بچه ها بر طبق این عکس هایی که گذاشتین بازی باید یه جورایی مثل hot persuit و most wanted باشه اره ؟
Printable View
بچه ها بر طبق این عکس هایی که گذاشتین بازی باید یه جورایی مثل hot persuit و most wanted باشه اره ؟
آره تقریبا ولی ماست وانتد یه چیز دیگه ای بود :46:نقل قول:
دوستان..بازی open world نبوده تا اینجاش که من بازی کردم
راستش رو بگم؟ خیلی از این سری nfs خوشم نیومد....
باز هم هندلینگ ها کارتونی و خشک.... با اینکه خیلی روش تاکید شده بود که هندلینگ خودرو ها واقعی هستن ! البته خیلی بهتر از سری های قبلی هستش
حس هیجان برانگیزی برای من نداشت مسابقاتش... مخصوصا با 3 تا دوربین که خیلی جالب نیست
زمانی هم روی دوربین بیرون هم هستی و دریفت میزنی کلا دوربین برا خودش میره...ماشین واس خودش... از سیستم دریفتش هم خوشم نیومد
ولی... گرافیکش ، خوش ساختی و تکسچرینگ..عالی بود
صدا گذاری خیلی خوب شده
میدونین که موتور این بازی ..همون موتوری هست که بتلفیلد رو اجرا میکنه...واسه همین حرکت های انسانی بسیار طبیعی شبیه سازی شدن... همینطور اجزا و محیط های اطراف خیلی خوب از آب در اومدن
من واقعا با مسابقات توی دره مرگش ...که شن ها و طوفان تو جاده تاثیر میذاشت واقعا حال کردم
ولی بزرگترین مشکل من با این بازی... تغییر نکردن کلیدهای گاز و ترمز به روی کلیدهای جهت دار هست.....
الان تنظیم کردم روی number ها :(
آره اصلا اوپن ورلد نیست ............ هندلینگ هم همش میخورم به درو دیوار سر پیچ هاش :blink:نقل قول:
ولی من خوشم اومده
من همون اولش گیر کردم :31:
همون اول بازی که داری فرار می کنی 3 تا ماشینم میوفتن دنبالت تیر میزنن اونجایی که باید از روی ریل قطار رد بشی گیر کردم.یعنی اصلا ماشینم را نمیره که رد شم از 120 تا سرعت بیشتر نمیره هی می خورم به قطارو میگه too slow
شما چجوری ردش کردین اونجارو؟
اینطور که از عکسها متوجه شدم این بازی هم حرفهایی برا گفتن داره پس چرا سایتا این امتیازاته کمو بهش دادن؟ :20:
البتI از روی عکس به تنهایی نمیشه قضاوت کرد ولی اینطور که معلومه گرافیکه خوبی داره مثل هم خانواده ی خودش BF3.
نقل قول:
رو کلید های مکان نما چپ راست بالا پایین تنظیم نکردین ؟ ببینید چی میشه ؟
کنترل ماشین دستمون هست یا نه مشکل داره ؟
یکی بازی کنه تو رو خدا بگه دیگه !!
من عادت دارم رو کلید های مکان نما بگذارم بازی های ماشین سواری
من خواهش میکنم پست ها رو سر سری نگیرید حتما تست کنید نکته ای که گفتم !!!
این همه بچه ها عکس گذاشتند و ممنون ازشون ولی یه عکس از منو بازی نگذاشتند ما ببینیم چه شکلیه و تفاوت چی کرده نسبت به Hot Persuite
اگه رو کلیدهای بالا پایین چپ راست تنظیم نشد
رو 1,2,3,5 تنظیم کنید
منوش خیلی سادست...نقل قول:
در مورد کلیدها... فعلا که گاز و ترمز رو روی بالا و پاین نمیشه تنظیم کرد... من خودم گذاشتم روی شماره ها 8-4-5-6
جالب اینجاست که... تنظیم دیفالت حرکت به سمت چپ و راست..روی کلیدهای چپ و راسته..ولی وقتی همون کلید رو انتخاب میکنی که عضو کنی..و خود همون سمت رو میزنی..قبول نمیکنه ( قبول میکنه..باگ داره نمیشناسه)
GameSpot هم به این بازی قشنگ ( :| ) نمره 7/10 داد!