آس نوشت : رئال تا سه ، چهار بازيكن نفروشد ، بازيكن نمي خرد
مرجع خبري رئال مادريد : هفته گذشته در طبقه اول برنابئو ، جلسه مهمي ميان فلورنتينو پرز ، خوزه مورينيو و آنخل سانچز برگزار شد . نتيجه اين جلسه كوتاه بود : تا پيش از آن كه فروش سه ، چهار بازيكن انجام نشود تا تركيب خلوت نشود ، رئال سراغ خريد بازيكني نخواهد رفت . در واقع برنامه اين است : فروش پيش از خريد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئله مشخص است . حالا كه چندين خريد انجام شده ، شاهين (10 ميليون يورو از بورسيا ) ، آلتين توپ (رايگان) و كايخون (5 ميليون از اسپانيول) و بازگشت درنت و ماتئوس ، مورينيو حالا 27 بازيكن در ليستش دارد كه بايد دروازه بان سوم (توماس مخياس) را هم به آن اضافه كرد
مربي پرتغالي در زمان حضورش در مادريد ، شخصا با بازيكناني كه براي فصل 12-2011 روي آن ها حساب نمي كند ، همچون كانالس و پدرو لئون ديدار كرد .
پس از آن كه سه يا چهار بازيكن رفتند ، خريد كوئنت رائوي پرتغالي (كه شرايطش بسته به شرايط لاس است) و يك مهاجم كه نيمار يا آگروست صورت خواهد گرفت . مورينيو نمي خواهد كه در ليست تيمش بيش از 23 بازيكن داشته باشد و به همين علت حداقل پنج بازيكن بايد بروند ، اما فعلا ، بازيكني قصد رفتن ندارد .
لینک خبر:
کد:
http://real-madrid.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=11990:1390-03-30-15-35-46&catid=36:-&Itemid=8
كريستيانو رونالدو :" بارسا را به زير مي كشيم
مرجع خبري رئال مادريد : كريستيانو رونالدو ، بازيكن پرتغالي رئال مادريد كه اين روزها تعطيلاتش را در تركيه بسر مي برد ، با روزنامه وطن مصاحبه كرد .
فوتبال تركيه را دنبال مي كني ؟
راستش نه . من بيشتر حواسم به رئال مادريد جمع است .
بازيكن محبوبي هم در ليگ تركيه نداري ؟
اطلاعاتم نسبت به فوتبال تركيه خيلي کم است . هر چند كه به لطف حضور هوگو آلميدا در بشيكتاش اطلاعات زيادي در موردش بدست آورده ام . او دوست نزديك من است و در مورد هواداران بشيكتاش اطلاعات جالب به من داده است . با دميرورن ، مدير اين باشگاه هم روابطي دارم ...
فصل بعد ، مورينيو در تركيبش سه بازيكن با اصالت تركيه اي خواهد داشت .
اوزيل بخشي كليدي از تيم ماست و از زماني كه آمده به خوبي هماهنگ شده و عالي بازي مي كند . در مورد آلتين توپ و شاهين اطلاعاتم كمتر است . آنها را فقط در چند بازي ليگ آلمان ديده ام . اما به هر حال به آنها كمك خواهم كرد كه به تمام چيزهايي كه در زمان حضورشان در مادريد احتياج دارند دست يابد . مهم اين است كه همه ما در خدمت رئال مادريد هستيم . مطمئنم كه آلتين توپ و شاهين كمك زيادي به ما خواهند كرد .
شاهين خوب ضربه كاشته مي زند ، به او اجازه مي دهي كه در طول فصل كاشته بزند ؟
(مي خندد) . اگر در جايگاه ايده آلي باشد ، نه خودم مي زنم در غير اين صورت شايد .
هيچ تمرين خاصي براي زدن ضربات كاشته انجام مي دهي ؟
نه . اين كار نه تفريحم است و نه تمريني در موردش انجام مي دهم .
چطور مي خواهيد فصل بعد بارسا را متوقف كنيد ؟
بايد آنها را شكست دهيم . تنها راه اين كار ، قهرماني لاليگاست . فصل بعد بسيار قدرتمند تر خواهيم شد و مطمئنم كه شكستشان مي دهيم . آنها را به زير مي كشيم .
مسي چطور ؟ به نظرت در فوتبالش چه چيزي كم است ؟
زياد برايم مهم نيست . شخصيت و سبك فوتبال من هيچ شباهتي به او ندارد . براي من فقط فوتبال خودم مهم است و برد رئال مادريد . فقط همين .
تو هميشه در شرايط ايده آلي هستي . به اين خاطر است كه بيشتر از ديگر بازيكنان كار مي كني يا اين كه مثل بقيه زياد به ميهماني نمي روي ؟
من مثل هر كس ديگري كار مي كنم . برخي ها فكر مي كنند كه من خيلي به پارتي هاي شبانه علاقه دارم اما اين طور نيست . شبها زود مي خوابم چرا كه خوابيدن برايم خيلي مهم است .
چطور پولهايت را مديريت مي كني ؟
آن را در حساب بانكي ام حفظ مي كم .
فكر مي كني كه امكانش باشد روزي در ليگ تركيه بازي كني ؟
هيچ كسي نمي داند كه در آينده چه اتفاقي مي افتد ، هيچ چيز غيرممكن نيست . اين يك قاعده ساده است . اگر يك روز يك پيشنهاد خوب از تركيه داشته باشم ، چرا كه نه ؟
(ايرينا وارد اتاق مي شود و كريستيانو به او نگاه مي كند)
روابط احساسي يك بازيكن چه تاثيري رويش مي گذارد ؟
اگر يك بازيكن سرحال باشد ، خوب بازي مي كند . عشق ،تاثير بسزايي روي يك بازيكن دارد و باعث مي شود كه سرحال تر باشد .
و تو عاشقي ؟
بله ، همين طور است .
لینک خبر:
کد:
http://real-madrid.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=12014:-q-q&catid=36:-&Itemid=8