میشه بگی کدوم صفحهنقل قول:
چون من خواستم از خود سایت nVidia بگیرم بخاطر تحریم و از این حرفا نمیزازن وارد سایتشون بشی
با تشکر
Printable View
میشه بگی کدوم صفحهنقل قول:
چون من خواستم از خود سایت nVidia بگیرم بخاطر تحریم و از این حرفا نمیزازن وارد سایتشون بشی
با تشکر
صفحه 12نقل قول:
پست 115
MN200224
لینک اولی مستقیمه که البته ف ی ل تره...
سلام دوستان من وقت کردم کمی با بلوتوث این مدل ور رفتم با سه مدل گوشی نوکیا که به هیچ وجه فایل ارسال نمیکرد و فقط Pair شد ارسال میشد ولی هنگام اکسپت توسط گوشی ارتباط قطع میشد.:13:
ولی با گوشی های مدل سونی اریکسون مشکلی نبود و به راحتی فایل ارسال و دریافت و حتی گوشی رو میشد کنترل کرد.
سلام دوستان من هرکاري کردم نتونستم رو گرافيک قوي سويچ کنم تمام اموزشها روانجام دادم دقيق ورژن درايور هم همون هست که تو سايته کمک لطفا
سلام دوستان
من چندان اطلاعاتي در مورد لپ تاپ ندارم
راستش خواهرم فوق ليسانس قبول شده دلم ميخواد يه لپ تاپ خوب براش بخرم
پرس و جو كردم چند مدل رو بهم معرفي كردن و حالا نمي دونم بايد كدوم رو براش بخرم
در ضمن بيشتر استفاده خواهرم روي كارهاي گرافيكي و پردازش هاي بزرگ هستش
ممنون ميشم كمك كنيد
:
DELL XPS L501
ASUS K53SV
ASUS N53SV
DELL INSPIRON N5110
HP 4520
لطف كنيد جواب بدين منتظرم مرسي
سلام؛
من حدود یک ماه هست که Dell Inspiron N5110 خریدم؛ یه مشکلی که دارم اینه که بعضی مواقع که روشنه خودش Restart میشه؛ تا حالا مواقعی که باهاش کار میکردم این اتفاق پیش نیومده و فقط مواقعی که روشنه و کسی باهاش کاری نداره Restart میشه. تمام تنظیمات Power Option را هم روی Never گذاشتم؛ ولی فرقی نکرد.
به نظر شما مشکل از چیه؟!
ممنون دوست عزیز.همونطور که گفتم من زیاد از لب تاپ سر رشته ندارم.چون تازه هم عضو شدم امکان ارسال پیام خصوصی و تشکر هم ندارم!اگر لطف کنی شما یا یکی از دوستان نحوه چک کردن بایوس رو بهم توضیح بدید که چطور و از کجا میتونم چک کنم ممنون میشم.در مورد ریفر بودن هم راستش بازهم چیز زیادی دستگیرم نشد که بعد از چک کردن سرویس تک تو سایت دل چه اطلاعاتی میده(چی مینویسه) که معلوم میشه دستگاه ریفر هست یا نه؟نقل قول:
سلام تا حالا N بار توی این تاپیک بحث شده منظورتون از نمی تونم سوییچ کنم چیه؟نقل قول:
ببینید شما اصلا نمی تونید دستی این کار رو انجام بدید البته یه راه داره که مثلا یه سری برنامه ها رو اضافه کنید که فقط با گرافیک اصلی اجرا بشن و این کار با نصب ورژن گرافیک جدید (275)به صورت خودکار و سالم انجام میشه حتی شما متوجه نمیشید پس نیازی به دستی انجام دادن نیست.
سلام شما اول باید بودجه رو مشخص کنید اگه حدود 1000 تا 1100 می خواید خرج کنید و کمی به زیبایی هم اهمیت میدید Inspiron 5110 واقعا حرف نداره بقیه مدل های برند های دیگه تو این مایه ها مثلا شاید گرافیک بهتری داشته باشن ولی در تاچ پد یا طراحی و کلا User Friendly به پای این مدل نمیرسن.نقل قول:
ولی اگه کمی بیشتر می تونید خرج کنید به شما چهار مدل رو پیشنهاد میکنم که مقایسه صورت گرفته توسط دوستان در لینک زیرش هست البته توجه کنید مقایسه کمی مشکل داره چون کانفیگ و قیمت های این چهار مدل هم رده نیستن. HP DV6-6090ee یا Dell XPS L502 یا MSI GE620 یا ASUS N53SV
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=484904
سلام اگه ویندوزتون رو آپدیت کردید این جور مشکلات عادیه من خودم ویندوزم رو مرتب آپدیت کردم بعد از چند هفته یه سری مشکل برام پیش اومد از جمله سرعت لود ویندوز به شدت پایین اومد تقریبا 5 دقیقه طول می کشید یا وسط کار هنگ می کرد و یا ریست میشد که مشکل من با نصب ویندوز جدید برطرف شد.نقل قول:
اگه ویندوز رو آپدیت نکردید و مشکل از ویروس هم نیست ویندوزتون رو عوض کنید مشکل حل نشد شاید عیب سخت افزاری باشه.
نتیجه اخلاقی که من گرفتم این بود که دیگه هیچ وقت ویندوزم رو آپدیت نکنم.