گوارديولا =مورينيو + روياپردازي
شکست بارسا در لندن رابطه رياضي ساده اي را در نظر نويسنده ديلي ميل حک کرد: مورينيو به علاوه روياپردازي مساوي است با گوارديولا!
پيروزي آرسنال برابر يکي از پر افتخارترين تيم هاي باشگاهي حال حاضر اروپا و جهان نه تنها اردوگاه تفنگداران بريتانيا بلکه اهالي لندن را نيز به وجد آورد، تا جايي که نويسنده ديلي ميل در متني غرق در احساس و افکار آنتي بارسلونيستا نوشت: گوارديولا يعني مورينيو به علاوه روياپردازي !
در اين نوشته آمده است: انگليسي ها با آقاي خاص بيگانه نيستند و مي دانند که وقتي مي باخت از بيان حقيقت فراري نبود و وقتي مي برد خوشحالي خود را پشت پرده زندگي مسخره اتو کشيده هاي ثروتمند پنهان نمي کرد و حتي بارها از شدت شادي برابر خبرنگاران گريست.
نويسنده ديلي ميل در ادامه با اشاره به اظهارات گوارديولا در نشست خبري پس از شکست 2 بر يک برابر آرسنال مي نويسد: بله؛ واضح است که ليگ قهرمانان اروپا براي بارسلونا تمام نشده اما چه کسي باور مي کند که آرسن ونگر عرضه کسب يک تساوي را در نيوکمپ نداشته باشد.
کد:
http://www.qudsdaily.com/archive/1389/html/11/1389-11-30/page5.html#13
پاتو : بازي برگشت حيثيتي است
مصاحبه اي كوتاه اما جالب با الكساندر پاتو مهاجم جوان ميلان ...
با آمدن شما به بازي ( ميلان - تاتنهام ) ميلان خيلي بهتر كار كرد .
من فقط وظايفم را انجام دادم و خوشحالم كه خوب بازي كردم اما از باخت ميلان ناراحت هستم.
شايد بهتر بود شما از اول در تركيب قرار مي گرفتيد.
خب اين بسته به نظر سرمربي است. اما خودم هم دوست داشتم كه از اول بازي مي كردم .
اميدوارم در بازي برگشت از اول بازي كنم چون مطمئنم اگر من از اول بازي كنم تاتنهام را مي بريم.
نظرت در مورد حركت گتوزو چيست ؟
من واقعا براي جردن متاسفم كه به خودش اجازه مي دهد در زمين چنين حرفهايي بزند اگر من هم جاي گتوزو بودم همين كار را مي كردم.
او خيلي خويشتن دار است كه بعد از بازي عذرخواهي كرده.
پس از تاتنهامي ها دل پري داري ؟
بله و با تمام وجود مي خواهم در بازي برگشت آن ها را ببريم ، اين خواسته ي من ، گتوزو و همه ي ميلاني هاست.
شايعات را در مورد انتقالت به تيم هايي همچون چلسي ، رئال مادريد و ... شنيده اي ؟
بله ، من همه ي اين هارا در روزنامه ها خوانده ام ولي بايد بگويم كه فعلا نمي توانم روي هيچكدام صحه بگذارم.
حرف ديگري مانده ؟
فقط بايد از اينجا پيامم را به همه ي ميلاني ها برسانم كه ما با تمام وجود براي بقا و قهرماني در جام قهرمانان رقابت مي كنيم و بازي برگشت كه يك بازي حيثيتي است را مي بريم.
کد:
http://ac-milan.ir/news.aspx?id=1178&%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%20:%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA%20%D8%AD%D9%8A%D8%AB%D9%8A%D8%AA%D9%8A%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20
.