اسمالینگ در نیمه اول گلزنی کرد، در موقعیت آفساید بود. حتی گل دوم این تیم هم درست نبود؛ زیرا لوئیس نانی در موقعیت آفساید اقدام به دویدن کرد و با یک شوت محکم گلزنی کرد.
داور این مصاف یعنی «فیل داد» باید به این دو خطا توجه میکرد.
این داور 48 ساله افزود: در مورد پنالتی که به سود منچستر گرفته شد، تصور نمی کنم خوزه بوسینگاوا روی نانی خطا کرده باشد.
گراهام پل ادامه داد: در مقابل حرکتی که اشلی کول روی هرناندز در داخل محوطه جریمه خودی کرد، خطای بزرگ و سنگینی بود. کول به جای توپ، ساق پای بازیکن یونایتد را هدف گرفت و حتی باعث آسیب این بازیکن شد. دراین زمان داور باید پنالتی میگرفت که اینگونه نشد.
فارس
شاید چلسی خوب کارده باشه ولی هنوز بازیکنای جدید تو تیم جا نیوفتادن
میشه عدم هماهنگی رو تو تیم دید
وقت میبره تا مربی جدید بتونه ترکیب مناسبش رو پیدا کنه