[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگن تا هستی رفیقتم قربون بند کیفتم:41:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگن تا هستی رفیقتم قربون بند کیفتم:41:
سلام
هر وقت خواستي جايي اداري كار كني
سعي كن شركتي رو انتخاب كني كه دستش به دهنش برسه(ترجيحا پولدار باشه) و صاحب كارش خسيس نباشه
وگرنه سر محاشبه حقوقش ممكنه اذيت بشي
و مثلا اضافه كارات خيلي راحت با دلايل الكي حذف بشه....
سلامنقل قول:
:10:
بله درسته اما فراموش نکنین که اگر آدمهایِ خوب باهاتون دشمن شدند معنیش اینه که تو در کارِ بدی داری پیشرفت میکنی و اگر آدمهایِ بد باهاتون دشمن شدند بدون که تو کارِ خوبی داری پیشرفت میکنی .
به عبارتِ دیگه : اگر دشمنانت فقط آدمهایِ بد و شرور هستند , یعنی تو خوب هستی و در مسیر درست در حرکتی و اگر دشمنانت آدمهایِ خوبی هستند بدان که تو بد هستی و داری راهِ اشتباه میری .
دوست من ببخشید ، با کمال احترام نظر من اینه که این فامیل شما در زندگیش هیچ پیشرفتی نمیکنه ...نقل قول:
پول در آوردن بیشتر اگر شاغل هستید ، درس خوندن سخت تر اگر دانشجو هستید و ... حرص زدن نیست ! الان انیشتین که مخ فیزیک بود ، یا جی. کی. رولینگ که یک نویسنده ی فقیر بود که الان از ملکه ی الیزابت انگلستان هم بیشتر ثروت داره ، به نظرتون حرص زدن ؟!!
این حرص زدن نیست ، تبدیل شدن به انسانی قابل احترام تر و والاتر هست دوست من
اگر همیشه قانع باشی به هرچی که داری ، هیچ وقت پیشرفتی نمیکنی ...
من حتی اگه توی سخت ترین درسها هم 20 بگیرم ، امتحان بعدیش برای به علاوه ی خوندن مو به موی کتاب درسی و تمرین های کتاب درسی ، کتاب های کمکی رو هم مو به مو میخونم ... اما باز یه عده به من میگن : " تو یه احمقی که کتاب رو حفظ میکنی و هیچی نمیفهمی ! اما من درس رو کاملا درک میکنیم و 11-12 ( از 20 نمره ) میشم ... ! تو خنگ تر از منی ! " ( پ ن : ابله کسیست که فکر میکند دیگران ابلهند ! این به من ثابت شده ! انسان هایی که ضریب هوشی پایینی دارن هم در خیلی مواقع به درد من خوردن و ازشون استفاده کردم ! )
نمیدونم این به بحث بالا چه ربطی داشت ... همینجوری دلم سنگین بود گفتم !
اگر میخواین در یک شرکت خصوصی استخدام بشین , یادتون باشه که وعده ی اضافه حقوق در آینده بیشترش باد هواست .
همون اول کار حقوقِ بالا درخواست کنین .
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
قابلِ توجه دوستانی که درس میخونند :
اگر واسه 15 میخونی , 13 میگیری
اگر واسه 17 میخونی 15 میگیری
اگر واسه 19 میخونی 17 میشی
اگر بیست میخوای باید برای 30 بخونی
:20:
نقل قول:
در ادامه ی سخنان گوهر بار شما :31: :
اصل اول تیر اندازی با کمان : هدف رو میخوای بزنی بالاتر رو نشونه بگیر :46:
با عرض پوزش از تمام دوستانی که مجبور شدند در این صفحه 2 بار مارو تحمل کنند .
آویزونی ، گریزونه . گریزونی ، آویزونه...
دکتر انوشه!
اما تجربه کردم.راست میگه. میخوای با یه نفر دوست بشی هر چی بیشتر بهش آویزون بشی بیشتر گریزون میشه و برعکس!
البته این تا زمانیه که باهاش دوست بشی. نه این که صمیمی شدید همچنان گریزون بمونی...!
قبل از اینکه دنبالِ بخاریِ قوی تر برای خونه بگردین , اول تمام درزهایِ پنجره ها و درها رو با نوارِ درزگیرِ اسفنجی خوبِ خوب کیپ کنین . با اینکار کلی از مخارج انرژی برای گرم کردنِ خونه صرفه جویی میشه و خونتون هم گرم میمونه .
گیمر تو بازم اسپم دادی؟چی مییخوای ول کن دیگه !!!!!!
ادم ها وقتی بوی بدبختی میگیرن همه از دستشون فرارین