فابرگاس: از آرسنال درخواست فروش نخواهم کرد
سسک فابرگاس بالاخره شخصا به تمامی شایعات خاتمه داد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تابستان هم مانند تابستان های گذشته با شایعات زیاد ترک فابرگاس شروع شد و بسیاری از خبرگزاری ها حتی سسک را روز دوشنبه پیش به بارسلونا فروختند!
اما فابرگاس بالاخره خودش به تمامی این شایعات مانند سال گذشته خاتمه داد. او معتقد است بارسلونا بهترین تیم جهان است اما هیچ وقت از ونگر در مورد فروشش درخواستی نخواهد کرد.
" هیچ وقت به جلو نمی روم و نمی گویم که می خواهم به بارسلونا بروم. پس از هشت سال بودن در آرسنال، نمی خواهم به باشگاه صدمه بزنم. من اینگونه نیستم!!
جام نبردن ناامید کننده است. بارسلونا بهترین باشگاه در جهان است و بازی کردن در آنجا به شما تضمینی برای پیروزی می دهد.
اما در اینجا بسیار خوشحالم. اکنون بازیکن آرسنال هستم. همین! بقیه حرف ها شایعه است. ونگر می داند که من چه می خواهم و او رئیس است و تصمیم میگیرد. "
فابرگاس معتقد است آرسنال هیچ جامی نبرده است و این ناامید کننده است اما ایمان دارد که باشگاه بالاخره به موفقیت های خود می رسد.
" بازیکنی که از نبردن جام ناامید نباشد، به خود دروغ گفته است و جاه طلب نیست.
تیم خوبی اینجا وجود دارد و یک مربی خوب همراه با یکی از وفادار ترین هواداران در اروپا !! با وجود اینها، اعتقاد دارم ما می توانیم پیشرفت کنیم و یک روز جام مهمی را پیروز شویم. "
خبرگزاری ها از ملاقات ونگر و فابرگاس و درخواست او مبنی بر خروج خبر دادند. اما فابرگاس اعلام کرد بین او و ونگر ملاقاتی وجود نداشته است و او نزدیک به شش هفته ونگر را ملاقات نکرده است!!
" او رئیس است و کسی که تصمیم گیری می کند. شما باید از او بپرسید. من در پایان فصل مصدوم شدم و او را حدود شش هفته است که ندیده ام !! "
منبع :
Gunnerstrust.com