دوست عزیز از n53sv-sn چه خبر؟
k53sv با n53sv قابل قیاس نیست
msi هم هیج وقت به asus نمیرسه
Printable View
دوست عزیز از n53sv-sn چه خبر؟
k53sv با n53sv قابل قیاس نیست
msi هم هیج وقت به asus نمیرسه
دوستاني كه مي خوان اين مدل رو بخرن حتما براي مطمئن شدن اين دو راه حل وجود داره
1.حتما روي لپتاب برچسب زير باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. حتما سريالش رو هم در سايت زير چك كنيد
من خودم تو كرمان هستم و يك شركت گفت كه مدل بدون مشكلش رو مي ياره ولي امروز كه رفتم ببينمش اون بر چسب رو نداشت و بعد هم كه سريالش رو زديم گفت كه مشكل دارهکد:http://vip.asus.com/eservice/changeSandybridge_NB.aspx?slanguage=en-us
خوده فروشنده هم حيران شد. مي گفت كه گفتن اين مدل ها بر چسب نداره ولي مشكلي هم نداره
msi چرا به asus نمی رسه؟نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شخصیم بود-بعد چند سال تجربه :31:نقل قول:
من تاحالا کانفیگ های نزدیک به هم چند برند رو چک کردم
درسته که n53sv-sn کیبرد های زیاد خوبی ندارن:41: ولی تو قدرت پردازشی کم نمیارن- خرکار به تمام معنی :king:
من n82jq داشتم به جای pc ازش استفاده میکرم حد اقل روزی 12 ساعت که 8-9 ساعت کار سنگین میکرد. گرم بود ولی خرجش یه کول پده:whistle:
شما یه مدت msi بگیر بعد یه asus در همون رده
کاملا میشه تفاوت رو حس کرد
البته یکی ظاهر واسش مهمتره میره -sony-hp میگیره:18:
یکی فقط میخواد کلاس لبتاپ باهاش باشه میره sony میگیره:18:
یکی یه لبتاپ خونگی میخاد میره acer میگیره:25:
.
.
.
من 4 کانفیگی که ویستا از این مدل میفروشه رو چک کردم ولی هیچکدوم فول اچ دی نبود....
میخواستم ببینم فول اچ دی با اچ دی چه تفاوت هایی داره( هم از نظر کیفیت و هم مصرف برق) و اینکه اچ دی بخرم پشیمون نمیشم؟؟؟:13:
با سازگار تماس گرفتم میگفت هنو نیومده
البته اطلاعات دقیقی نداشت
شنبه که تماس گرفته بودم اطلاعات دقیقی داشت
بدبختی اینه که اگه مشکلی پیش بیاد قطعه کند میشه -از کار نمی افته
اگه کامل از کار بیفته خب ممکنه شامل گارانتی بشه
همینجوریشم کلی بهانه واسه گارانتی در میارن چه برسه کند شدن سرعت
همچنان باید منتظر بمونیم
نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من چند روزه درگیر این موضوع هستم اخه یکیشو خریدم
از یه طرف کسی که براش خریدم لپتاپ رو نمیبره میگه مشکل داره از یه طرف فروشنده میگه الان دستگاه سالمه! اگه مشکل داشت ببر گارانتی
دوستان گول نخورید و بدون چک کردن سریال دستگاه رو نخرید
البته گارانتی ویستا زنگ زدم میگه اگه خراب شد ، مادربرد دستگاه رو عوض میکنین با یه نو.
سری بدون مشکلش هم ظاهرا اومده تو بازار
یکی از اشناها میگفت تو شیراز تو پاساژ ملاصدرا دیده که رو جعبش برچسپ زده بوده
کلا دستگاه خیلی خوبیه ولی به ریسکش نمی ارزه ،مگر اینکه سریالش رو تو سایت ایسوز چک کنید!!!!!!!!!!!
سلام
منم کرمان هستم از کامپیوتر مرکزی سوال کردم گفت امروز مدل جدیدش میاد از چند جای دیگه هم پرسیدم
ماتاسفانه بعضی از شرکتهای فروش مثل 123 در کرمان قبل از عید بطور کامل مشکلش نسخه قبلیشو انکار کردن .....
اقا قبل چک سریال از سایتی که تو پست های قبل زده شد نری بگیری(یک سری از لیبل دار ها هم مشکلدار هستن=لیبل تقلبی):4:نقل قول:
اینکه مشکل رو انکار میکنن یا اینقدر پرتن از موضوع و فقط یه مدلی رو میارن و میفروشن:22:
یا اینکه :
با این بنده خدا هم این لبتاپ ها رو خریدن و نمیتونن پس بدن-به یکی باید بندازن:21:
این که یکی رو خریدی و مونده رو دستت واقعا نمیدونم چی بگم:sad:نقل قول:
اینکه میگن مادربرد رو عوض میکنن یعنی باید از کار بیفته؟:whistle:
اونی که گفتین ت. فروشگاهی دیدین 80% تقلبیه:41: