البته یه 24 ساعتی هست که مشکل برطرف شده و میشه هم بازی های دیگه و هم تو گیم رنجر با خارجیا بازی کرد . (برای اکثریت برطرف شده البته و هنوز امثال من مشکل دارن)
البته یه 24 ساعتی هست که مشکل برطرف شده و میشه هم بازی های دیگه و هم تو گیم رنجر با خارجیا بازی کرد . (برای اکثریت برطرف شده البته و هنوز امثال من مشکل دارن)
درست شما بزرگنقل قول:
ولی اگه بخوان ببندند از طریق پورت USSD می بندند که روی فایر وال اعمال میشه . گرفتید ؟
من الان با خارجی ها بازی میکنم بدون مشکل
یا حق
ربطی به فایروال نداره تا اونجایی که میدونم با این وضع تمام این راه هارو رفتیم :دی
امروز از ساعت 4 بعد از ظهر تا 9-10 درست شد ... و من یسره بازی کردم از موقعیت استفاده کردم :دی (تو گیم رنجر نه هاا تو سرور های اصلی بازی)
گیم رنجر احساس میکنم یکمی بهتر شد امروز ولی باز ....
در هر حال الان از قبل هم بدتر شده یکی 2 ساعتی میشه
کلا تغییرات رو که میبینم میگم ایول به اینترنت :دی چقدر سریع... :))
دوستان من یه مشکل ی برگ دارم وارد GameRanger که میشم میگه Login in ... بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد:n13:
.................................................. .................................................. ..................................
اگه میشه یه برنامه ی دیگه ای هم معرفی کنید:n16:
سلام منم همین مشکل این دوستمون رو دارم ... روی قسمت لاگ این میمونه ... مشکل چیه ؟؟
هیچی . چند بار Exit کنید و دوباره امتحان کنید میاد.
منم همینجوری بودم دیروز.
کلا گیم رنجز برگشت به قبلا. مشکلی در اون نیست.
:n03:مانه من هنو خرابه Unistall هم کردم اما هنوز خرابه لطفا راهنمایی کنید
ٍٍ درست شد مرسی :n16:
اه باو باز خراب شد یکی یه راهه حله درست حسابی بده:n14:
.................................................. .....................................
تو هیچ رومی نمیره میگه فقط دوستان میتونن وارد شن هیچ رومی
:D
خوب روم واسه دوستان هست لابد دیگه ...
ببین خودت میتونی روم بسازی ؟؟؟ اگه میتونی که اوکیه :)
در کل بخاطر نت هم میتونه باشه چون من جدیدا باید چند بار گیم رنجر رو ریست کنم تا بیاد بالا ...
ماشا... همه جور مشکل با اینترنت رو ما داریم :دی