ممنون رضا جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! زحمت کشیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط @R3Z [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم... سلام علیکم و علیکم السلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رضا جون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش اومدی!! hug!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلم برات تنگ شده×× 10 روزه ندیدمت:دی
تو سوالا اثراتی از فروگذاری بچه ها دیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حمید بابا تیکه رو خزش نکن همه میفهمن سری بعد مچمو میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه باشه! فروگذارم رضا جون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و اما سوالات من!ببخشید که از اسمایل خز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد استفاده میشه دایل آپم بقیه اسمایلا لود نشدن هنوز!!
خوب من زیاد لفتش نمیدم وقت ضیغه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-سلام چطوری حمید جون؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این الان لود شد جون بچم!)
خوبم !! الان که دارم جواب میدم مجبورم هر 5 دیقه برم دست به آب!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چه خبر از اون خونه مشکوکه تو محلتون؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیش نرفتم:دی!! فک نکنم خبری باشه !××
3-دلم برای دانشگاتون تنگیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه خبر از استاد دهن سرویستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره جون خودت!! :دی یه بار اومدی واسه هفت پشتت بس بود!
استاده هم خوبه سعی کردم اون خیار شورو درارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نتونستم فعلا:دی هنوز بی مزه بازی در میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-خوب دیگه بسه همش گفتم چه خبر!!
راستی چه خبر؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-کسایی یا شازده؟!
خیــــــــــــــلــی سخته:دی
ولی ناصر خان یه چیز دیگست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهمیدی تخم جن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیله مرد....
6-فارسی یا ناصری؟! (توجه توجه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این سوالا فک نکنید نمیفمید چین!موضوعیست بین من و مٌصندل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اصلا فارسی آدم بود آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!؟!! شتر مرغ!!××
فقط ناصری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!( اینجا جنگل نیست باغ وحشه پسرم!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سال سومیه یادم نمیاد چی بود اسمش!! اون خیلی مرد بود!! شیما بود چی بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-بهترین خاطرمون چیه به نظرت؟بتعریف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترینش خیلی سخته از انتخاب کردن بین 4 سال خنده!!
اون البرز گردیا خوب بود:دی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در رفتن از زیر زمین!! روز اخر سال سوم بود گمونم!!؟ سر کلاس صابری خیلی چسبید!!
یادش بخیر پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بدترینش مطمئنم روزی بود که فهمیدیم سالار فوت کرده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-نظرت در مورد بهترین کتاب عربی کنکور چیه؟(ترجیحا اعیاد فیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )!
این فیلیو که من هیچ وقت جرئت نکردم بخونم!!! ولی یه کتاب سبز خیلی سبز پارسال داشتم خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-به نظرت من چرا 1 ساله انقد کم میام p30? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارای مهم تری داری فک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-شنیدم عاشق شدی تازگیا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معشوق در چه حاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی من!!!×××؟
سلام داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-من هر چی میخوام بپرسم یا خصوصی میشه یا بقیه نمیفهمن چی کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرس راحت باش×× ما فقط مونده اینجا سایز ش و ر ت مونو بنویسیم:دی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-به نظرت چرا محرم انقد به انحراف کشیده شده؟!میدون گرگان اومدی که؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه قسمت نشده بیام:دی !! ولی تعریفشو زیاد شنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشالا یه روز با هم میریم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه اینکه حکمت این چشم چرونی پشت دسته چیه!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-این عددم که مخصوص خودمه وللش
ای خر شانس!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-قشنگترین خاطرت کی اتفاق افتاد؟
یادم نمیاد!! اصلا قشنگ ترین خاطرم چی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-رنگ زندگی؟
سبز
16-رنگ دوست داشتن؟(بدون توجه به رنگای قبلی بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی چیزا هم رنگن عیب نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قرمز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-رنگ تنفر؟
مشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18-خودت چه رنگی هستی؟
هفت رنگم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19-من چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم هفت رنگی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20-من بیشتر چه رنگی میپوشم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!! سفید!؟ سیاه!!؟ ابی!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم سفید!!× حافظه دیداریم اصلا خوب نیست×× یه جورایی کورم×× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21-اگه یه روز خواستی برای ادامه زندگی بری یه کشور دیگه کجا میرفتی؟
کانادا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22-تا حالا حس کردی یه اتفاق بتونه پیرت کنه...منظورم تجربه نیست منظورم اینه که واقعا روحتو پیر کنه؟اگه آره چه اتفاقی؟
اره... همین کنکور یه چند سال مارو مورد عنایت قرار داد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبونم لال از دست دادن یکی از اعضای خانواده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23-چند تا سوال بود تو دین و زندگی دبیرستان مسخرش میکردیم!ولی شاید زیادم مسخره نبود! از کجا اومدم هدف از اومدنم چی بوده ؟به کجا میرم؟ هدف زندگیم چیه؟ واقعا بهش فکر کردی؟ اگه آره جوابش چی بوده؟
اقای ... شما و اقای .... اون پشت چرا ریسه میرید:دی!!؟ جالبه ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا سر کلاس دینی ما فقط میخندیدیم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودت که شاهدی!!××
فک کردم اما نتیجه ای نگرفتم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24-اگه یه بار دیگه به دنیا بیای بدون تعارف دوست داری جای چه کسی باشی؟(کلیشه ای نباشه جوابتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جای مدیر گوگل !!×× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25- دوس داشتی زمان برعکس حرکت میکرد؟مثل فیلم بنجامین...یعنی پیر باشی بعد جوون شی بعد کوشولو شی بعدم...؟
آخ گفتی.... دوست داشتم بیام اون روز اولی که پامو از در البرز گذاشتم تو واسه جلسه اشنایی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صنایعو دیدم...! اگه برمیگشتم چی میشد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13*2=26 اگه بشه بازم میام میپرسم بسی با جوابات حال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...حمیت رضا یه دونست!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم یه دونه ای عزیزم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hug!!~~
اگه کسی از بچه های گل p30world اذیتت کرد بگو ,سر سه سوت اعلامیه تحویل بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال این حرفا نیستن!!!×× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول این اسمایلا هم لود شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهلااااا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]