نقل قول:
با گارانتی 1 ساله سازگار. i5 460 مال من. این لینک 450 ه
Printable View
نقل قول:
با گارانتی 1 ساله سازگار. i5 460 مال من. این لینک 450 ه
سلام دوستان
لطفا لينك برنامه توربو بوست اين لبتابو برام بزاريد ممنون ميشم:11:
نقل قول:کد:http://consumersupport.lenovo.com/ca/en/DriversDownloads/drivers_show_2633.html
به نظر شما asus x42 با کانفیگ corei7 , 6gig ram , 500gig hard , ati 6470 1gig و قیمت 1190000 تومان می ارزه یا y560 با کانفیگ corei5 , ati 5730 با قیمت 1125000 تومان؟؟
و اینکه قدرت ati 5730 چند درصد بیشتر از ati 6470 است؟؟
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
لطفا با دلیل مقایسه کنید؟؟؟
و اینکه asus x42 i7 چند هسته ای است و y560 i5 چند هسته ای هست؟؟؟
این مدل ایسوس 4 هسته اینقل قول:
لنوو core i5 دو هسته ای
گرافیک 5730 حدودا دو برابر قوی تر از 6470 هست
سلام.زده 450 اما 460 هست و 30 هزار گرون تر.منم خریدم.واقعا زیباست.از همه به خاطر کمک هاشون ممنونم.نقل قول:
یک سوال .با چه برنامه ای بکاپ بگیرم ؟
خب سلام به همگی
بالاخره من هم قراره که y560 بگیرم و به اعضای این تاپیک ملحق شوم
تا اونجایی که تونستم (البته از طریق تئوریات)دوستان رو راهنمایی کردم حالا نوبت دوستان هست که منو راهنمایی کنن.
دوستان دیروز من با یه فروشگاه تماس گرفتم برای خریدi5 y560 گفتن که این مدل چندتا طرح داره .من هم گفتم که دو تا طرح بیشتر نیست یکی همین عکسی که پایین گذاشتم یکی دیگشو هم همون ارم بقولا گوگوریو/
اونا گفتن نه هم 8 ضلعی هست هم 6 ضلعی و هم . .. (البته موجود نداشتند و قرار شد سفارش بده)و جون میخاد سفارش بده گفته که هرکدومش که برات اوردیم دیگه تو پاچته؟
نظرتون چیه ؟دوستان کسانی که y560 دارن طرح جلو و پشت لپتاپشون مثل اینه یا کمی فرق داره؟رنگ کیبورد که مشکی هست برای شما درسته؟
در ضمن برای ریکاوری چیکار کنم ؟به خودشون بگم برام ریکاوری بگیرن یا خودم هم میتنونم؟(البته رشتم کارشناسی نرم افزار هستش.!!!)
در مورد کیف لپتاپ هم من تجربه نمدارم .چه جور کیفی بگیرم؟
اهان سوال اخر برای فن زیرش چی بگیرم؟چی خوبه و چند قیمت هست؟اگه تصویر ازش دارین اونو دریغ نکنین.
قیمت:با گارانتی 3 ساله طلایی(که شامل مثلا شارژر هم میشه)در میاد 1.260 البته قراره یه کیف لپتاپ تا 55 هزار + موس 6 هزاری + انتی ویروس ارجینال بیت دیفیتدر نسخه توتال (که 55 هزار قیمتش هست) رو بهم اشانتیون بده.(این جز شرایط فروششون هست و به همه میدن)
شرمنده دوستان که خیلی سوال کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام بگیرم از کجا بگیرم دوستان ؟ شیراز باشه بهتر ...
در ضمن شما کفتید 1.290
توی سایت سازگار زده 1.410
سلام دوست عزیز پیشاپیش مبارکت باشه ایشالا به پای هم پیر شیننقل قول:
در مورد طرحش بگم که یارو شعر گفته 8ضلعی و شش ضلعی داره
دو تا طرح بیشتر نداره که یکی همینه که عکسشو گذاشتی یکیم به قول خودت علامت گوگوریو که اون مانیتورش 3d هست
کیبوردش یه دست مشکی و اطراف کیبوردشم مشکی متالیک
نگران ریکاوریشم نباش ... یه دکمه کوچول موچولو بغل کیبوردش داره که بزنیش هم میتونی یه دی وی دی بکاپ ازش بگیری هم به راحتی آب خوردن سیستمو واست بر میگردونه حالت کارخونه..عینه روز اولش...
من وقتی خریدمش یارو می گفت کیف نداره و باید جدا بخریو این حرفا... (ناز میکرد...) خلاصه یکم روش کار کردم باهام رفیق شد که یهو دیدم رفت اون پشت تو انباری و با یه کیف خوشکل و مامانی برگشت که اورجینال ماله خوده lenovo بود و طرح ideapad روش بود و حالت اسپرتم داشت...
یه آنتی ویروس nod 32 هم نشت واسم نصب کرد و یه موس و فلش مموری 8 گیگ لنوو هم بهم داد (جو تریپ معرفت دو دستی گرفته بودش و ولش نمیکرد...)
حالا اگه کیفرو بهت داد که خیلی خوش به حالت میشه اگه ندادم یه کیف کاردرست ازش بگیر فقط حواست باشه ضربه گیر داشته باشه و اگه زیپی بود زیپش از این الکیا نباشه...
کول پدم اگه cooler master برداری خوب چیزیه ... قیمتشم بین 10 تا 15 ت هست
موقع خرید از فروشنده سوال کن آداپتر usb 3 واسه پورت express card داره اگه داشت حتما بردار ازش و بزار پای حساب اشانتیون...
دیگه فک نکنم چیزی مونده باشه که نگفته باشم... بازم مبارکت باشه ایشالا خریدی بیا همین جا شیرینیشم بده داداش...:46:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
برو سایت سازگار تلفن نمایندگی سازگار شیرازو پیدا کن تماس بگیر حتما دارن...نقل قول:
دوستان مدل core i5 شو گفتن 1260
که گویا گارانتیشم سازگار نیست