سلام
1- گزارش از تلوزیون فارسی امریکا پخش شد . توی سایتشون آپلود نشده
بنده ضبطش کردم چون اون موقع خونه نبودم و بعدش فقط گزارش رو دیدم و پاکش کردم چون رسیو ر رو برنامه ریزی کردم تا اخبارها و برنامه هایی که پخش میشه رو ضبط کنه تا بعدا سر فرصت ببینمشون , اگر هارد پر بشه اونوقت ضیط نمیکنه - برای همین زود زود دیده شده ها رو حذف میکنم
حالا با نرم افزار بازیابی نیگردم اگر بودش آپلودش میکنم
2- ایمیلها هک شد نه مکالمه تلفنی یا ویدئویی . ایمیل آنلاین نیست . حتی بعد از پاک کردنش هم برای سرویسهای ایمیل و هکرهای دولتها و سرویسهای جاسوسی قابل مشاهده هست مثل فایلهای به اصطلاح حذف شده روی هارد . تازه فقط لینک ایمیلها حذف میشه اون هم یرای صاحب ایمیل اما خود سرویس ایمیل همه ی ایمیلها براش قابل مشاهده هست حتی پاک شده ها از سطل آشغال
3- روحانی اومد توی تلوزیون گفت ما با زندگی خصوصی مردم کاری نداریم اما کسی که میگه من و خانوادم یارانه لازم داریم , خودش با این کار به ما اجازه میده سرکشی کنیم به زندگی خصوصیش و دارائیهاش , درآمدهاش و هزینه هاش تا ببینیم مستحق یارانه هست یا نه
حالا دولت امریکا هم به همه ی مردم دنیا کاری نداره اما یا اونهائی که میخوان به هر علت برند امریکا کار داره و زندگی خصوصیشون رو بررسی میکنه تا مطمئن بشه خطری ندارند یرای امنیت امریکا
چند سال پیش حتی ورزشکاران ایرانی رو انگشت نگاری کردند که ایران اعتراض کرد و مقابله به مثل
حتی اونهایی هم که نمیخوان برن امریکا اما رفتار مشکوک داشته باشند تحت نظارت قرار میگیرند مثل کسانی که در غربالگری اینیلهاشون و مکالماتشون شواهدی باشه که دال بر ارتباطشون با دشمنان امریکا باشه
هر کسی که رفتارش در زندگیش شک برانگیز باشه تحت مراقبتشون قرار میگیره و اگر بفهمند که فعالیت داره برای ضربه زدن به منافع امریکا دیگه ولش نمیکنند و چه بسا ترور بشه با پهپاد یا نیروهای ویژه یا سرویسهای مخفی یا مزدورانشون و یا اینکه دستگیر بشه و ارسال بشه به گوانتانامو و غیره و یا خاک امریکا برای محاکمه
ارتباطاتِ به اصطلاح مجانی مثل تلگرام و واتس اپ و وایبر و اسکایپ و غیره هدف اولش تحت نظارت گرفتن بیشترین تعداد از مردم دنیا هست
قسمتِ عمده ی این نظارت و جاسوسی توسط سوپرکامپیوترها انجام میشه و قسمتیش هم توسط نیروهای انسانی متخصص و آموزش دیده
شک نکنین که امروزه دیگه بیشتر مکالمات تلفنی و ویدیوئی هم در جائی ذخیره میشه چه برسه به ایمیل و مسج و msm و پیامهای تلگرامی و واتس اپ و غیره
در خود امریکا و لنگلیس بارها مطرح شد که دولت شهروندای عادی رو هم شنود کرده و آزادی فردی رو زیر سوال بردند . جوابشون این بود که لازم بوده و گاهی هم به دروغ انکار کردند
=========-==========/====================
قبل از حمله به برجهای دوقلو , سرویسهای جاسوسی خبر داده بودند که تعداد عربهایی که خلبانی یاد میگیرند زیاد شده و جریان مشکوکه
اما فکر میکردند ممکنه بخوان هواپیماربایی معمولی انجام بدند
عطا که هواپیمای اول رو زد به مرکز تجارت جهانی به مربیش گفته بوده میخواد بیشتر روی پرواز کردن آموزش ببینه نه فرود و تیک آف .
همه ی اینها و خیلی چیزهای دیگه رو خبر داشتند اما بوش ادعا کرد که وقتی هواپیمای اول خورد به برج فکر کردیم سانحه بوده نه حمله تروریستی . وقتی هواپیمای دوم به برج خورد تازه فهمیدیم عمدی هست و دستور فرود همه ی هواپیماها رو صادر کردیم و دستور سرنگون کردن هر هواپیمایی که فرود نیاد
هدف از راه اندازی شبکه های تبادل اطلاعاتِ عمومی همینه که تا بتونند به زندگی خصوصی مردم دنیا وارد بشند و ازشون اطلاعات جمع کنند
اگر در ایران اینترنت و ایمیل و واتس اپ و موبایل و مسج و اینها نبود و مردم فقط با تلفن ثابت و نامه ی کاغذی ارتباط داشتند شنود کردن و جمع آوری اطلاعاتشون غیر ممکن بود
اما حالا کاری کرده اند که همه ی اطلاعات مردم از زیر دستشون رد بشه در همه جای دنیا تا راحت همه رو تحت نظارت بگیرند
چند سال پیش در الجزیره برنامه ای پخش شد که گفتند سوپرکامپیوترهاشون همه ی ایمیلها و چتها رو اسکن میکنه و اگر کلماتی مثل الله , محمد , کُفار , امریکا , صهیونیست , بعضی آیات قرآن و احادیث , مرگ , قتل , حمله , و هزاران کلمه ی برنامه ریزی شده ی دیگه باشه , اون ایمیلها ارسال میشه به واحدهای بررسی دقیق
====================
اینها که نوشتم فقط جز کوچکی از ماجراست
اونها هدفشون تسلط نظامی , سیاسی , عقیدتی و دینی و تجاری و مالی بر دنیا و مردم هست
شبکه های پیشرفته ی ارتباطاتی که درست کرده اند هدفش اینه نه رضای خدا و راحتی و آسایش مردم
اونها آدمکشها و تروریستها رو دوست دارند اما به شرطی که ضد دشمنانشون فعالیت کنند نه ضد خودشون
طالبان و القاعده و داعش خیلیهای دیگه رو خودشون درست کردند برای ضربه زدن به دشمنانشون مثل شوروی و روسیه و ایران و غیره اما وقتی کارشون باهاشون تموم بشه یا ضد خودشون فعالیت کنند نابودشون میکنند
شما اینها رو قبول ندارین ؟ فکر میکنین مردم عادی رو کنترل نمیکنند ؟ آیا مردم غیرعادی همون مردم عادی نیستند که کم کم میشند غیرعادی و دزد و تروریست و خرابکار و غیره ئ غیره ؟