سلام.نقل قول:
دقیقا مشکل از ف/ ی/ ل /ت/ ر بودن اینترنت هست!!!
Printable View
سلام.نقل قول:
دقیقا مشکل از ف/ ی/ ل /ت/ ر بودن اینترنت هست!!!
ممنون از راهنمایی دوست عزیزنقل قول:
باز خوبه که اینطوری هست میشه با یه v-p-n مشکل حل کرد !!
راستی دوست عزیز تلویزیون من کانال دیجیتال های رو کامل نمی گیره با گیرنده دیجیتال خود تلویزیون ... 4-5 تا رو گرفته و کانال های 1 تا 6 نیست...
برای شما هم همین طور هست ؟
من از گیرنده دیجیتال تی وی اصلا استفاده نکردم ولی توی تایپیک زیر در این مورد راهنمایی کرده:نقل قول:
شما چجوری اینترنت همراه با v-p-n رو از کامپیوتر به تی وی میرسونی؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=508530
اینکه توی بعضی مدل ها گفته می شه 2d را به 3d تبدیل می کنه به چه صورت هست؟مسلما مشابه تصاویری که بطور پایه سه بعدی هستند نیست که؟
نقل قول:
راه کارهایی داره مثلا شیر کردن اینترنت کامپیوتر به tv و یه کار جالب تر اینکه از یه روتر استفاده کنی و روش وی پی ان ست کنی....من خودم می خوام یه روتر بگیرم و از دوستانم که بلد هستند راهنمایی بگیرم البته این روش یکم خرج هم داره (حدود 100 تومن) ولی عوضش همیشه یه اینترنت داری که سر راهش v / n / n هست :)
هر وقت انجام دادم میگم که شدنی هست و چه کار کردم...فلن یکم درگیرم و وقت ندارم متاسفانه
نظرتون در مورد این مدل KDL-32EX720 چی هست؟
برای 32 اینچ تنها مدل 3بعدی موجود سونیهنقل قول:
من اگه 32 اینچ میخواستم همین رو میگرفتم وگرنه سری hx بهترین سری سونیه
یه چیز کاملا تبلیغاتی و بیخوده!نقل قول:
فقط باعث سر درد میشه و اصلا به پای تصاویر سه بعدی نمیرسه! تازه خود تصاویر سه بعدی هم باعث سر درد در بعضی افراد میشه!
نظرتون راجع به nx720 چیه
کسانی که خریدن از تصویرش راضی هستن - آیا با ex720 از نظر تصویر خیلی تفاوت داره ؟
من مودم روتر Linksys دارم ولی نمیشه روش v / p / n ست کرد! فکر کنم باید اینترنت رو از کامپیوتر به تی وی رسوند!نقل قول: