سلام دوستان یکی تمام نرم افزار های لازم برای این کار رو یک جا بزاره برا دانلود ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان یکی تمام نرم افزار های لازم برای این کار رو یک جا بزاره برا دانلود ممنون میشم
سلام
من یه lcd lg مودل 42pt3510 دارم
وقتی خریدم فروشنده گفت دیجیتال داره خود دستگاه
ولی حالا تو منو ال سی دی دیجیتال نداه
میشه راهنمای کنید چه کار باید بکنم
نقل قول:
سلام
عزیز
شما ابتدا باید مداری گه تو همین آموزش گفته شده یا از طریق گوشی نوکیا انفرارد دار وارد منو مخفی شوید و طبق دستور انجام بدین انشالله که درست میشه
البته اگه نتونستید میتونین کنترل سرویس کننده را بخرین
یا اینکه سفارش بدین براتون این مدار رو درست کنیم
باید بگم که در بسیاری از تلویزیون های LG با استفاده از کنترل معمولی خود تلوزیون و پنل دگمه روی تلوزیون میشه به منو مخفی رفت.تنها کافیه که دگمه Menu روی کنترل را همزمان با دگمه Menu روی تلویزون را به مدت 30 ثانیه فشاد بدین یا یک پنجره باز بشه.در این پنجره کافیه که رمز 0000 را وارد کنید. تموم شد ............ شما اکنون وارد منو مخفی تلوزیون LG خود شدین !!!!
سلام دوستانبندهبا مداری که گفته شده وارد منو مخفی تل شدم ولی این کانتری گرو÷ نیست که ما دس کاری کنیم البته این عدد 16 رو هم دیدیم ولی با تغییر ش هیچی اتفاقی نمی افته
سلام دوستان کسی یاجایی این برد رو نمیفروشه؟ کنترل مادرشو چطور؟
سلام.لطفا منو سرویس soundmax رو بگید چیه؟:n16:
سلام من میفروشم یعنی مدار رو میسازم و از طریق پست ارسال میکنم اگه مایل بودی به این میل ایمیل بزن یا از طریق یاهو مسنجر پیم بزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من 42lm67100 دارم آیا با روشهای ورود به منو مخفی میشه فونت زیرنویس فارسی رو عوض کرد ؟ مثلا میخوام فونت زیرنویس تیتر باشه که راحتتر بتونم زیرنویس رو بخونم
سلام دوستان من یه 47lm7610 دارم میتومن وارد منوی مخفیش بشم؟
از چه طریقی با همین روش های که دوستان گفتن میشه؟
من برای ریست این مدل چیکار کنم از منوی مخفی ریست میشه یا چطوری