پردازنده Barcelona در Q2 2007 منتشر مي شود :
عكس زير مشخصات اين خانواده را نمايش مي دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اطلاعات بيشتر به HKEPC مراجعه كنيد /.
Printable View
پردازنده Barcelona در Q2 2007 منتشر مي شود :
عكس زير مشخصات اين خانواده را نمايش مي دهد
براي اطلاعات بيشتر به HKEPC مراجعه كنيد /.
بازم کل کل amd با intel شروع میشه K8L سری بد جوری در میاد با کش l3 دو مگابایتی این دیگه شوخی بردار نیست چهار تا هسته با این سیستم کش بندی که این داره میسازه intel دیگه فکر کنم باید بوق بزنه با اینکه خودم همیشه intel بودم البته شنیدم که intel هم داره یه کارایی میکنه فقط منتظر نشسته که amd اول بده بیرون بعد بترکونه میگن این سری ٤ هسته ای که داده فقط واسه رفع کتی بوده ولی خدا داند تا نیاد و بنچ نشن نمیشه حرفی زد
هنوز سخته در این مورد نظر دادن،من که خودم با کامپیوتر حرفه ای کار می کنم،platform هم خیلی مهمه برام و اگه AMD پلتفرم قوی بده بیرون خوب مسلما بهتر از intel هستش....نقل قول:
بهرحال کارایی سی پی یو خیلی مهم نیست و شاید 100 تا پارامتر دیگه هم باشه که شخصی احساس کنه حاضره از AMD یه intel یا برعکس سوییچ کنه.;)
تنها بدی amd اینه که دم به دقیقه سوکت عوض میکنه با این سری جدید هم ١٠٠% مینهای خوبی وارد میشن مثل همیشه ،نمونش abit که کمین کرده واسه پوز زنی و یا asus که هیچ وقت کم نیورده و بغیه سازنده ها
نه زیادم زود نیست چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است اینتل نمیتونه با محصولات حال حاضر خودش با این سری amd مقابله کنه مگر اینکه یه تکونی به خودش بده
We heard Intel might consider bumping the quad core Clovertown FSB to 1600MHz from the current 1333MHz to match up with the AMD quad core Barcelona. Another strategy Intel is considering is to push forward 45nm Hapertown schedule to this year instead. Hapertown will have 2x6MB of L2 cache and 1333FSB. Intel is keeping a close watch on AMD Barcelona to plan their next step.نقل قول:
البته شنیدم که intel هم داره یه کارایی میکنه فقط منتظر نشسته که amd اول بده بیرون بعد بترکونه میگن این سری ٤ هسته ای که داده فقط واسه رفع کتی بوده ولی خدا داند تا نیاد و بنچ نشن نمیشه حرفی زد
===============================================
Hiwa IT جان اينم واسه شما !
راستي من اسمتو نمي دونم !؟
يه خبر ديگه هم تو Tech PowerUp منتشر شده :
همه سر كار بوديم ! مثل اينكه اصلا نسل بعدي پردازنده هاي AMD اسمش K8L نيست !
AMD has officially stated that their next generation of CPU's has the codename of K10. AMD also assures us that the K10 micro-architecture will be a very large step from what AMD currently offers in the K9 micro-architecture
جالب بود نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی گابانا عزیز
هیوا همین خوبه
من یکی دارم شاخ درمیارم فعلا هیچ چیزی نمیگم :ohno: :ohno:
Cut Price پردازنده هاي AMD :
همان طور که می دانید شرکت intel در زمینه ساخت پردازنده های سرور و Multi Processor از رقیب قدرتمند خود
یعنی شرکت AMD پیشی گرفته است.پردازنده های زئون 4 هسته ای این شرکت نسبت به پردازنده های پیشین
بسیار قویتر و Perfomance آن بسیار بالاتر رفته است.جالب است بدانید که همین پردازنده با معماری 45nm در حال
ساخت می باشد.نمودار زیر نشان دهنده ی عملکرد 4 پردازنده سرور در عملیات خروجی Integer می باشد.
دوستان من یک سیپیو می خواهم که روی مادر بورد گیگ (بیشتر از 2) جواب بده لطفا کمک کنید