اونا دیگه بیشتر توضیح نمیدننقل قول:
میگن زنگ بزنید از مخابرات عمار یاسر بپرسید
7836633
خب شما همین الان یه زنگ بزن به 7188 این سوال رو بپرس خبرشو به منم بده
من خیلی زنگ زدم دیگه روم نمیشه زنگ بزنم :31:
Printable View
اونا دیگه بیشتر توضیح نمیدننقل قول:
میگن زنگ بزنید از مخابرات عمار یاسر بپرسید
7836633
خب شما همین الان یه زنگ بزن به 7188 این سوال رو بپرس خبرشو به منم بده
من خیلی زنگ زدم دیگه روم نمیشه زنگ بزنم :31:
سلام من اینترنت مخابرات دارم
حدود یک هفته بود که مدام dc میشدم یعنی ]چراغ آلارم روشن و چراغ adsl خاموش میشد
بعدا به گفته یکی از دوستانم که بهش مطمئن هستم گفت بخاطر نواسانات برق تنظیمات مودمت بهم خورده
دیشب رفتم به تنظیمات مودم و مودم رو ریست کردم حالا دیگه dc ندارم ولی سرعتم افتضاح شده میخوام بدونم کسی تنظیمات مودم رو برای مخابرات بلده ؟
مودم tp link td 88 11
منظورم vpi vci و باقی تنظیمات هست
LLCنقل قول:
UBR
ADSL2+ Annex M
vci:0
vpi:35
sorry for the english terms bellow, i don't know if it is forbidden by the site rules or not.
:18:they just gave me my new internet connection today, something about 20 days.
and the way i didit:
bought a telephone line for the temporary location, moved the adsl on it.
planning to move the line with the adsl on it.
نقل قول:
کسی تماس گرفت؟!!نقل قول:
سلام دوستان!
من میخوام یه سرویس ADSL بگیرم.
حالا موندم سراغ کی برم! منتطقه هم مرکز توحید هستش. آمارشو که از سایتا گرفتم، دیدم شاتل اینجا نمیده اما صبا میده. اما از صبا خیلی بد شنیدم. آسیاتک هم شنیدم یه سرویس 128 ویژه با قیمت خیلی مناسب میده! اما نمیدونم این منطقه مارو پوشش میده یا نه و اینکه آیا خوب هستش یا نه. در مورد مخابرات نظرتون چیه؟ هنوز سرعتاش محدوده؟! پارس آنلاین هم میده تو منطقه ما! کلا الان کدومشون خدمات بهتری دارن؟!
پیشاپیش ممنون ازتون!
اين سايت ريز مصرف مخابرات ديگه كار نمي كنه؟
آقا سلام به همه..
اول بگم من از شاتل استفاده میکنم و شدیدا" ناراضیم...یه مشت دزد نشستن اونجا فکر میکنن دارن کار میکنن...
مهم سرعت اسمی نیست...
از اون اولا تا چند وقت پیش که مخابرات اعلام نکرده بود به زنبیل آباد و بنیاد سرویس نمیده..سرعت 128 شاتل با 60 دانلود میکرد..از وقتی اعلام کرد..شاتل آورده گذاشته رو 16...
حالا اونایی که از مخابرات گرفتن..سرعت دانلودشون رو بگن..؟...خواهشا"
من 256 از مخابرات گرفتم و سرعت دانلودم 32 تا 34 کی با دانلود منیجر هست من خودم از شاتل هم سرویس دارم (اکو2مگ)ولی از مخابرات خیلی راضی ترمنقل قول:
سلام
دوستانی که سرویس مخابرات دارن حتما به کنترل پنل مقدار مصرفشون توی سایت مخابرات برن
من گفتم که 256 یکساله نامحدود داشتم و اطلاعاتم اینجوری بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست همین روز اربعین قطع شدم زنگ زدم به 7188 گفت زمانت تموم شده باید بیایی مخابرات زمان رو برات درست کنن
مجبور سدم برم عماریاسر اونا هم عذر خواهی کردن درست شد
پس شما هم برید و تاریخ انقضاتون رو چک کنید اما حجم نامحدود تاثیری نداره
سلام دوست عزیز.نقل قول:
مرکز توحید تحت پوشش شرکت شاتل هست. برای اطلاع از اینکه شماره شما هم تحت پوشش هست به سایت shatel.ir برو و پیش شمارتو وارد کن ببین تحت پوشش هست یا خیر.