اين بازي با سيستم من كار ميكنه :
ram : 2g ddr3 1600
cpu : amd 640 X4
vga : 9800 1g
و كـي اين بازي مياد ؟
Printable View
اين بازي با سيستم من كار ميكنه :
ram : 2g ddr3 1600
cpu : amd 640 X4
vga : 9800 1g
و كـي اين بازي مياد ؟
سیستم مورد نیاز بازینقل قول:
CPU: Core 2 Duo E7400 2.80GHz / Phenom II X2 555 Black Edition
Graphic: GeForce GTS 240 / Radeon HD 5670 512MB
Memory: 3GB
Harddrive: 15GB
DirectX: DX10 or later
Network : Broadband Internet Connection
Installation: DVD-Rom Drive
تاریخ عرضه هم 17 آبان هستش
خیلی باحاله حتما دانلود کنید ، این جریان چی رو نشون میده؟ قبل بازی بعد بازی؟نقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
همش خارجی حرف میزدن...من که متوجه نشدم...:31:نقل قول:
فکر کنم داستان شماره 3 باشه...البته نمیدونم اون کلاهداره اسمش چیه؟تا آخر شماره 2 بود؟
یادم نمیاد...:27:
جريان اين Broadband Internet Connection چيه؟؟؟؟نقل قول:
اينترنت مي خواد چيكار؟؟؟ منظورش مولتي پلير بايد باشه ديگه.
نكنه يه چيزي مثل DRM داره اينم
DRM نیاز به اتصال قوی اینترنت نداره ، فقط موقع شروع بازی به اینترنت وصل میشه تا بازی شمارو چک کنه بعدش شما می تونی آفلاین بازی کنینقل قول:
اینم قطعا برای بخش مولتیش هست.
این بازی روی XP Win اجرا نیمشه ؟:41::41:
آقایان عزیز یکی بیاد داستان بازی رو خلاصه وار واسم تعریف کنه ؟ 4ساله دارم نسخه هاشو بازی میکنم اما اصلا نفهمیدم چی به چیه . اصلا حال نمیده اینطوری که داستان بازی رو متوجه نشی :41:
در مورد داستان سری MW توی پست اول تاپیک کامل توضیح داده شده...نقل قول:
آقایان عزیز یکی بیاد داستان بازی رو خلاصه وار واسم تعریف کنه ؟ 4ساله دارم نسخه هاشو بازی میکنم اما اصلا نفهمیدم چی به چیه . اصلا حال نمیده اینطوری که داستان بازی رو متوجه نشی
نقل قول:
این داستان بین نسخه 1 و2 mw هست
وقتی که پرایس از گروه جدا میشه ومعلوم نیست چی به سرش میاد تا این که در mw 2 معلوم میشه تو همون قلعه زندانیه
(این اول باره که به ماکاروف حمله میکنن طوری که soap ماکاروف رو با نام kingfish میشناسه
در طول این همه جریان 2 بار soap , price به مکارف حمله میکنن که یه بار پرایس دستگیر میشه(تو همین فیلم)
و یه بارم ماکاروف رو پیدا نمیکنن و مجبور میشن تو اون فرودگاه متروکه فرار کنن یه بارم روچ و گوست به طور موازی با زمان حمله دوم سوپ و پرایس، به خونه ماکاروف حمله میکنن که هر تو توسط شپرد کشته میشن)
خودمم یه کمی گیج شدم:31: