اره. منم ازمایش کردم. کمی که از بازی گذشت .. بازی روان تر میشه. ولی بهترین راه نرمال کردن شیدرینگ هست.نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
Printable View
اره. منم ازمایش کردم. کمی که از بازی گذشت .. بازی روان تر میشه. ولی بهترین راه نرمال کردن شیدرینگ هست.نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
شيدرينگ خيلي موثر هستش اما وقتي در بازي تير ميزني......... :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
mishe rahnamaye nasb bazi ro bezarid lotfan man tonasb be moshkel khordam
بهتون که گفتم اینطور میشه یه روشه دیگه هم وجود داره اما به شرطی که نمیرید از ذوق کردن... ;) :)نقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
به خدا من تیر زدم هیچ تفاوتی در روانی بازی ایجاد نشد.
lovergod14amorousand
خب بگو. این بچه بازی ها برای چیه؟
مشكلتو دقيق بگونقل قول:
نوشته شده توسط shakerifar
بچه بازی نیست رفیق گل باشه بهت میگم:احتمالا این درست بشه شما میگی تو تیر زذن بازم مشکل هست خب یک کاری کن هیتمن با همه ظرایفی که داره اما از سری اول به بعد شما هر کسی رو بکشی بازی گیم اور نمیشه مگه اینکه اون باید زنده می مونده تا محله به پایان برسه شما با برداشتن سلاح سبک می تونی مشکلتو حل کنی واینکه تو سایه وایسی تیر بزنی یا پشت یه تیکه سنگ بعدم ازت زیاد ناراحت شدم ما میخواستیم کمک کنیم عزیز دل باز هم اگه مشکلی بود میتونی نوعه سیستمت رو بهم بگی تا ببینم دیگه باید چیکار کرد... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
خيلي ممنون
من گرافيكم 128 و رم 512 دارم يعني شما ميگي مشكل من در بازي گرافيك هستش كه اينجوري گير ميكنه و يا راش ميره
حالا امتحان کردی اونایی که گفتم یا نه...امتحان کن اگه نشد باید فکر کنم دیگه باید چیکار کرد... ;) :)نقل قول:
نوشته شده توسط parsa123
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information