با سلام
نکته --> تمام جوابهایی که اینجا میبینید با لحن پسرخاله ی چایی نخوردس ;) و برعکس همیشه که با آدمایی که نمیشناسمشون رسمی هستم ؛ ولی اینجا و این یه هفته فرق میکنه :biggrin:
اول از همه جواب آقا سعید :
حقیقتش من کویر به این انجمن معرفی نکردم :blush: حالا خود ایشون همچین نظری دارند که بهتر از هر کسی خودشون رو میشناسن.
به نظرم اسم و آیدی خیلی مهم نیست ، شخصیت آدماس که مهمه
آقا یا خانم operator خیلی خوش اومدین ، امیدوارم که شما هم از این انجمن با دست پر راهی بشید.
جناب ساویس من فکر میکنم که پست شما هم چون مربوط به توهم بوده پاک شده. اگه سوالی بود در خدمتم.( از صندلی هم نترسین ، تا به حالاش که ترسناک نبوده )
آقای emtn در مورد خودم هم میگم که : با اسم مستعار هومن :cool: 23 ساله از کرج ، دانشگاه هم خیلی راه ندادن منو :sad: ایشالا شمارو Report نکنن ، و رشته تحصیلیم الکترونیک بود
آقا محمد برای جواب شما واقعا نمی دونم که چی بگم ، به آخرین حرف خودم فکر کرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی به آخرین حرفی که میشنوم نه.
اما میخام که منو حلال کنه و ببخشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون میدونم که دلشو شکستم ؛ و با یه دوست دارم هم بدرقم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]